Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sınır 20 benum 43 cikti ama bole akiyo damla damla sadece sag gogsumden esimde korkuyo of ilaca baslayim bari ben

Canim ben kullandim 3ay boyunca o hapi we korunmadim her hafta kan tahlili yaptirdim hamilemiyim diye bence sende oyle yapabilirsin benim dr oyle yap korunmak istemiyosan demisti

Canim ben kullandim 3ay boyunca o hapi we korunmadim her hafta kan tahlili yaptirdim hamilemiyim diye bence sende oyle yapabilirsin benim dr oyle yap korunmak istemiyosan demisti

Tmm cnm ole yapayum ama cok guzel ya cok tuaf gogusten sut gelmesi kendimi hamile gibi hissetyim

Dr ilac verdi tatlim ama icinde hamile ve hamulelik riski olanlar kullanmasin dio o ilaci ictikten bittikten sonra 1 ay korunmak lazimmis ondan emin olmadan baslamayim dedim

Anladim canim insallah kirmizilari gormezsin batina az kaldi zatn. Gorursen de dahasaglikli devam etmk icin 1ay ara verirsin..atlatrsin insallah bi an once

Kızlar yaaa bu kocam delirtecek beni. Mercimek çorbası limonla servis edilir mi? Restaurantlarda falan gördünüz mü? Benim şapşal kocam edilmez diyo iddiaya girdik de :)

Anladim canim insallah kirmizilari gormezsin batina az kaldi zatn. Gorursen de dahasaglikli devam etmk icin 1ay ara verirsin..atlatrsin insallah bi an once

İnsallah hayatim ya ama degisik bi his yaa tuafima gitti hosuma gitti aslinda gelsin bebegim emzireyim

Sınır 20 benum 43 cikti ama bole akiyo damla damla sadece sag gogsumden esimde korkuyo of ilaca baslayim bari ben

bi an önce dr´a görünsen daha iyi benim de prolaktin yüksek 4 ay korunmadim bebek olmamisti tesadüfen kontrol amacli kan vermistim prolaktin 44 cikti dr hemen ilac yazmadi beyin emari istedi 1. ayin basinda emar cektircem ins buyuk bi sorun cikmazsa o hormonu ilacla düsürüyolar hemen (hemen dedigim 3 ay filan:) ) cünkü ilac kullanirken hamilede kalmaman lazim 1 ayda vücuttan atilmasi sürüyomus diye duydum

Evt cnm dogru dedn icindeki kagitta da ole yaziyr regli gelsin ayar cekcem ama stres heycan cinsel iliski hersy yukseltiomus tekrar

Limonla servis edilir bir zmnlar garsonluk yapmistim

Lilim çok sağol ya, uyuz ediyo beni bilmişlik yaptığı zaman...ya şimdi okudum ben, süt mü geliyor göğsünden, ben bi okuyayım internetten onu, yazarım sana... ama bence prolaktin yüksekliğinden olabilir. bata kaç gün kaldı?

Evt esimde tuttrdu tadina bakcam die igrenc ya midem bulandi cok yaa benden telden cok kurcalayamdim sen bak da bana yaz tatlim

5 gun kaldi cnm ayrica

canım peki tekrarladın mı testi? iki gün sonra kaç çıktı? bide regli gününde kanaman oldu mu?

bu arada kusura bakma.. sanada o kötü günleri hatırlattım.. ama patavatsızlıktan degil inan ki bu benim ikinci hamileligim aylar sonra buldum bunuda kaybetmekten korkuyorum.. onda biraz yardım almak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…