Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Havva denizden haber var mi diye sormussun sonra cikayim bari yazmissin sonra kimsecikler yazmadi demissin ben iki kez baktim slm yazan yeri goremedim gözlerim bozuldu herhal

geç döllenme demek ki ama ben 30 unda yumurtladım zaten 14 ü regl geç döllenme zannetmiyorum hayırlısı kısmette varsa gelir hintten yemenden kısmette yoksa ne gelir elden demişler..

çok güzl söyledin valla ama kendimizi tutamıyoruz bekliyoruz bebiş için çalışıyoruz o güzel haber için ama sabredemiyoruz işte ne yapalım anne olmak için dört gözle bekliyoruz

polikistik over yumurta tembelliği kendiliğinden nadir çalışıyolar dr kontrolü altındayım bnm hiç tam koyu çıkmamıştı hep ona yakın ama silik çıkıyodu sen dr gitmedin mi hiç

yok cnm gitmedim. sadece bebek istediğimde gitmiştim. oda folbiol verdi. 1 yıl deneyin dedi birde bi kaç test istedim onları yaptık. şeker, toksaplazma gibi.. onlardada bişi çıkmadı şükür.. birde kimyasal gebelik geçirdiğimde gitmiştim. ordada bişi sölenmedi. ultrasondamı görünüo bu pkolar ? ultrasondada kistin yok demişti :26:
ay uyuz oldum şimdi. ama nette her kadında çok koyu olamayabileceği yazıo.. neyse eğer bu ayda öle silik görürsem diğer ay giderim dr a :18:

Çok beğendim yazını.. "O bebek bu göbüşe girecek".. Ben de böyle enerjik olarak toparlanıp tekrar gebe kalmak istiyorummmm.. İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olur..
bende çok beğeniyorum yazımı.. çok inatçıyımdır. buzamana kadar olmucakları oldurdum diyebilirim.. ondan bunada inat edicem Rabbimin de yardımıyla olacak olacakkk ...

doktor normal dediyse ok. hem ne güzel 2 gün sıkıntı çekiyorsun sen benim 1 hafta sürüyor bayram tatili gibi
bayram tatili haa Allah seni ne etmeyeee

arkadaşlar bu sayfada görmüştüm..oluvasyon testi uçuza bulan bi arkadaş vardı kimdi sayfasını bilen varmı

Canim benjm ben okuyamam hastayim sen okuyuverirmisin benim adima

ben dün yaptım malesef negatif çıktı

Üzülme canım elbet olacak bizimde bebislerimizzzz

inşallah pozotıfı gorursunn canımmm

inşallah görürsem ne yaparım biliyorum deli olurum herhelde düşüp bayılmasam iyi ama hepsini planladım eşihepsinin suprizini kv suprizini sadece bebeğim eksik oda gelicek inşallah tez zamnda annesini bekletmiycek demi bebeğim duyuyomusun beniii

başınızz saolsunn canımmm benımmm ah cnaım bnm ınss zaman su gıbı gecerde dönersınız hemenn

çok güzl söyledin valla ama kendimizi tutamıyoruz bekliyoruz bebiş için çalışıyoruz o güzel haber için ama sabredemiyoruz işte ne yapalım anne olmak için dört gözle bekliyoruz
hicranim canim cok sagol cok cok amin
bitanem benim 3 gun gecikmem oldu 2 gun test yaptim pozitif
bugun kan verdim yarin cevapcikicak dua et nolur iyi ciksin

cnm biraz ilgiye ihtiyacım var diye yazdımmm

Kusmeeee balımmm temislik yapıuorum iki dk sonra gelip bakiyorum kacirmisim yoksa ben sana cvp yazmammi balımmmmm seviyorumm senii hadi kahve yap icelim yoruldum

bende seni seviyorum cnm kahveni yaptım hade gel içelim ama diğer kısçelerimde gelsinn

Havva denizden haber var mi diye sormussun sonra cikayim bari yazmissin sonra kimsecikler yazmadi demissin ben iki kez baktim slm yazan yeri goremedim gözlerim bozuldu herhal

cnm yazdım başlığa yazdım hemde görülsün diye

valla cnm beni alttan muayne etti bide tahlil filan istemişti orda çıktı bence dr git keşke ben en başında gitseymişim dr kontrolü altında bebişimi bekleseymişim diyorum benm 3 ayın dr la sürekli gidip geliyorum allahrtan hastane yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…