Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim de şuan soruişaretleri var tabiki korkum boş gebelik olması rabbime dua ediyorum inşallah değildir. hiç merak bitmiyor kan değeri katlandımı hadi katlandı boş gebelik mi hadi değil kalp atışı varmı ayyy ne biliyim bacım bilinmezlik çok kötü.

Allah korusun canım korkma lütfen inan benimde sol gögsüm daha büyük ama herkeste olur o fark.. normaldir.. dua ederiz tabi korkma sen..

Teşekkür ederim canım benım .bende ole degıldı işte oyuzden cok korkuyorum.. inşllh dediğin gibi olur guzel haberler alırım.. Rabbım kotu hastalık vermesin .. Cunku bnde sizler gibi gun saymak istiyorum hamişliğe

eeee cennet öyle kolay değil,bu kadar zor olmasaydı cennet annelerin ayakları altındadır denir mi,erkekler ne rahat sorsan sen evhamlı olursun birde,ama ne çektiğimizi bir ALLAH bir biz biliriz değil mi,oooof ben de kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyorum,o tık tık sesi duyalım bak gör burdaki şenliği,hmmm bu arada tavsiyeler
1-el-mübdi'u ismi şerifi bebeğin tutunması için okunan esmaül hüsnadan bir isimmiş
2-''sübhanellahi ve bi hamdihi'' ilk 4 ay okuyanın çocuğun ahlakı güzel olurmuş
bu iki tavsiyeyi uygulayalım inşaallah,

öyle vallahi okuyalım canım inşallah hayırlı evlatşar olsunlar. ayyyyyyy perşembe geldiğimizde herkes halay çeksin burdaaaaaa tamam mı? ben öğlen 3 gibi gelirim eve yazarım buraya 3 ten önce paylaşma sakın aynı anda yazalım hamileyiiiiiiiiiiiz diyeee

ayyy tamam ben varım,ben saat 16:00 gibi hastaneden gelir,evde olurum inşaallah saatini kur bekle senin tahmini doğum tarihin 12 ağustosmu,bir de ben niye 5.hafatayım 4+3 yazıyo hesaplayıcılar da:44: neyse ,perşembe halayda görüşürüz o zaman , şimdi sevincimiz içimizde kalsın çaktırma

4+3 oluyor ya 5. haftadan gün almış oluyorsun canım o yüzden 5 yazıyor bende de yarın 6 yazıcak. 4 de burda buluşuyoruz tamam mı?

gelecek canım gelecek ....bak bende aylarca bekledim o kadar ilaçtan sonra oldu demek ki zamanı varmış

Artik hayrlisi diyorum canim saglikla gelsin bana insallah walla biz mik mik yaparken korunmuyoruz cebimizde kaliyo paramiz ne kocis ne biz korunuyoruz para wermiyoruz bseye bi bu yonu iyiymis bide bu yonden bakalim dimi :-D:-D

selam tekrar ben geldim eşim hastaneye gitmiş .... işi uzun sürecekmiş biraz .... bende geldim ......

4+3 oluyor ya 5. haftadan gün almış oluyorsun canım o yüzden 5 yazıyor bende de yarın 6 yazıcak. 4 de burda buluşuyoruz tamam mı?

tamam anlaştık inşaallah hayırlı haberlerle ağlarsak da(ALLAH KORUSUN) birlikte ağlarız,senin yerin ayrı içimi çok rahatlattın teşekkür ederim seni seviyoruuuuum

tamam anlaştık inşaallah hayırlı haberlerle ağlarsak da(ALLAH KORUSUN) birlikte ağlarız,senin yerin ayrı içimi çok rahatlattın teşekkür ederim seni seviyoruuuuum
bende seni canım benim çoook seviyorum kader arkadaşım ağlamıycaz perşembe yüzümüzde salak bir gülümsemeyle eve gelicez hamiş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…