Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım, benim daha önce bi düşüğüm var. tek ilişkide tuttu. ve o gece baya içmiştim. etkili oldu mu bilmiyorum ama yumurtlama zamanım bile diildi çat diye tek gecede olmuştu :)

Onceden deseydin ya kiz bı 35 lik devirirdim :))) saka bı yana sen bilmeden yapmışsın ama ben içkili mikmik yapma taraftarı değilim yanlış anlamayın bu benim fikrim. Tek istigim folikasit :)))

Onceden deseydin ya kiz bı 35 lik devirirdim :))) saka bı yana sen bilmeden yapmışsın ama ben içkili mikmik yapma taraftarı değilim yanlış anlamayın bu benim fikrim. Tek istigim folikasit :)))

ben içkiye karşı değilim hatta bazen özel zamanlarda filan alkol alan biriyim ama bebiş çalışmalarında kesinlikle içmem de içirmemde.. bizim bi tanıdığın alkolik kocası vardı 2 çocuğu oldu ikiside özürlü (bedensel-zihinsel) ve dr alkolden şüphelenmiş zamanında. onu duyduğumdan beri asla..

ayynen öyle canım. ben öyle çok sık içen biri diilim. bazen kocamla beraber rakı içeriz. bazen de öyle romantik bi yemeğin yanında şarap.. öyle nadiren yani. ama bu hassas bi konu. bende bu deneme aşamasındaki ilişkilerimize çok dikkat ediyorum. Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize.

Ay allah korusun Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize :) bende öyle düşünüyorum canım :)

Hepimiz aynı fikirdeyiz bende aynı sekilde âmin canimmmm

Biz hiç kullanmıyoruz hiç içmedim içmekte istemedim...inşallah içirtmesin onu ne biliyim ben sevmiyorum :):)

yok esram ben kullanmiyorum zaten normaldede kislar alkol diyince merak ettim sordum

aman cnm eğer dielimki hamişsin bilmiosun mesela.. sen 1 kadeh içiosun hani azcık çakırkeyf oalcak kadar dimi :26: ama bebek içinde bildiğin kör kötük sarhoş oluomuş :18::18:

Benim kızımın okulunda bı Veli 9 aylık hamile sigara iciyor sohbet ettik biraz ve öğrendimki 1 pakete yakın içiyormuş ne diyeceğimi bilemedim. Bana göre yanlış o yüzden söylüyorum.

aman cnm eğer dielimki hamişsin bilmiosun mesela.. sen 1 kadeh içiosun hani azcık çakırkeyf oalcak kadar dimi :26: ama bebek içinde bildiğin kör kötük sarhoş oluomuş :18::18:

ya ben ilk ay bebeğe böyle şeylerin zararı olmuyr diye biliyorum ama. yani henüz çok ufacık oluyor onun için.

Icki ile alakasi varmi bilmiyorum kizlar ama bi arkadasim dusuk yapmisti.sucu da kendisinde aradi
Hamile kaldigini dusundugu gun icmisler esi ile.esi sarhosmus.
3 aylik bebegini kaybettikten sonra hep buna bagladi
Bilmiyorum ben alkol kullanmiyorum kullansamda tirsardim ama
Gerci kullananlarin cocugu olmuyomu oluyooo.
Tercih meselesi yaa

Benim kızımın okulunda bı Veli 9 aylık hamile sigara iciyor sohbet ettik biraz ve öğrendimki 1 pakete yakın içiyormuş ne diyeceğimi bilemedim. Bana göre yanlış o yüzden söylüyorum.

canım bende sigara içiyorum malesef. ama hamile kalırsam içemem yani vicdanım elvermez zaten. hatta şimdiden bırakmak istiyorum ama malesef. sadece biraz azalttım ama hala bırakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…