Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

korkma cnm, her şey çok güzel olacak olumsuz hiçbir şey olmayacak anlaştık mı? bu arada evet liliiii belki gelmicek senin kırmızılar sürpriz yapıp çağırma bakim...hadi öptüm hepinizi ben gidip yatim kocişim bekliyo...

gelmicekkkkk lilimmmmmmm

bebeğim o hap acaip iştah açıyor uyarıyım bana kürtaj sonrası verdi ama böyle bir iştah yok yani dikkat et

İnsallah askosumm yaaaa ne diyimm allah verirse olur coook opuyorum bebgimmm kocis basimda dikiliyor hadi uyuyalum die

balıııımmmm ya senin bu beni rahatlatman yok mu cansın cannn.. hakkını helal et kuzummmmm

sağol tatlım,ben de öyle diyorum hayırlı zamanda,hayırlısı diye,hatta diyorum ki Allah vermeyecekse musluğu keser yine vermez,eşimle gülüyoruz artık.Gün aşırıyı denedik öceki aylarda hep,burdan okuyup okuyup deniyoruz işte her yöntemi....
ben de ilk gebeliğimde 12 kilo ile tamamlamıştım,sonra rahat vermiştim,ilk 6 ayda 4 kilo almıştım,son 6 da 8,ama benim kızım da minyondu,3 kg doğdu.inşalah sen de istediğin kiloyla tamamlarsın canım.Ama moralini düzeltecekse söyleyim.benim müdürümün eşi
45 kilo almıştı,50 ile ham. kaldı 95 le doğum yaptı,şimdi gör normal balıketi,şişman demezsin.

kızzzz iyi ki yazmışsın illiuanka diyeee nasılsın canımmmmm tanımadım bende seni hay Allahım yaa

kızzzz iyi ki yazmışsın illiuanka diyeee nasılsın canımmmmm tanımadım bende seni hay Allahım yaa

arkadaşlar tanısın diye yazdım zaten şekerim,nasıl olayım az önce de yazdım bizim bu ay çalışmalar pek iyi gitmedi,en umutsuz bekleyiş bu ay yani,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık,ben de şimdi gördüm senin msj,diyodum"kırk yıl düşünsem psipsiko'nun hamile miyim diye korkacağı aklıma gelmezdi" diye :) bir surpriz yapıp geliyo muymuş senin junior :)

valla korktummm ben aklıma direk geldi sökülmeyince... eğer bu halde gelirse yeminle popişini ısırırım onun.. uğraş uğraş gelmesin sıkı sıkı korun gelsin çok gülerimmmmmmmmmm

bu ay değilde gelen aya çok haber duyacağız gibi hisler var içimde yeni yıl bebişleri... takma kafana kuzum beklenmedik mikmikten bebek oluyor... kimisi tek atımla hatta Allahın işi belli olmaz belkide bebişin geldi senin haberin yok

valla korktummm ben aklıma direk geldi sökülmeyince... eğer bu halde gelirse yeminle popişini ısırırım onun.. uğraş uğraş gelmesin sıkı sıkı korun gelsin çok gülerimmmmmmmmmm

eğer öyle olursa topikteki tüm kuralları altüst edersin,yok yum. hesabı,yok kürler, yok pozisyonlar derken,korunarak hamile kalan ilk topikdaşımız olarak tarihe geçersin :) innnnşalah olur,olursa en çok bana moral olur...

adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum.
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18::18::18::18:

Ahhh ah Allah mı söyletiyo kız,eşim de diyo "sen spermler yaşıyomuş diyodun ya içerde,belki önceki yaptıklarımız kalmıştır ovu. kadar" diye,kendimizi öyle teselli ediyoruz biz de...bakalım cumartesi belli olacak..senin reglin düzene girmiş miydi,bat var mı yani?

adetliyken ilişki olduysa hamile kalma şansın yok canım,çünkü ortada döllenecek bir yumurta yok,yumurtan ölmüş 10-14 gün içerde beklemiş,siz de defin esnasında çalışma yapmışsınız....

bilmiyorum normalde denedik biz pembe açık renkte kan geldi yerleşme sandık sonra bi baktık hasta oldum kan geldi regl oldum. inadı tuttu sinir oldu erkek arkadaşımda halime kalıcaksın çoçuğumuz olucak diye adetimin ilk gününde ilişkiye girdik tekrar 2 defa boşaldı sizce hamilelik ihtimalım varmıdır ya çok istiyoruz

ama eczacı arkadaşım bana böyle söyledi kızlaaaaaaaaar ; Ya hastayken iliskiye girildiginde kan durmazmıs o yumurtaliklarin catladigi icin kan geliyomus hastalik donemlerde yumurtaliklar dahada belirgindir yani sperm geldiginde yumurtaliklara daha kolay yapisir dollenme orani cok cok fazladir hatta bebek sahibi olamayan ciftlere doktorlar esiniz hastayken iliskiye girin derlermıs??????????*

canım benim.önce erk. arkadaşına kadın anatomisi ve üreme sistemi ile ilgili biraz bilgi ver istersen,olur olmadık zamanda tutturmasın.
bak biz tam ovulasyon gününü tutturup yapıyoruz yine olmuyor,sanıldığı kadar kolay değil bu iş.Hele böyle bir dönemde yapıp sonuç beklemesin yani...reglinin başladığı tarihten itibaren 10. günde başlayıp gün aşırı çalışma olması gerekiyor.Bir de çok özel olmazsa evlenmeyi düşünüyor musunuz?

yaklaşık 3 ay sonra evlenicezz... inşallaaah..
ama ihtimal yokmu şimdi? eczacı arkadaşım böyle söyledi buna ne demeli. Ya hastayken iliskiye girildiginde kan durmazmıs o yumurtaliklarin catladigi icin kan geliyomus hastalik donemlerde yumurtaliklar dahada belirgindir yani sperm geldiginde yumurtaliklara daha kolay yapisir dollenme orani cok cok fazladir hatta bebek sahibi olamayan ciftlere doktorlar esiniz hastayken iliskiye girin derlermıs dedi. bence bi ihtimal :S :S mantıklı değilmi söylediği...

bak bunu ilk defa duydum,bize de "döllenmemiş yumurta 24 saat sonra ölür,bozulur ve yaklaşık iki hafta sonra dökülen rahim içi tabakasıyla birlikte vücuttan atılır,o kan aslında bu tabakadır" diye öğretildi..biyerde bir yanlışık var ama...

adetimin ilk günü ilişkiye girdik ve 2 defa içime boşaldı.... sizce adetten snra bi test? olurmuuuuuu sizceee..
eczacı arkadaşım dediki : Ya hastayken iliskiye girildiginde kan durmazmıs o yumurtaliklarin catladigi icin kan geliyomus hastalik donemlerde yumurtaliklar dahada belirgindir yani sperm geldiginde yumurtaliklara daha kolay yapisir dollenme orani cok cok fazladir hatta bebek sahibi olamayan ciftlere doktorlar esiniz hastayken iliskiye girin derlermıs ???????????? :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…