Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hay ağzın bal yesin... Bana da samimi gelmedi... Aynı şeyleri tekrar ediyorsun...

Hay ağzın bal yesin... Bana da samimi gelmedi... Aynı şeyleri tekrar ediyorsun...

Ya bide eczaci arkadasim demisti doktor demis diyor suan keklendigimi dusunuyorum bu soruyu sorsa sorsa bi bayan degil bu konu hakkinda bilgisi olmayan erkek sorar yada yas cok kucuk ama evlenmeyi biliyoruz hatta evlenmeden once iliskiyide biliyoruz yahu sinirlerim kabardi ayyhh. :::))) kusura bakma ya icimi dokmeliydim
nasilsin

Bide yazdiklarimizi okuyor ama sordugumuz hicbir soruya cevap vermiyor aksine verdigimiz cevaplarida begenmiyor tekrar tekrar soruyor inanmayarak

Günayddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
Yağmurlu bir istanbul sabahından dünyanın en güzel insanlarına günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Blaze kuzummmmmmmmmm
Kukucanıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm Gece foruma bakarken uyuyakalmışım

Bugün içimde güzel bir his var. Allahım bu ay nesip edecek sanki bebişlerimizi.

Herkesler uyuyorken ben de forumu talan edeyim bari. öpppptüümmmmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:
bugece kutlamalara devam mı kız nerdesinnnnnnnnnn
Ben cikmistim canim ama kutlama icin degil ) kirk gun kirk gece kutlucaz bu gidislee gunaydinn bu aradaa

Gunaydinnnn)

Herkese merhaba sizleri bir suredir takip ediyordum ancak ilk kez yazıyorum. Aranizda olmak paylaşmak dertleşmek ve moral bulmak için burdayim. Şimdilik bu kadar yazacagim zira dr. randevum var gidip gelim İnsallah detayli bilgi veririm kendimle ilgili.
Herkese kucak dolusu sevgiler

günaydııııııııııııııııııııııııııınnn :)))))))))))))))

Ayyyyy inanmiyorum bnde bu ara surekli esimi carpiyorum pikacu diyo bna :)) hatta bnde koltuga bahane buluyorum bu koltuklar cok elektrikli diye esimde bna bsey olmuyo diyo bi cozum bulursan bana da soyle

günaydınlar... bende de elektrik kaçağı var.. toprağa basmak elektriği götürüyor. bir kaç kez denedim ve gayet başarılı idi...inşallah sizlere de iyi gelir...

Ben cikmistim canim ama kutlama icin degil ) kirk gun kirk gece kutlucaz bu gidislee gunaydinn bu aradaa

Gunaydinnnn)

Günaydın günaydın... Her yeni gün güzel temiz bir umutttt...

günaydııııııııııııııııııııııııııınnn :)))))))))))))))

sizlere de günaydın... hayırlı sabahlar...

Böyle enerjik pozitif bir topikte olduğum için çok mutluyum.. İnşallah bir gün de benim ve bebeğim için halay çekersiniz.. O günleri görürüm inşallah...

selam canım beni eklememişsin

günaydın canımcımm evet bi umut iştee bizimkiside inş bebişlerimiz olur :)))

bence sen erkeksin bizimlede kafa buluyorsun

İnşallah canımmmmmmmmmm amin amin amin

inşallah canım hepimizin isteği bu

selam canım beni eklememişsin

günaydın anne adayları

günaydın herkese...nasılsınız tatlışlar..._????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…