yaklaşık 3 ay sonra evlenicezz... inşallaaah..
ama ihtimal yokmu şimdi? eczacı arkadaşım böyle söyledi buna ne demeli. Ya hastayken iliskiye girildiginde kan durmazmıs o yumurtaliklarin catladigi icin kan geliyomus hastalik donemlerde yumurtaliklar dahada belirgindir yani sperm geldiginde yumurtaliklara daha kolay yapisir dollenme orani cok cok fazladir hatta bebek sahibi olamayan ciftlere doktorlar esiniz hastayken iliskiye girin derlermıs dedi. bence bi ihtimal :S :S mantıklı değilmi söylediği...
hiç bi ihtimal yokmudur hamile kalmamda?sizce.... 2 defa boşaldı üstelik ihtimal yokmudur
hiç bi ihtimal yokmudur hamile kalmamda?sizce.... 2 defa boşaldı üstelik ihtimal yokmudur
gerçekten miya canım ihtimal olmazmı peki küçük olasılık bile ne bileyim
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ilk önce adetliyken ilişki pek önerilmez sağlık açısından ve dini açıdan... Erkek arkaşının mikrop kapma olasılığı ve sonrasında bu mikrobu sana geri bulaştırması olasılığı dini kısmını söylemek istemiyorum eğer müslümansan ve regl ölüyorsan zaten gerekleri nedir bilirsin...kızlar Allahın işi değilmi bu :S ihtimal olamaz mı diye soruyorum size yardımcı oldunuz çok tşk ederim ama bi ihtimal olmazmı yinedeihtimalını soruyorum
Hoşgeldin... Doktora göründün mü ya da bir tedavi falan kaç yaşındasın1 yıldır hamile klmaya çalışıyorum
ikimizde istiyoruz beraberiz zaten,normalde istekli değildi ilk defa istekli oldu çoçuğa karşı. adet döneminde ilk günü hamile kalma ihtimalı küçükte olsa yokmudur bunu merak ediyorum... adetten sonra test yapsam. ne bileyim kızlar gece gece şişiirdim kafanızı ama ihtimal hiç mi yok ALLAHın vergisi adetken kalınmazmı hamile sprem yapışmış vs bişey olamazmı:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?