Sınır 20 benum 43 cikti ama bole akiyo damla damla sadece sag gogsumden esimde korkuyo of ilaca baslayim bari ben
Canim ben kullandim 3ay boyunca o hapi we korunmadim her hafta kan tahlili yaptirdim hamilemiyim diye bence sende oyle yapabilirsin benim dr oyle yap korunmak istemiyosan demisti
Dr ilac verdi tatlim ama icinde hamile ve hamulelik riski olanlar kullanmasin dio o ilaci ictikten bittikten sonra 1 ay korunmak lazimmis ondan emin olmadan baslamayim dedim
Anladim canim insallah kirmizilari gormezsin batina az kaldi zatn. Gorursen de dahasaglikli devam etmk icin 1ay ara verirsin..atlatrsin insallah bi an once
Sınır 20 benum 43 cikti ama bole akiyo damla damla sadece sag gogsumden esimde korkuyo of ilaca baslayim bari ben
Kızlar yaaa bu kocam delirtecek beni. Mercimek çorbası limonla servis edilir mi? Restaurantlarda falan gördünüz mü? Benim şapşal kocam edilmez diyo iddiaya girdik de :)
Canim ben kullandim 3ay boyunca o hapi we korunmadim her hafta kan tahlili yaptirdim hamilemiyim diye bence sende oyle yapabilirsin benim dr oyle yap korunmak istemiyosan demisti
bi an önce dr´a görünsen daha iyi benim de prolaktin yüksek 4 ay korunmadim bebek olmamisti tesadüfen kontrol amacli kan vermistim prolaktin 44 cikti dr hemen ilac yazmadi beyin emari istedi 1. ayin basinda emar cektircem ins buyuk bi sorun cikmazsa o hormonu ilacla düsürüyolar hemen (hemen dedigim 3 ay filan:) ) cünkü ilac kullanirken hamilede kalmaman lazim 1 ayda vücuttan atilmasi sürüyomus diye duydum
Limonla servis edilir bir zmnlar garsonluk yapmistim
Lilim çok sağol ya, uyuz ediyo beni bilmişlik yaptığı zaman...ya şimdi okudum ben, süt mü geliyor göğsünden, ben bi okuyayım internetten onu, yazarım sana... ama bence prolaktin yüksekliğinden olabilir. bata kaç gün kaldı?
canım sen yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptın? beta hcg kaçtı ?
Lilim çok sağol ya, uyuz ediyo beni bilmişlik yaptığı zaman...ya şimdi okudum ben, süt mü geliyor göğsünden, ben bi okuyayım internetten onu, yazarım sana... ama bence prolaktin yüksekliğinden olabilir. bata kaç gün kaldı?
bir ms4 birde ben hamileyiz darisi isteyen herkesin basina :)))Ya iki kisi hamis ama isim olarak bilemedimbiri topik sahibi onu bildimde :)
bir ms4 birde ben hamileyiz darisi isteyen herkesin basina :)))
bir ms4 birde ben hamileyiz darisi isteyen herkesin basina :)))
Yumurtlamadan 14gun sonra bhcg 19.26cikmisti canim bata 1gun kala
amin Rabbim sizlerede nasib etsin en kisa surede insallah))Hayirli hamilelik olsun allh kucagina almayi nasip etsin
canım peki tekrarladın mı testi? iki gün sonra kaç çıktı? bide regli gününde kanaman oldu mu?
yarin vericem canim bugun pazar yarin insallah bana dua edinaaaaaaaaa süppperrrrrrrr...hadi gözzün aydın cnm, sen kan tahlili mi yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?