Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

msa84 canım benim çok çok silik çizgim vardı 3gün kala hemde ışıkta bile zor görünüyordu ama ilk dakikada çıkıyordu adet gününde çok belirgin çizgiler oldu. Ama 3gün kala 3kez üst üste yaptığım hep silikti.allahtan ümit kesilmez bende ümitsizdim silik çizgilerden sonra ama benimle bebeğim. Ne zaman batın senın?

İnş düzelir cnm bnmde yüksek ama kimisinden süt gelirmiş benden gelmemişti adet düzensizliği yaptı banada

Bitsin hemen baslayin gelsin yegenimmmm

Sut gelmesi bile ne tuaf dimi insanin ilk dusundugu sey bebegini emzirme istegi oluyo branem sen cok iyi bi anne olacaksin yufka yurekli sewecen bebein icin herseyi goze alabilen bi anne olacaksin eminimki oyle hissediyorum <3

İnş gelsin hepimize benimde sabah çok az koyu renkte lekelenme oldu yerleşme kanamasından şüphelendim sabah test yapacam bakalım umarım vardır

Testini aldiysan simdide yapabilirsin canim wc ye gitmediysen bi kac saattir yapabilirsin

Sut gelmesi bile ne tuaf dimi insanin ilk dusundugu sey bebegini emzirme istegi oluyo branem sen cok iyi bi anne olacaksin yufka yurekli sewecen bebein icin herseyi goze alabilen bi anne olacaksin eminimki oyle hissediyorum <3

Cok degisik hemde cnm tuaf ya bakalim tatlim insallah dedigin gibi olurum ole olnak isterim tatlim eminim sende oyle olucaksin tatlimmmm anne sefkati sevgisi cook olsun cnm

İnş gelsin hepimize benimde sabah çok az koyu renkte lekelenme oldu yerleşme kanamasından şüphelendim sabah test yapacam bakalım umarım vardır

Hepimiz umutluyuz allah bosa cikartmasin tatlummm insallah hayirli sonuclar olur

canım tebrik ederiimmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…