- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
canim benim o kadar arkadaşım rapor cikaramadi özelde senin sağlık sigortan var mi
evet canım sağlık sigortasi olduğu icon büyük ihtimalle böyle almissindir çünkü özelde rapor çıkmıyor burda kaç tane tüp bebek merkezi var ilaca rapor cikaramadiklari icin tup fiyatlari yuksek
eğer normal doğum yaparsam bende 3 tane istiyorum canım tabi rabbim verirse
ins canim inssss olacak 3 olur 5te
hic bi fikrim yoook canım ya:44:
evet canım sağlık sigortasi olduğu icon büyük ihtimalle böyle almissindir çünkü özelde rapor çıkmıyor burda kaç tane tüp bebek merkezi var ilaca rapor cikaramadiklari icin tup fiyatlari yuksek
ins canim inssss olacak 3 olur 5te
merhaba kızlar. bişi soracam size ya. benim bikaç gündür aşırı elektriklenmem var yaa, nereye dokunsam çarpılıyorum. eşim de dahil neye dokunsam çat çat sesler geliyor. toprağa dokundum, avuç içlerimi duvara dayadım. ama bi türlü geçmedi. var mı bi öneriniz? ne yapabilirim başka?
benimde esimin teyzesinin olmamis esinden kaynaklı bende onlara çok üzülüyorum
yeni bi koltuk takimina mi aseriyosun yoksa kiiiii
Ayyyyy inanmiyorum bnde bu ara surekli esimi carpiyorum pikacu diyo bna :)) hatta bnde koltuga bahane buluyorum bu koltuklar cok elektrikli diye esimde bna bsey olmuyo diyobi cozum bulursan bana da soyle
merhaba kızlar. bişi soracam size ya. benim bikaç gündür aşırı elektriklenmem var yaa, nereye dokunsam çarpılıyorum. eşim de dahil neye dokunsam çat çat sesler geliyor. toprağa dokundum, avuç içlerimi duvara dayadım. ama bi türlü geçmedi. var mı bi öneriniz? ne yapabilirim başka?
yeni bi koltuk takimina mi aseriyosun yoksa kiiiiitemmuz topiginde biri böyle yazmış da yarildim gülmekten
benimde esimin teyzesinin olmamis esinden kaynaklı bende onlara çok üzülüyorum
bencede erme daha
Ayni sorun bendede war canim ya kac gndur carpiyo daha demin bile esimin yuzune dokunuyodum carpti
cnm internetten araştırdım biraz, tuzlu suyla ayak yıkamak, tuzlu sirkeli suyla duş almak, abdest almak, toprağa dokunmak, avuç içini duvara dayamak, çıplak ayak toprağa basmak... eşim de bana diyo bizim hatunda elektrik kaçağı var :) seni bilmem ama benimki öyle böyle değil, acayip çarpılıyorum hele PC'ye hiç dokunamıyorum. eşim pc'yi kontrol etti onda mı kaçak var diye tam o esnada bana dokundu çarpıldı diyo aşkım kaçak sendeymiş :)
ne güzel birbirlerini bırakmamışlar ama halamlarda öyle allah kimseyi evlatsız bırakmasın evin neşesi derler ya evin neşesi oluyo gerçekten bak şimdi yok hep hüzün hep hüzün olsa hiç bunları yaşamıycaz
sevgi var arada canım birakamamislar teyzemin ailesi bırak gel demiş gelmemiş
:)))bnde heryerde carpiliyorumm ya... Acaba cok mu stres yuklendik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?