benim hikayem baskadir rosem ben yillardir bekliyorum uzundur hikayem bosvertatlım sen evleneli 1 yıl 7 ay filan olmuş bence fazla değil ideal yani o yüzden hiç kendine dert etmemen lazımdı yani...... ettiysende
yazık üzüldüm yaniii...........
kuzummm bi gobus resmine senden bekliyorummmm benden haber yoook cuma günü gidicem dr dua et duydayım kalbi
keseyi gördük şükür canım minacik daha
ooo senin ki iyiymis dilegimmmm
yazdım bebagmmmiyiyim canım bol bol yatis sen nasılsın
bir üründe yüzde ksc kazanıyorlar canım
kiisss benim bile cikti gobusummm eklenti ekle var bi yerlerde
bir üründe yüzde ksc kazanıyorlar canım
kiisss benim bile cikti gobusummm eklenti ekle var bi yerlerde
Besmenmeme dikkat etmeye çalışıyorum canım.... Şimdiye kadar kaç kilo aldin sen
iyi yapmissin kendi dr sormakla canım benim çok geçmiş olsun
iyi yapmissin kendi dr sormakla canım benim çok geçmiş olsun
bende iyiyim canım bebiş de iyidir ins 7+4 oldum cuma günü kalp atisi icin gidicem cicislerim aciyo onun dışında belirti yoook
bende iyiyim canım bebiş de iyidir ins 7+4 oldum cuma günü kalp atisi icin gidicem cicislerim aciyo onun dışında belirti yoook
Bizim seninle bi kac gn wardi aramizda hamislikte :-( bebeim gelisseydi bende kalp atislarini duycaktim :-(
gel bebişi gel bu kızçe seni bekler fazla bekletme anneni sonra yüzü düşer bekliycez cuma ola hayrola
tatlım yatmadan önce açacaksın yaıncada kapatıcaksın yada uyumadan üstünde oturacaksın anca ben o şekil yapıyorum ... birde 2 yılda bir yeniliyorum ....zaten ucuz bişi...
ayyyy teşekkür ederim tatlım gel öpeyim senii:13::124:
Hamile degilim cnm hamilelik takvimi yaptim ugur getirsin die 4 gun kaldi Bat ahamilemisin cnm .bat nezaman olacak belirtin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?