Canim lank diye konuya daliyorum ama abimin arkadasinin esi seker hastasi insulin kullaniyor. Dr cocuk yapmayi yasakladi ona ama o iki cocuk yapti ve suan 3.ye hamile
kizçeler ben geldim akşam akşam morelim çok bozuldu yarım saat filan olsun girim dedim eşim işi varmış dışarı çıktı
kızlar bugün rahim filmini çektirdim çok kötü olmadı hafif ağrı oldu ama kolay atlattım. Sağ tüp açık, sol tüp tıkalı çıktı bu arada eşimin sperminde hareketlilik hiç yokmuş. 2-3 İmmotil sperm görüldü ne demek bilen varmı? Doktor azosperm tüp bebek ypmak lazım dedi. Eşimde bende şoktayız çevrenizde böyle bi sorunu olan varmı bize yardım edin nolur çaresizlik çok kötüymüş yaaa rabbim dermansız dert vermesi kimseye
ahhhhh kıyamam bebeğim ya üzüldüm bende şimdi rabbim bekletmesin inss
cekirdeklerini biriktir buzlukta sakla yazin lazım olacak bizeKizlaar biz geldik minisimle tuzlu limonlu ayva yiyoruzz :) ayva yiyenin cocugu guzel olur diyolar bnmki tuzdan limondan eksi suratli bsey olcak herhaldee
cekirdeklerini biriktir buzlukta sakla yazin lazım olacak bize
Ay okurken icim parcalandi yaa ufff :-( uzuldum cok kocanda kendisini cok strese sokmus oyke demesin ama insallah bu ay bebisin seninledir bi sperm testi yaptirsin hersey Allahtan digip kabullenicez napalim olmadi tup bebek denersiniz esinde bile sorun warsa sen dr gidiyomuydun canim tetkiklerini yaptrdin mi we ne kadar zamandir istiyodun bebis
ben 300 ml gonali gunde 100 mk 3 gün kullandım daha sonra gunde 75ml 5gun kullandım yine 75ml 5 gün kullandım
ben bu 300ml lik gonalin yanindada menegon ampul kullandım canım 7tane yumosum oluyordu
cekirdeklerini biriktir buzlukta sakla yazin lazım olacak bize
yazın ayvayi nerde kulcan kuzummm :44:
ahhhhh kıyamam bebeğim ya üzüldüm bende şimdi rabbim bekletmesin inss
ben dr kontrolundeyim pkoluyum ama ilaçlarla herşey yolunda bu ay eşim daha bişey yaptırmadı korkuyo galiba onda bişe çıkıcakdiye ama bu ay lmassa ben gidicem dr diyo bende onu diyorum şimdi bir spermden bile bebiş oluyo sen niye kafana yakıyosun diye onu bastırmaktan bir sendir yoruldum her ay nasıl diycem diye düşünmekten bazen msj çekiyodum yüzüne söyleyemem diye ev gelir 5 karış surat onu görünce ben üzülüyorum 1 senedir korunmuyoruz cnm 3 aydır tedavi görüyorum
ben bu 300ml lik gonalin yanindada menegon ampul kullandım canım 7tane yumosum oluyordu
canim yaa bu kadar yipratmasin kendini esin bi test yaptirsin sonra bi tup bebek yaptirin sanirim maddi olarak zorlamaz sizi pko öyle büyük bi sorun değil çoğu kişinin tupu tutuyor.... Boyle giderse cikmaza girersiniz esin cok kirilgan
hayir canim 13gun kullanmadim bi ay 3gun bir ay 5 gun diger ay yine bes gun kullandım
yoook bebeğim dogumdan sonra göğüsler çatlayıp yara oluyor ya onun için
Esinde bi yaptrsin test benc canim sonctan kacamaz nasilsa yuzlesecek bi gun hi olmazsa tedavisi baslar problem warsada
serap ablayla konuştuk şimdiden biriktirelim diye daha bende hic koymadım
Aa cok mu iyi geliyomus canimyoook bebeğim dogumdan sonra göğüsler çatlayıp yara oluyor ya onun için
yaptırıcak bakalım bu ay bebiş olmassa ama bende tedavime devam edicem o ne derse desim bnm yumoşlar kendiliğinden büyümüyo büyüyünce çatlıyolar ama büyümüyolar inşallah bebişim benmledir de hiç gerek kalmaz cumatesi öğrenicm bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?