canım, benim daha önce bi düşüğüm var. tek ilişkide tuttu. ve o gece baya içmiştim. etkili oldu mu bilmiyorum ama yumurtlama zamanım bile diildi çat diye tek gecede olmuştu :)
aynen canım onu demek istedim bende. yani deneme aşamasında alkollü ilişkiye girmek istemediğim için içmiyoruz ama onun dışındaki zamanlarda olur tabi neden olmasın
Bebisler biran once gelmezsw solugu bakirkoyde halen mim mik sarkilari soyleyerek alicaz sanirsammm
Onceden deseydin ya kiz bı 35 lik devirirdim :))) saka bı yana sen bilmeden yapmışsın ama ben içkili mikmik yapma taraftarı değilim yanlış anlamayın bu benim fikrim. Tek istigim folikasit :)))
Onceden deseydin ya kiz bı 35 lik devirirdim :))) saka bı yana sen bilmeden yapmışsın ama ben içkili mikmik yapma taraftarı değilim yanlış anlamayın bu benim fikrim. Tek istigim folikasit :)))
Kızlar bebek yapma asamasinda alkol kullanıyor musunuz:26:
ben içkiye karşı değilim hatta bazen özel zamanlarda filan alkol alan biriyim ama bebiş çalışmalarında kesinlikle içmem de içirmemde.. bizim bi tanıdığın alkolik kocası vardı 2 çocuğu oldu ikiside özürlü (bedensel-zihinsel) ve dr alkolden şüphelenmiş zamanında. onu duyduğumdan beri asla..
yok esram ben kullanmiyorum zaten normaldede kislar alkol diyince merak ettim sordum
ayynen öyle canım. ben öyle çok sık içen biri diilim. bazen kocamla beraber rakı içeriz. bazen de öyle romantik bi yemeğin yanında şarap.. öyle nadiren yani. ama bu hassas bi konu. bende bu deneme aşamasındaki ilişkilerimize çok dikkat ediyorum. Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize.
yani. hatta eşim spoşları yollarken besmele de çekiyor
yok esram ben kullanmiyorum zaten normaldede kislar alkol diyince merak ettim sordum
bizde cekiyoruz besmele canım
doğrudur canım sigara alkol yok hayatımızda...
ayy onu ben bi yerden duymuştum..ve inanmamıştım.. hayırlı ewlat olsun die çekerlemiş. sizde ondanmı çekionuz:26:..
aman cnm eğer dielimki hamişsin bilmiosun mesela.. sen 1 kadeh içiosun hani azcık çakırkeyf oalcak kadar dimi :26: ama bebek içinde bildiğin kör kötük sarhoş oluomuş :18::18:
Benim kızımın okulunda bı Veli 9 aylık hamile sigara iciyor sohbet ettik biraz ve öğrendimki 1 pakete yakın içiyormuş ne diyeceğimi bilemedim. Bana göre yanlış o yüzden söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?