Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnsallah sana benzeyen bir kızın olur kusummmm benimmm

bana benzesin tabi babsına benzemesin saçları benzesin burnu benzesin bnm eşimn burnuna sanki estetik yapmışsın bnmkinden güzel kalkık böyle top gibi saçlarıda kıvırcık kızda kıvırcık saçı severim böyle ucları bukle bukle bende istiyorum çift çizgi yaaaa kuaför bilem hamileydi 7 aylık oğlu varmış

sağol canım inşallah!!!! bende günde 2 tane içtim ama yumoşlarımın birtanei bile büyümedi maleseff...... bal tarçın çörek otunu ölçüleri nelercnm günde birkeremi ne zaman içmeye başlıyorsun önümüzdeki ilaç içimimde yapayım bari....aslanpençesine başladım şuan ...içiyorm doktor içmende zarar yok dedi içebilirsin dedi.... çok sevindim cnm..... Allah sana bağışlasın evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh........ çok sevindim ...inanki...

canım benim ilaç artı çörek otunu da kullan ve üzülme büyücek elbet :) benim çift çift büyüyodu yine olmuyodu.. ama bu defa tekti ve oldu.. neyse tutunamadı o ayrı ama öbür aya tutturcm ben onu

senıı cok cok ıyı anlıyorum canımm benımmmm ama sabretmek zorundayız bak benım gectı ama yıne tam cızgı yok
Tmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmm
İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaa
Canımsınızzzz güzel kalplilerim ailemmmmmmmmmmsiz yaaaa mucccckkkkkk

Kız hicran oynadın durdun bugün :) iyileşeyim gelecem karşına

Mucukk balımmmm off kasıklarıma agrı girdi cok is yaptım yemek yapmaya halim yok

kızlar ben eczaneye gittim.bida test aldım.evde zaten bitane vardı :))))
dayanamazsam yapacam yarın.
hrkese iyi akşamlar canlar.ben orucumu açmaya gidiyorum.sonra da namazımı kılıp çıkacam.ancak yetişirim servise.yine her zamankı gibi hepimize dua edeceğim inşallah.

öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…