Tsk ederim tatlimmmmm sagollll
Cok faydali oldu bebegim sozlerin ama ben normaldenn fazlayim zaten 165 boy 74 kilo fazlayim yani insallah tatlimmm cok almam
Tmm cnmmmmm nasip olursa yururum ama havada soguk ya
Kolay mi yaa kilo vermek yaa hic rejim yapamam ki basliycaz arrtikkWalla senin bilecegin bsey yawrum
Hamis oldugunda ilk 3ay yuruyus olmicak zaten biliyosun askusum o yuzden simdi hamis olana kadar aman ha cok dikkat
Kolay mi yaa kilo vermek yaa hic rejim yapamam ki basliycaz arrtikk
Tmm cnm ustesinden gelcez bakalim yasayip gelCezzz
Benim cikar canim benim bunye dogruyu veriyor bence bi yap derim 4 tl kaybedersin okadar :) insallah gebesindir hayirli haberler insallahkızlar adet günüm 10 arlık 6 saat önce 1 damla kahverengi leke geldi başka yok yerleşme olabilir mi bide yarın t9est yapsam çıkarmı
Citi piti anne olmak icin yapacaksin btanem
Evt citir anne olcaz abiye giycez ya dünüsüm
44 olsam fena olmaz165 boy cok mu zayif olur 20 kilooo olsun o zaman
Benim cikar canim benim bunye dogruyu veriyor bence bi yap derim 4 tl kaybedersin okadar :) insallah gebesindir hayirli haberler insallah
Menas tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Seninde bata daha war dimi hayatim sakin simdiden test yapma bekle
Evet canim var daha 16 si..ama buranin gunluk takvimi sanki 11 i ve 14 u bir bak diyor :) kii varsa 14 u pozitif cikar benim insallah az kaldi .hayirlisini versin allah canim
Brüksel lahanası yemek doğurganlığı arttırıyormuş, gazetede okudum bugün, bilmeyen varsa denemek ister belki... her şey gönlünüzce olur umarım.
benim kadar brüksel lahanası yemeğini yiyen yoktur çok ama çok sewerim 3 öğün olsa yerim o derece ama 13 aydır tık yok
daha yeni evliymişsiniz,zamanla hayırlısıyla o da olur inşallah. stres çok etkiliyor diye biliyorum...
o zaman 14 ünde bebiş haberi alıyoruzzzzzgelsin teyzesinin yawrusu mis kokulu meleğin teyzesi ısırır onu
Ayyy agzindan ball damliyor vallahi yuzumu tebessum kapladi insallah :) ne gariptir uzerimde bir gebelik hissi korkuyirum yalancidir diye amahayirlusi hepimiz icin canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?