Ara falan oynadığımız yok canım neden başka topik değilde burası senin gereksiz 50 iletini görmek zorunda değiliz ben şikayet ettim lütfen arkadaşlar sizde yazın bu ne ya birde üste çıkmaya çalışıyorsundün aksamki arkadaş kim hey allahım bayanlar siteye 8 40 de giriş yaptım dün akşam ne oldu bilmiyorum ama yanlış ata oynuyorsunuz sadece basit bir özel mesaj atabilmek için 50 ileti doldurma çabasındayım. yanılıyorsunuz bilginiz olsun
çok ilginç şu erkekler çok meraklı böle tutarsız kişileri ben hep erkek sanıyorum....
cok sağol canımmm bünyem allak bullak oldu kimyasaldan sonra sanırım bata 6 gün var inan hastalıktan doğru düzgün günümü bile hatırlamıyorum ama 15 inde oldum sanırım erken olmuştum biraz sanki öyle hatırlıyorum ben ayaklarımı sıcak tutyım dediğin gibi hayırlısı bakalım zeycanımm.
Gunaydin kizlarr buz gibi bir hava varrrr Allah evei olmayana sobasi olmayana yardim etsinn.Fabrikaya girerken iki yavru kopek islanmis, guvenligin oraya saklanmislar.Bi sevdim bi sevdim tontislerii.Bu arada topige sacma sacma biseyler yaziliyo bu ne yaa
seni şikayet edicem.....
Mazur gor dedin diye kimse sayfalarimizi isgal etmeni mazur gormek zorunda degil. Evet diledigin kadar yazarsin ama yazdklarin konumuzla ilgiliyse. Seni kibarca uyardik sirf msj sayisini doldurmak icin topiklrr var git orda yaz diye. istedigin her yere kafana gore yazabilseydin burda yuzlerce topik olmazdi tek bi tane acar kafamiza gore (!) yazardik.
Günaydın canlarım ciğerlerimmmmm minnoşlarım sevgi dolu annelerim içimi açtınız sabah sabahhhhhhhh :))))
hala hastayım bugün işe gitmedim bütün herşeyi iptal ettim yatakta keyif yapcam zaten soğuk hava bir de kuzenim bugün doğum yapcak sizden ricam hepiniz birer ayetel küresi okusanız doğumu kolay olsun diye
hepinizi öpüyorum
bu arada akşamki kumsal da böyle mesaj atıp özel mesaj hakkı olsun diye yazmış olabilir çünkü sürekli aynı şeyleri yazıyordu söyleyecektim şimdi gece gece sinirlenmeyeyim diye sustum...
günaydın kızlar
deneme iletisi ..........
bu kadar anlayıssız olcağınızı düşünmediğim için ben iletilerimi yenileyerek yazdım ve sizin yazdıklarınızı da okumadım. okusam zaten cevaplardım . Siz anlayıssız olabilirsiniz ama ben değilim . Neyse uzatmayın size kolay gelsin
hakkından hayırlısı olur inşalah serap ablamında dedği gibi vücudunu iyice dinle bakalım..o yön verir sana...
Arkadaşlar lütfen veda bırakmayın bu konuyu yukarıda bize ulaşın kısmında kötü içerik işaretleyin bu rumuzu yazın be gereksiz mesaj yolladığını da yazın... Bir daha yaşamayalım böyle şeyler hadi lütfen
Arkadaşlar lütfen veda bırakmayın bu konuyu yukarıda bize ulaşın kısmında kötü içerik işaretleyin bu rumuzu yazın be gereksiz mesaj yolladığını da yazın... Bir daha yaşamayalım böyle şeyler hadi lütfen
Kahvaltı yapıp gelcem lütfen şikayet edin kızlar
Gunaydin kizlarr buz gibi bir hava varrrr Allah evei olmayana sobasi olmayana yardim etsinn.Fabrikaya girerken iki yavru kopek islanmis, guvenligin oraya saklanmislar.Bi sevdim bi sevdim tontislerii.Bu arada topige sacma sacma biseyler yaziliyo bu ne yaa
Kahvaltı yapıp gelcem lütfen şikayet edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?