Walla iyi dayaniyosun hayatim simdiye kadar ben ohooo :-D
Hepimiz hamis kalipta sutleniriz insalllaaaahhhhhh catir catir normal dogumlar yapariz insallaaaaahhhhhhh
Hepimiz umutluyuz allah bosa cikartmasin tatlummm insallah hayirli sonuclar olur
Walla iyi dayaniyosun hayatim simdiye kadar ben ohooo :-D
Hepimiz hamis kalipta sutleniriz insalllaaaahhhhhh catir catir normal dogumlar yapariz insallaaaaahhhhhhh
İnsallah simdi gelmesinde bebis dogca zaman gelsin simdi iyi degil yani
evet evet hemen ilk dakikada çıktı ve benim bat yarın,hani şu kimyasal deden olay varya inşaallah öyle değilir,sen kan testini erken yapmışsın denizciğim seninki katlanır inşaallah,çünkü aynı isek daha 12-ya da 14 günlük falan olması gerekiyo,bu değerde normal senin için
Gobisleeimize gelsin hayatim simdi
selamm kıslarr nasılsınız
maşallah hamişlerimiz artmış :))
bende regli oldum dün sabah((
Benimim yumostan süt geldi bugun tatlimm herkeste bisiler var
ben aslinda 28 gunluk dongum oldugu icin
ayin 6 si gunumdu
2 gecdi sayilir bugunde sayilir
bugun test yaptim koyuya cok yakin cift cizgi gordum
belki de cok koyu cika bilirdi
ben ilk idarala yapmadim yetisemedim
yarin kan vericem nolur bana dua edin
insallah degerim iyi cikar
Slm kizlar size birsey sormak istiyorum gecenlerde doktora gittim yumurtam catlamis fakat kan varmis biras ole gosuktu yani doktor senin yumurtan catladinda kan olusuo biras dedi normalmis bu benim icim rahat etmedi yurt diisnda yasiorum ben ve burdki doktorlara guvenmiorum acikcasi size sormak istedim bole bisey basina gelen varmi diye ?varsa yardimci olabilirmisiniz acaba ?:18:
Slm kizlar size birsey sormak istiyorum gecenlerde doktora gittim yumurtam catlamis fakat kan varmis biras ole gosuktu yani doktor senin yumurtan catladinda kan olusuo biras dedi normalmis bu benim icim rahat etmedi yurt diisnda yasiorum ben ve burdki doktorlara guvenmiorum acikcasi size sormak istedim bole bisey basina gelen varmi diye ?varsa yardimci olabilirmisiniz acaba ?:18:
selam canım . benim başıma gelmedi ama böyle bişey duydum . bazı kadınlarda yumurta çatladığında hafif bir kanama olurmuş ve normalmiş.zaten doktorunda normal demiş . endişelnme hatta iyi bişey bu yumurta çatladığında haberin oluyor :)
canım senin prolaktin hormonun yüksekti ondan olmuştur. süt gelirmiş hatta belirtisi bu olurmuş.
ilaçlarını kullanınca düzelecek inşallah bebeğim.
ay bende ne var bende bilmiyorum regli oldum yine poffff
bu dediğini ilk defa duydum canım maalesef bilmiyorummm
cnm saol cevab verdigin icin ama kanama disarda olmuo iste icerde gordu alttan baktiginda yoksa ben normalde bi kanama gormuorum yani oyuzden benimde iicme suphe dustu !!!:18:
Guzel bakariz ben daha once hic kucuk cocuk bakmadim annemde uzakta allah yardim eder
Kızlar selamkan testi sonucum 151.48
Evt tatlim yukseldi tavan yapti sankii hormon lar insallah duzelir askos yaaaa
benim dediğim dışarda kanama idi lekelenme gibi .ama doktorun öyle dediyse doğruddur canım yine de endişe etme
ben baktım cnm da hiç yeni doğmuş çocuk bakmadım ancak 6 aylık felan baktım zamanla alışacağiz cnm
tebrik ederim tatlım hayırlı olsun darısı bize işallah
cnm hiçbir fikrim yok hayırlısı olsun cnm dr normal demiş zaten endişelenme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?