Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim lank diye konuya daliyorum ama abimin arkadasinin esi seker hastasi insulin kullaniyor. Dr cocuk yapmayi yasakladi ona ama o iki cocuk yapti ve suan 3.ye hamile

doğrudur canım rica ederim nedmek cnm benm .... vallahi ben ne kadar erken yaptım o kadar iyi......cnmm

kizçeler ben geldim akşam akşam morelim çok bozuldu yarım saat filan olsun girim dedim eşim işi varmış dışarı çıktı

hoş geldin cnm benim iyi yapmışsın ...

Allah yardmcınız olsun canım rabbim yardım etsin !!!! bizde sadece eşimde spermlerinde yavaş hareketli sorunu var haretinde sorun var ama diğerleri normal ...yardımcı olamayacağım cnm bu konuda

ben dr kontrolundeyim pkoluyum ama ilaçlarla herşey yolunda bu ay eşim daha bişey yaptırmadı korkuyo galiba onda bişe çıkıcakdiye ama bu ay lmassa ben gidicem dr diyo bende onu diyorum şimdi bir spermden bile bebiş oluyo sen niye kafana yakıyosun diye onu bastırmaktan bir sendir yoruldum her ay nasıl diycem diye düşünmekten bazen msj çekiyodum yüzüne söyleyemem diye ev gelir 5 karış surat onu görünce ben üzülüyorum 1 senedir korunmuyoruz cnm 3 aydır tedavi görüyorum

ben 300 ml gonali gunde 100 mk 3 gün kullandım daha sonra gunde 75ml 5gun kullandım yine 75ml 5 gün kullandım

hımm anladım cnm 13 gün gün kullandın yani anladım cnm sağol ....vallahi hicranım rabbim yardım etsin sigortası olmayanlara biz ne yapçaz blmiyorum tam da kış zamanı rabbim yardım etsinnn herkesee

Esinde bi yaptrsin test benc canim sonctan kacamaz nasilsa yuzlesecek bi gun hi olmazsa tedavisi baslar problem warsada

ben bu 300ml lik gonalin yanindada menegon ampul kullandım canım 7tane yumosum oluyordu

75mg 58 tl bir adeti 600 tl tutar on günde 250 lirada 300mglığı 1500 tl yi bulucak yaniii!!!!!!!!!!! ay inşallah hap etki gösterir önümüzdeki ay !!!!!1

Esinde bi yaptrsin test benc canim sonctan kacamaz nasilsa yuzlesecek bi gun hi olmazsa tedavisi baslar problem warsada

yaptırıcak bakalım bu ay bebiş olmassa ama bende tedavime devam edicem o ne derse desim bnm yumoşlar kendiliğinden büyümüyo büyüyünce çatlıyolar ama büyümüyolar inşallah bebişim benmledir de hiç gerek kalmaz cumatesi öğrenicm bakalım

yoook bebeğim dogumdan sonra göğüsler çatlayıp yara oluyor ya onun için
Aa cok mu iyi geliyomus canim

Ayyy cok merak ettim c.tesi haberdar et bizi ins. Bebis wardir btanem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…