Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sana cevap yazmıstım sımdı de cıkıyorsun opuyorum seniii....

merak ettim seni cnm bugün sesin çıkmadı hiç, bakıyorum online gözüküyosun ama yazmıyosun. açık bırakıyorum pc'yi gidip mutfakta bişiler yapim arkadaşım gelecek. ben meraklı tazeyim biliyosun çatlarım kapatırsam bensiz neler oluyo orda diye :) arada bakarım size...

Ooooooy maşallah kuzum sana yaaa. İnşallah tüm topik teker teker peşinden hamile kalır kuzum. Ben ayağımı sürüdüm, hadi rastgele...
Yeliz ateş topiğinfw bekliyorum ben orda olduğumda gelmiyorsun sana özelden bişey soracağım bakarmısın
kızlar bu arada yelizin ikizleri olcak benden duymuş olmayındaaa:))))))))
maşallah üçünüze de :))))

Meltemm tebrik ederim canim hayrli olsunnn :))

Kizlar sayfa sonunda cikan reklamda erik var. Gordukce sinir oluyorum yaaa

GOZUN AYDIN.... tebrikler cnm... allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah.... insallah degerlerin guzel cikar kat kat artar..

Canimmmm .birbirimizi seviyoss ne guzel.
Hakkaten ben bazen inanamiyorum minikbebisimin duasini goruncede soyledim.
15 yillik arkadasim bana naptin nettin uzulme bilmemne demiyor yaa.
Burdaki herkes baska gercektin.
Kiskanclik yok haset yok.
Ben biri hamile olunca icimde kelebekler ucusuyo.hepimiz oyleyiz dimi

Iyiki varsinizzz

sen dua ederken bende dua ettim cnm. aksam ki yazısmalarınıza cevap yazdım ama gormedin sanırsam.. az önce tekrar yazmıstım. topraga basmak iyi geliyor. burun kanamaları ve kulak tıkanmaları mukozaları besleyen kan hacminin artmasından kaynaklıymıs canım..

Yoğun istek üzerine oldu kuzum
yelizcim temmuz anneleri topiğinede arada bir geliyorsun orda tebrik etmişmiydim seni bilmiyorum ama burda tebrik edeyim kuzum inşallahh bebeişlerini sağlıkla kucağına alırsın, ikizlerde mide bulantısı çok olurmuş sendede oluyor mu

Benimmmmmm minnoşum yorma kendini kuzucum güzel annem benimmm duaların kabul olsun inşallah Allah gönlündekileri versin sana da
Nesefalım seninkine de sevincez bebeğim az kaldı sabret
canım canım canım nasıl oldun
Daha iyiyim hicranım yaaaa bugün evde yayacaktım ya iş yerindeyiö
kuzeniö doğurdu güzeller güzeli bir kızımız var... Allah amalı babalı sağlıklı büyütsün

kızlar siz ikili test sonuçlarınızı aldınızmı??? bende haftaya gidiyorum ikili test için inşallah iyi çıkar

canım o hemen hamile kalmıştır ateş düştüğü yeri yakıyor inan bana içinde olmayan bilemezzzzzz ben anneme bile diyorum sen beni tam olarak anlayamazsın diye çünkü o bunu yaşamamış insanlar ne yaşadıysa onu bilirler arkadaşına bence çok da kızma tatlım o hemen hamile kalmıştır o sebepten de bunun kafaya takılacak bişey olmadığını düşünüyodur ben kimseye kızmıyorum ya çünkü bence beni anlayamazlar zaten olmaz yani içimde kopan volkanı bilemezler ama tabi seni teselli etmesi lazım bir arkadaşın olarak o konuda haklısın canım bişey diyemem sana.

canımmmm.tebrik ederimmmm.çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.2 gündür hiç keyfim yoktu nedense.valla keyfim yerine geldi.darısı bize inşallah.

Insallah canim az kalmis olsunn noluurr

kızlar siz ikili test sonuçlarınızı aldınızmı??? bende haftaya gidiyorum ikili test için inşallah iyi çıkar

minikbebişim cuma alacak, ben pazartesi alacağım canım.. güle güle git güle güle gel inşallah... 10 sonrasında da kan testinin sonucunu alıyorsun canım... inşallah iyi çıkar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…