kızçeler an itibariyşe ellerim haric bir yerim üşümüyo lahana gibi oldum kat kat ayağımda sıcak su torbası yelek filan iyi geldi valla
Ben hiç gebelik test, yapmadım bileee. 3. ayımız bu ay.
mersah hamile değil hamileysede batina 3gun varmis daha
umudum kırıldı.2 gündür hiç keyfim yok nedense.
Ben hiç gebelik test, yapmadım bileee. 3. ayımız bu ay.
mersah hamile değil hamileysede batina 3gun varmis daha
sınıf öğretmeniyim salında ama 2 senedir sizhin engelliler öğretmenliği yapıyorum tatlım.
Malesef ki kimsenin umurunda olmuyorlar canım. Herkes görünce vah vah yazık diyor ama onlar için bi şey yapmaya çalışan yok.
Canimmmm .birbirimizi seviyoss ne guzel.
Hakkaten ben bazen inanamiyorum minikbebisimin duasini goruncede soyledim.
15 yillik arkadasim bana naptin nettin uzulme bilmemne demiyor yaa.
Burdaki herkes baska gercektin.
Kiskanclik yok haset yok.
Ben biri hamile olunca icimde kelebekler ucusuyo.hepimiz oyleyiz dimi
Iyiki varsinizzz
Benimmmmmm minnoşum yorma kendini kuzucum güzel annem benimmm duaların kabul olsun inşallah Allah gönlündekileri versin sana da
Nesefalım seninkine de sevincez bebeğim az kaldı sabret
Daha iyiyim hicranım yaaaa bugün evde yayacaktım ya iş yerindeyiö
kuzeniö doğurdu güzeller güzeli bir kızımız var... Allah amalı babalı sağlıklı büyütsün
benim hiç çift çizgim olmadı
benim de....
bitane vardı ama o sahteydi.çatlatma iğnesi vurulunca yapmıştım
Canım sıcak su torbasına dikkat edin.Eskimiş olmasın.birde su aşırı sıcak olmasın.Gecen hafta kardeşim babamın ayağına doldurup koymuş patlamış o da. ayağı yandı babamın.Çok kötü.
canım benımm yaaaa ocakta 24 olucam canımm :) aynen oyle yapıcam canım bebeğimi uzmek yok. cok saol canım taktıklerınnn ıcınnnn :))ayy seni allah güldürsün benide ağlattınn :)
bak sana ne diycem yaşını bilmiyorum ama beni bir ablan olarak gör ve lütfen ,düşük.dış gebelik.oldu olmadı yazılarını artıkkkk okuma moralini yüksek tut mümkün mertebe yay kendini yat haber izleme gazete okuma ve aklından bebeğim tutundumu oldumu olmadımı düşüncelerini şu an itibari ile o güzel kafandan att tahlilin gibi pozitif bak her anına lütfen :))
HERŞEY ÇOKK GÜZEL OLUCAK
saoll canımm benımm Allah razıı olsunnn. aminnn canımm benımm ınsallahhh ınsallahhhhhhhMeltemcimmmm hayırlı uğurlu olsun canımmm.. ohhh nasıl rahatladım valla. çok şükür 2.çizgin çok belirgin çıkmış bu sefer. Rabbim saplıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
saoll canımm benımMeltemm tebrik ederim canim hayrli olsunnn :))
Kizlar sayfa sonunda cikan reklamda erik var. Gordukce sinir oluyorum yaaa
aminnnn canımmmm ınsallahhhtebriklerrrrr canımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh
saolllll canımmm aminnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhhhhhhhhhGOZUN AYDIN.... tebrikler cnm... allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah....insallah degerlerin guzel cikar kat kat artar..
iyi yapmışsın canım ayakların üşütmede gerisi ısınır merak etme cnm !!!!!!!!
Ahahaa bende oyle yapmistim.
Keske o testi atmasaydim bakan bakar avunurdum, bagrima yalanciktanda olsa cift cizgili test basardim
Senin neden keyfin yok canim
Benimde keyfim yok bugun cikayim bari
tatlım bazen benimde öyle oluyor umarım geçici bir gündür!!!!!
üzülme desem olmaz gene üzüleceksin !!!! o yüzden müzik aç dinle iyi geliyor tek tavsiyem bu cnm
Canım Milli Eğitim Müdürlüğüne bir dilekçe yazsan versen.en azından üstüne düşeni yapmış olursun sen.Yazık yaaa.Onlar dertlerini bile anlatamıyorlardır
tekrar oku
Benimde keyfim yok bugun cikayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?