Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu arada kusura bakma.. sanada o kötü günleri hatırlattım.. ama patavatsızlıktan degil inan ki bu benim ikinci hamileligim aylar sonra buldum bunuda kaybetmekten korkuyorum.. onda biraz yardım almak istedim..

Anliyorum btanem tabikide yardim etmek isterim sana o gunlerim cok taze daha cok icim yandi we degerim dusuk dediginde icim parcalandi ama dua et cokca dua et yukselebilir degerin senin bata kac gun warken yaptirdin hayatim

Kizlar napionuz ya goguslerim anormellesti mavi mavi damarlar belli oldu kahve rengi olan yer putur putur oldu bu hormon gercekten etkili

Ayyy cok sukur eve geldimm.simdi bu 10gunun ardindan bi suru camasir yikancak ev temizlenecek ayyyy bitmiyo ki islerrr

hayırlı olsun canım çoks evindim ms84 nerelerde bacıma ben demiştim bu ay hamilesin diye
caanim cok tesekkur ederim topik hamisle dolu masallah
olmayanlarinda en kisa surede hamis haberini alacagimiza emin
sen varya daha belli değil ama bu sabah ilk idrarla AL-Bİ diye bir markayla yaptım,ilk . dk da çıktı,ama silik tam hamile değilim yani silik ihtimal
hamilesin hamile

caanim cok tesekkur ederim topik hamisle dolu masallah
olmayanlarinda en kisa surede hamis haberini alacagimiza emin

hamilesin hamile

ayy inşaallah sen nasıl öğrendin canım kan da mı? batın bugünmüydü ve seninde mi silik çıktı? bu üçünü istiyorum

Bebeim hayirlisi diyelim takma bu kadar oldugna brak bebein seninleyse kirmizilar gelmez zaten ama degilse gelicektir hayrlisi olsun

Cnm zaten takmıyorum ben merakımdan sordumm

Kizlar biraz once gogusumden sut geldi acaba hormonlar yuksek diye mi dr gitmem lazim mi
Cnm gebelik olsa bile süt gelmez seninki prolaktinden sanırım dr git bence

ayy inşaallah sen nasıl öğrendin canım kan da mı? batın bugünmüydü ve seninde mi silik çıktı? bu üçünü istiyorum
ben aslinda 28 gunluk dongum oldugu icin
ayin 6 si gunumdu
2 gecdi sayilir bugunde sayilir
bugun test yaptim koyuya cok yakin cift cizgi gordum
belki de cok koyu cika bilirdi
ben ilk idarala yapmadim yetisemedim
yarin kan vericem nolur bana dua edin
insallah degerim iyi cikar

Btanem hormonlarindandir o sut gelmesi hamissen bile o kadar erken sut gelmez diye bliyorum ben
Tmm tatlim hastalansam hemen ilaca basliycaamm ama cok degisik geldi valla
canım bu kesinlikle hamilelikten değil,hemen hormon testi yaptır adetin gelirse,prolaktin hormonun yüksektir bir de sakın çok oynama daha da artırma,
Oynamadim hayatim kendi akiyo ya sbah baktim beyaz birsey kurumus ucunda siktirrdim akti sutler 2 3 damla ellmedim bidha
Cnm zaten takmıyorum ben merakımdan sordumm

Cnm gebelik olsa bile süt gelmez seninki prolaktinden sanırım dr git bence

Evet prolaktin yuksek tatlmm hastalaninca basliycam ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…