canımm benımm ya bebişindeee gelicekkk ınsallahhhhBenumde hic yok valla ama bebisimin sutu hazir sut geliyor benim memisten
inşallah görürsem ne yaparım biliyorum deli olurum herhelde düşüp bayılmasam iyi ama hepsini planladım eşihepsinin suprizini kv suprizini sadece bebeğim eksik oda gelicek inşallah tez zamnda annesini bekletmiycek demi bebeğim duyuyomusun beniii
himmm pardon o zaman canım ben başlıkları göremiyorum telden
HAYIRLISI BAKALIM CANIM.BEN CATLATMA İĞNESİ VURULDUM.SENINKI KENDİLİĞİNDEN CATLAMIŞ NE GUZEL.INSALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSIN
amin canım sende umarım
hicranim canim cok sagol cok cok amin
bitanem benim 3 gun gecikmem oldu 2 gun test yaptim pozitif
bugun kan verdim yarin cevapcikicak dua et nolur iyi ciksin
Sıkmadım askosum dun kini diyorum kiii biliyorum hormondan ama cok guzel ve degisik esimde nerden geliyo acaba dio tuaf geldi banada
gitti gidiyor canım
kızlar doktoruma gittim( Allah korusun dış gebelik vs de olabilirdi.. neyse degilmiş.. doktor 100 mg aspirin başladı hergün alcakmışım.. ve testi yine erkenden yap en erken ne zaman ögrenirsen o kadar iyi.. ve pozitifi gördügün gün gel.. sulandırıcı ignelere ve progestana başlıcaz dedi.. o bile acıdı halime.. 3 ay tedavi etmişti beni kürtajdan sonra.. şimdi tedavisiz hamile kalıyorum o da böyle oluyo.. neyse vardır bundada bi hayır..
Tipkimsan diyee bi site var ovu testleri cok ucuz canım
sağol cnm hiç gitmek istemiyorum koçişimden ayrı nasıl kalcam 15 gün çok özleriim onsuz uyuyam ki bennnbaşınızz saolsunn canımmm benımmmah cnaım bnm ınss zaman su gıbı gecerde dönersınız hemenn
hicranim canim cok sagol cok cok amin
bitanem benim 3 gun gecikmem oldu 2 gun test yaptim pozitif
bugun kan verdim yarin cevapcikicak dua et nolur iyi ciksin
kızlar doktoruma gittim( Allah korusun dış gebelik vs de olabilirdi.. neyse degilmiş.. doktor 100 mg aspirin başladı hergün alcakmışım.. ve testi yine erkenden yap en erken ne zaman ögrenirsen o kadar iyi.. ve pozitifi gördügün gün gel.. sulandırıcı ignelere ve progestana başlıcaz dedi.. o bile acıdı halime.. 3 ay tedavi etmişti beni kürtajdan sonra.. şimdi tedavisiz hamile kalıyorum o da böyle oluyo.. neyse vardır bundada bi hayır..
canım ya kan sulandirici iğneyi kan pihtilasmasi olanlar kullanılıyor sende var mıydı:26:
sağol cnm hiç gitmek istemiyorum koçişimden ayrı nasıl kalcam 15 gün çok özleriim onsuz uyuyam ki bennnişlahh su gibi geçerr
cnm benim tebrik ederimm darısı bize işlahhh
hoşgeldin cnm hayırlısı olsun cnm bol bol dua edelimmmm
bende çok beğeniyorum yazımı.. çok inatçıyımdır. buzamana kadar olmucakları oldurdum diyebilirim.. ondan bunada inat edicem Rabbimin de yardımıyla olacak olacakkk ...
HAYIRLISI BAKALIM CANIM.BEN CATLATMA İĞNESİ VURULDUM.SENINKI KENDİLİĞİNDEN CATLAMIŞ NE GUZEL.INSALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSIN
canımm benımm ya bebişindeee gelicekkk ınsallahhhh
ınss o cıft cızgıyıde gorururuz canım benım rabbım o cızgıyı gordukten sonra bebıslerımız sağlıklı bıs ekılde kucagımıza almayı nasıp etsınnn ınsallahh canımmm
himmm pardon o zaman canım ben başlıkları göremiyorum teldenama bu küsme olayı bana hic hos gelmiyor çoğumuzun sorusu havada kalıyor ama kimse kusmuo
amann kiss esinede elletmee
geçen bahsettigin şey mi bu canım ya pembe almissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?