ne varmış canım 29 'sak, alla allaBen de 29 um canım 2 gün sonra 30 olucam. anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
Yok öyle bişi yok yok. Ben söylemedim siz e uymadınız. Ben hala 29 um.
Allah razı olsun canım benim, Allah bütün dileklerini gerçekleştirsin inşallah. Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun kızlar, inşallah Rabbim dualarıma çabucak cevap verir, bu mutluluğu yaşamanızı çok isterim, dualarım hep sizinle. kızlar hepinizi yazdım kâğıda sırayla çekecem herkese...balze-ash cnm üşenmek ne ki, niye üşeniyim belki size bi faydam olur. ben sizin için dua ediyorum, melekler de benim için. müthiş bi döngü bu.
Off ama ya muthis olurdu dusunsene hepimiz ayni yerdeyizz wuuuwwww :-D:-D
Bebeim ne ogretmenisin senHaklısın bebeğim. Zaten 2. dersin sonuna doğru tam ısınıyor kalorifer. O zamana kadar da donuyorum zaten. Tekrar ısınamıyorum bir türlü. sırf bunun için sınıfa polar bir şal aldım srekli kalorifer üzerinde. Isındıkça bacaklarıma koyuyorum. Soğuyunca tekrar peteğenaapiym yoksa hasta olucam.
benim için okumamışsın ama ben okudukların için okudum
ayyy tekerleme gibi oldu
Herseyden kaynatirdik artik walla ayyy super olurdu cidden yabencede müthiş olurduuu bilg atardık artık bi kenaraa çay eşliğinde bebiş sohbetleri ederdikkDD
boşver diyeti boz bak bnm ıspanaklı böreğim cok güzel olur pişman olursunDD bende turşuya düştümm gece ytarken yiyom şişcemmm şişcem bakalım sonum nereye varacak :)))
okurken kendimi de kendim kattım tabiside canikomm :))))
bebiş için katlanıyorum cnm ya bn pkolu olunca kloyu sevmiyo hastalık dikkat ediyorum bi bebiş olsun saldımçayıra mevlam kayıra diycemzaten herşeyi çok özledim böreek tatlı cips çikolata .....
bebiş için katlanıyorum cnm ya bn pkolu olunca kloyu sevmiyo hastalık dikkat ediyorum bi bebiş olsun saldımçayıra mevlam kayıra diycemzaten herşeyi çok özledim böreek tatlı cips çikolata .....
selam hoşgeldinSlm kizlar nasilsiniz
Kotu gunleri atlattim kendime geldim ve size bir merhaba diyim dedim.bnm bat dundu olmadim halen.eger hamileysem esime cok buyuk morel olucak.6 gun once testim negatifti.inslh bna mucezemi gondermistir ALLAHIM
oyyy buna da maşallah tosun yaaKizlar buda amcamin oglu yengem dk hapiyla korunurken bu tosuna hamis haldi40 yasinda
Haklısın bebeğim. Zaten 2. dersin sonuna doğru tam ısınıyor kalorifer. O zamana kadar da donuyorum zaten. Tekrar ısınamıyorum bir türlü. sırf bunun için sınıfa polar bir şal aldım srekli kalorifer üzerinde. Isındıkça bacaklarıma koyuyorum. Soğuyunca tekrar peteğenaapiym yoksa hasta olucam.
ev normal 55 ta şuan ılık yani bilmiyorum sadece şişelerde var ya kan gibi ondan içiyorum
Slm kizlar nasilsiniz
Kotu gunleri atlattim kendime geldim ve size bir merhaba diyim dedim.bnm bat dundu olmadim halen.eger hamileysem esime cok buyuk morel olucak.6 gun once testim negatifti.inslh bna mucezemi gondermistir ALLAHIM
Kizlar buda amcamin oglu yengem dk hapiyla korunurken bu tosuna hamis haldi40 yasinda
Slm kizlar nasilsiniz
ben minikbebişime yazmak istemiştim sizin dialog üzerinden, herkese okumuş bana okumamış ya
Bende pko luyum ama kilo falan yok cok sukur cNim ama bu ara kilo bende aldim ufff dikkat etmem lazim :-(
ben minikbebişime yazmak istemiştim sizin dialog üzerinden, herkese okumuş bana okumamış ya
sağlık önemli tabi canım ben zayıf olduğumdan rahat yiyebiliyorum kilo olsa bende durrrr !!!! derdim kendime yoksa :))) hayırlısıyla bebişin olsun hmişken bol bol ye :)))
cnm şimdi sana da çekiyorum. dün yazmıştım kâğıda o listeyi online olanlara bakıp. ezberden isim yazınca unutuluyor diye. aşk olsun kuşum unutur muyum seni hiç? şu anda devam ediyorum duaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?