Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ara falan oynadığımız yok canım neden başka topik değilde burası senin gereksiz 50 iletini görmek zorunda değiliz ben şikayet ettim lütfen arkadaşlar sizde yazın bu ne ya birde üste çıkmaya çalışıyorsun

hakkından hayırlısı olur inşalah serap ablamında dedği gibi vücudunu iyice dinle bakalım..o yön verir sana...

Gunaydin canim gercekten cok haklisin Allah bu sogukta evsiz kalanin isinamayanin yardmcisi olsunn.

Evet topige sacma bseyler yaziliyo,arkadas yazmasi gerekn yeri bilememis de

seni şikayet edicem.....

bu kadar anlayıssız olcağınızı düşünmediğim için ben iletilerimi yenileyerek yazdım ve sizin yazdıklarınızı da okumadım. okusam zaten cevaplardım . Siz anlayıssız olabilirsiniz ama ben değilim . Neyse uzatmayın size kolay gelsin

Tatlış günaydın
günaydın kızlar

Günaydııııın
deneme iletisi ..........

Arkadaşım psikopatmısın nesin sen ya! İnsanlar insan gibi bu iş için topik var diyor. Bişey yapmaya çalışıyorsan, pardon da konu konu gezmiycen kafanı kullanıcan uygun konuyu bulcan. Ha yok bulamam, basmaz diyosan söyle linkini yollayalım.

Arkadaşlar lütfen veda bırakmayın bu konuyu yukarıda bize ulaşın kısmında kötü içerik işaretleyin bu rumuzu yazın be gereksiz mesaj yolladığını da yazın... Bir daha yaşamayalım böyle şeyler hadi lütfen

Bizim yazdklarimizi ciddiye bile almadigin icin cirkinlesen snsin diyoruz.

Hadi isini gorduysen asil sana kolay gelsin

hakkından hayırlısı olur inşalah serap ablamında dedği gibi vücudunu iyice dinle bakalım..o yön verir sana...

aklımda hiç yoktu bu ay hastalıktan olursa cok büyük sürpriz olacak hayırlısı bakalım bitanemm bekleyeyimmm inş güzel haberlerle dönerimmm sizlere :)))

Aminnnnnnnn canım Allah c.c. hiçkimseyi aç açıkta bırakmasın gerçekten cok soğuk havalar evi olmyanların Allah c.c. yardımıcısı olsun güzel bi kapı açsın Rabbim onlra (((

Sitede mesaj sayısını doldurmak için bir alan var, mesaj sayısında sınır olma sebebi ise insanların sizin yorumlarınız sayesinde biraz tanıması ki size ona göre cevap vermesi böyle saçmalayarak kimse sizin hakkınızda fikir sahibi olamaz. Ek olarak başkalarının konularını sabote etmek ise başka bir saygısızlık örneğidir.

Siz konunuza dönebilirsiniz, anlayışınız için teşekkürler

Sabah sabah çirkinleştim ayol. Kendimize gelelim. Bu gün içimde bir huzur ve ümit var nedense inşallah boşa çıkmaz. Hem de dışarda karamsar bir hava varken :2::2::2:

günaydıııııııııııııııın kızçelreim nasılsınız bugün biraz geçmişte dolandım dün gece ki kumsal neymiş öyle ya anlaması gıt yada anlamazdan gelmiş ne güzel herşeyiyle anlatmışsıınız ama kadın mı diyim kız mıdiyim adetliyken bebişmi olurmuş ortada yumurta kalamış anlamadım gitti eeeeeeee ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…