3gun sonra tekrarlandi we 26.19cikti canim hayr adet gnumden 5gun snra kanamam olducanım peki tekrarladın mı testi? iki gün sonra kaç çıktı? bide regli gününde kanaman oldu mu?
bu arada kusura bakma.. sanada o kötü günleri hatırlattım.. ama patavatsızlıktan degil inan ki bu benim ikinci hamileligim aylar sonra buldum bunuda kaybetmekten korkuyorum.. onda biraz yardım almak istedim..
hayırlı olsun canım çoks evindim ms84 nerelerde bacıma ben demiştim bu ay hamilesin diyebir ms4 birde ben hamileyiz darisi isteyen herkesin basina :)))
hayırlı olsun canım çoks evindim ms84 nerelerde bacıma ben demiştim bu ay hamilesin diye
Ayyy cok sukur eve geldimm.simdi bu 10gunun ardindan bi suru camasir yikancak ev temizlenecekayyyy bitmiyo ki islerrr
Omur biter is bitmez yaaaaaa
Canim bnm de sut gelmesi disinda goguslerim oyle insallah hamilesindir ama bu hormonlarinin bi oyunu galiba sanaa:26:
Damarlar belli rengi koyulasti putur putur ucu ve sut geliyor balımmmmm 5 gun var bat a
caanim cok tesekkur ederim topik hamisle dolu masallahhayırlı olsun canım çoks evindim ms84 nerelerde bacıma ben demiştim bu ay hamilesin diye
hamilesin hamilesen varyadaha belli değil ama bu sabah ilk idrarla AL-Bİ diye bir markayla yaptım,ilk . dk da çıktı,ama silik tam hamile değilim yani silik ihtimal
caanim cok tesekkur ederim topik hamisle dolu masallah
olmayanlarinda en kisa surede hamis haberini alacagimiza emin
hamilesin hamile
Damarlar belli rengi koyulasti putur putur ucu ve sut geliyor balımmmmm 5 gun var bat a
Bebeim hayirlisi diyelim takma bu kadar oldugna brak bebein seninleyse kirmizilar gelmez zaten ama degilse gelicektir hayrlisi olsun
Cnm gebelik olsa bile süt gelmez seninki prolaktinden sanırım dr git benceKizlar biraz once gogusumden sut geldi acaba hormonlar yuksek diye mi dr gitmem lazim mi
Cnm zaten takmıyorum ben merakımdan sordumm
Cnm gebelik olsa bile süt gelmez seninki prolaktinden sanırım dr git bence
ben aslinda 28 gunluk dongum oldugu icinayy inşaallah sen nasıl öğrendin canım kan da mı? batın bugünmüydü ve seninde mi silik çıktı? bu üçünü istiyorum
Tmm tatlim hastalansam hemen ilaca basliycaamm ama cok degisik geldi vallaBtanem hormonlarindandir o sut gelmesi hamissen bile o kadar erken sut gelmez diye bliyorum ben
Oynamadim hayatim kendi akiyo ya sbah baktim beyaz birsey kurumus ucunda siktirrdim akti sutler 2 3 damla ellmedim bidhacanım bu kesinlikle hamilelikten değil,hemen hormon testi yaptır adetin gelirse,prolaktin hormonun yüksektir bir de sakın çok oynama daha da artırma,
Cnm zaten takmıyorum ben merakımdan sordumm
Cnm gebelik olsa bile süt gelmez seninki prolaktinden sanırım dr git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?