Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

var var merak etme gölgen var,yarıda koyulaşır inşallah,geç döllenmiş olabilir
bacım gözün aydın çizgin koyulaşmış koyulaşacak hiç stres yapma sakın tamam mı? bende perşembe günü kontrole gidicem aynı anda öğrenicez yine hadi hayırlısı kadere bak bacım bu kadar olur yani

kimyasal benimki canım.. sen aralıgı boş mu geçirdin kuzum.. kasımdı senin hamişlik? bende hemen ertesi ayına kalırsın diye düşündüm :) neyse ocaga inşallah o zaman

Canim ben kimyasaldan temizlendikten sonra 1hafta sonra tekrrdan kanamam basladi o yuzden yani yoksa bu ay di o yuzden ocaga kaldi simdi klomene basladim tekrardan

canıım benim beykannesliiii inan yeni açtım yakaladım seni,evet aynı anda öğreneceğiz inşaallah sen nasılsın ablacığım,taaa temmuzdan bu yana uğraşıyoruz değil mi seninle demek kısmet bu güneymiş hamdolsun perşembe kesinleşsin asıl o zaman tebrik ederiz birbirimizi inşaallah

ben iyiyim bacım yorgunluk halsizlik mide bulantıları daha yeni başladı göğüslerim çok kötü akşam uyukluyorum sabah 8 de ayaktayım iyice belli etmeye başladı benim minnoşum kendini inşallah kesenin içinde de bir görsem yarın altıncı haftadan 1 gün alıyorum perşembe inşallah kesesini görürüm kalp atışını duysam ne güzel olur sende hamişsin yine bana dersin söylemiştin diye kırklarımız karışacak kıııızzz benimde 3 gün test hep öyle belirsizdi ümitsizdim 3 günden sonra başladı koyulaşmaya. ilk 5 dakika içinde çıktıysa kimyasal değildir. geçen aylarda hep yarım saat sonra çıkıyordu benim ümitleniyordum. sakin ol rahat ol stres yok hayırlısıyla perşembe günü güzel haberler alıcaz...

Kanaman basladimi hayatim zeycaninda kimyasaldan sonra 15gun surmus kanamasi benim 1hafta surmustu ama sonra gene basladi

bugün başladı canım.. zaten normali dün olması gerekiyordu.. bugün oldu.. ben normal adet olur biter sanıyordum.. ayyy yumoş gününü nasıl takip etcez o zaman hangi kanamaya göre saycaz.. ben hep 15. gün yumurtlarm

Canim herkez ayni olmaz ki belki senin sadece 1hafta surecektir belli olmaz ki

İyi akşamlar kızlarrrr, sizi takıp edıyorum arada yazıyorum da.yerı degıl ama yenı hamıslerın duası tutar , lutfen bana dua edın kızlarrr, sol goysüm sag göysüme gore daha buyuk 1 aydır farketmiştim ama onemlı degıldır dedım ıkı gundur acayıp endişelenıyorum persembe gunu randevum var doktora gıdecem lütfennnnnnnnn lütfennnnnnn bana dua edinnnnnnn kotu birşey cıkmasın dıye.. yurtdısına tek basıma yasadıgım ıcınde cok korkuyorum annemede anlatıp uzmk ıstemediğim için içim içimi yiyorrr lütfennnnnnn kızlarrr cok korkuyorummmmmm

aayy canım sen benim içimi rahatlatıyosun vallahi, ben biraz gerideyim hesaplara göre 4+3 bugün benim kalp atışına var daha,ama gece uyuyamıyorum sol kasıkta oyuluyormuş gibi bir his var ,evet ilk 1-2 dk da çıktı eminim dünkü silik bugün koyulaştı ,bende kan değeri katlanacak mı diye yarın ve perşembe günü kan testine gideceğim,senin gibi olmaya 1,5 haftam var inşaallah,

Allah korusun canım korkma lütfen inan benimde sol gögsüm daha büyük ama herkeste olur o fark.. normaldir.. dua ederiz tabi korkma sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…