Hay ağzın bal yesin... Bana da samimi gelmedi... Aynı şeyleri tekrar ediyorsun...Sen ne duymak istiyorsun anlamadim ben seni. Hayir diyoruz ya kafami buluyorsun sen. Bu ne israr evlenmeden oncede bukadar israrla isteyenide ilk defa goruyorum. Hamile degilsin olmamazsin bu sekil devam edersende hicbizaman olamazsin. Regliyken iliskiye girilmez bu bir iki evlenmene daha varkende cocuk istemen dogru degil bu iki 3 ureme nasil olunur onu arastir oku bilgilen 3 ay sonra evliyim gebeyim cok mutluyum diye gel buraya yaz
Hay ağzın bal yesin... Bana da samimi gelmedi... Aynı şeyleri tekrar ediyorsun...
Hoşgeldin... Doktora göründün mü ya da bir tedavi falan kaç yaşındasın
Blaze kuzummmmmmmmmm
Ben cikmistim canim ama kutlama icin degilbugece kutlamalara devam mı kız nerdesinnnnnnnnnn
Günayddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
Yağmurlu bir istanbul sabahından dünyanın en güzel insanlarına günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Kukucanıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm Gece foruma bakarken uyuyakalmışım
Bugün içimde güzel bir his var. Allahım bu ay nesip edecek sanki bebişlerimizi.
Herkesler uyuyorken ben de forumu talan edeyim bari. öpppptüümmmmmmmmmmmmmm.
Günayddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yağmurlu bir istanbul sabahından dünyanın en güzel insanlarına günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Günaydın günaydın... Her yeni gün güzel temiz bir umutttt...
hiç bi ihtimal yokmudur hamile kalmamda?sizce.... 2 defa boşaldı üstelik ihtimal yokmudur
günaydın canımcımm evet bi umut iştee bizimkiside inş bebişlerimiz olur :)))
merhaba kızlar. bişi soracam size ya. benim bikaç gündür aşırı elektriklenmem var yaa, nereye dokunsam çarpılıyorum. eşim de dahil neye dokunsam çat çat sesler geliyor. toprağa dokundum, avuç içlerimi duvara dayadım. ama bi türlü geçmedi. var mı bi öneriniz? ne yapabilirim başka?
Ayyyyy inanmiyorum bnde bu ara surekli esimi carpiyorum pikacu diyo bna :)) hatta bnde koltuga bahane buluyorum bu koltuklar cok elektrikli diye esimde bna bsey olmuyo diyobi cozum bulursan bana da soyle
Ben cikmistim canim ama kutlama icin degil) kirk gun kirk gece kutlucaz bu gidislee gunaydinn bu aradaa
Gunaydinnnn)
Günaydın günaydın... Her yeni gün güzel temiz bir umutttt...
günaydııııııııııııııııııııııııııınnn :)))))))))))))))
Böyle enerjik pozitif bir topikte olduğum için çok mutluyum.. İnşallah bir gün de benim ve bebeğim için halay çekersiniz.. O günleri görürüm inşallah...
selam canım beni eklememişsingünaydınlar... bende de elektrik kaçağı var.. toprağa basmak elektriği götürüyor. bir kaç kez denedim ve gayet başarılı idi...inşallah sizlere de iyi gelir...
sizlere de günaydın... hayırlı sabahlar...
günaydın canımcımm evet bi umut iştee bizimkiside inş bebişlerimiz olur :)))
bence sen erkeksin bizimlede kafa buluyorsun
İnşallah canımmmmmmmmmm amin amin amin
günaydınlar... bende de elektrik kaçağı var.. toprağa basmak elektriği götürüyor. bir kaç kez denedim ve gayet başarılı idi...inşallah sizlere de iyi gelir...
sizlere de günaydın... hayırlı sabahlar...
inşallah canım hepimizin isteği bu
selam canım beni eklememişsin
günaydın anne adayları
selam canım beni eklememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?