Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

4+ olunca 5e yuvarliyor canim o yüzden

hmmm neyse sana danışalım çünkü ben bu hesaplamaları bilmiyorum canım,aaa bu arada sen de bana ben senden ümitliyim diyordun,aklımdaydı hep teşekkü ederim,insan o kadar ihtiyaç duyuyor ki böyle şeyler duymaya,sana da ben çok soru sormuştum hakkını helal et canım

bende bilmiyordum hesaplamalarida isin icine girince öğrendim canim
Evet hem hsg sonrasi oldugu icin hemde klomen kullandigin icin cok umutluydum sukurler olsun ki hamissin.... Ayricaa estağfirullah canım benim ne hakki burda herseyimizi paylastik...

geçmiş olsun canım

sağol canım eşimin arkadaşı şeker hastası adam gözüne vurmuş gözlerim görmemeye başladı oguz doktra gidelim şekerim yükseliyor herhalde demiş neyse gitmişler hastaneye adam tamamen görmiyorum demiş hemen kan vermişler sonucu bekliyorlamış merak ettim yaa üzüldüm inşallah geçiçiidir

ay evet şeker körlük yapio doğru ins olmaz ya çok tehlikeli bi rahatsızlık

inşallah canım amiin!!!

benim bu köyde tanıdığım bir kadın va ev sahibinin kardeşi kadın 40 yaşına geldi şeker hastası olduğu için iki tüp bebek düşükle sonuçlandı yatıyordu hiç kalkmıyordu kadın 3. ay bebeklerini düşürdü kadına başka ölen bir kadının yumurtalıklarını bu kadına ameliyatla koydular ondan sonra 2. bebekleride olmadı işte nasip ya çok koruyorum bende de olur diye ailemde var çünkü birazda yüksek benm .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…