Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kesinlikle tercih meselesi canım....ama kullanmamak daha iyi hamilelikte ve oncesinde...normal zamanda insan kendi bedenine ne yaparsa yapsın

bizde cekiyoruz besmele canım

[sıze=3]ya o durumda ne bileyim ya çarpılırsak
Açıkcası çekinirim öle bi halde besmele çekmeye yada çekilmesine
[/sıze]:26:

[sıze=3]bana şey gibi geldi şimdi.. Yol açık ileri hücuuuuuummmmmm... Ya alllahhh bismillahhhhh haldır haldır...

Tövbe tövbe .. Anladınızmı ne demek istediğimi
[/sıze]

canım bende sigara içiyorum malesef. ama hamile kalırsam içemem yani vicdanım elvermez zaten. hatta şimdiden bırakmak istiyorum ama malesef. sadece biraz azalttım ama hala bırakamadım

Ben bıraktım canım 2 ay oldu ins sende bırakırsın.canim bu kadın 1 değil 2 değil 1 pakete yakın diyor benim vicdanım sızladı hala düşünüyorum yazık günah ya

canım alkol kullanmak tabiki kişinin tercihidir. tıpkı sigara gibi.. sağlık açısının dışında dini boyutu da var tabi alkolün
mesela ben kırk yılda bir alkol alıyorum ama zaman zaman o bile vicdanımı rahatsız ediyo. o ayrı bi mevzu..
ama bi kadın anne olduğunda artık çok daha dikkat etmeli herşeye. anne olmak da buna karar vermekle başlar. bebek yapmayı denediğimiz bi dönemde, alkol alıp ilişkiye girmek bana çok yanlış geliyo. o yüzden dikkat ediyorum ben buna. Allah hayırlı sağlıklı bi evlat versin diye dua ederek başlamak lazım bu işe.

ya ben ilk ay bebeğe böyle şeylerin zararı olmuyr diye biliyorum ama. yani henüz çok ufacık oluyor onun için.

Yok canim bisi olmuyo bibarkadasimoz hamile kaldığını bilmiyomus tatilde bi dunya icmisler sırtını da cignetmis antibiyotik de kullanmus sapa saglam çocuğu

Ben bıraktım canım 2 ay oldu ins sende bırakırsın.canim bu kadın 1 değil 2 değil 1 pakete yakın diyor benim vicdanım sızladı hala düşünüyorum yazık günah ya

inşallah canım ya bende kurtulurum en yakın zamanda. gerçekten yazık. kendimize zarar veriyoruz, o bebeğin suçu ne

Anladim canim ama soyle dusun.her ne kdar zevk icin yapiliyo da olsa sonucta korunmasiz iliski ve bebek istegimiz oncelikli niyetimiz
Dusununce garip geliyo is ustundeyken onu yapmak ama biz her iliskide yapiyoss
Hatta esim dua ediyoo sadece besmele de degill

anladım canım. ama yanlış düşünüyorsun. o senin helalin sen de onun. sen eşini memnun ediyorsun o da seni. bu ne kadar güzel bir şey farkında mısın? ve ayrıca karı koca helal yoldan birlikte oldukları zaman melekler tarafından üzerlerine nur yağarmş. bu şekilde besmele de çeksen daha güzel olmaz mı??

buna neden böyle bakıyosunuz, sonuçta o da Allahın emri ve bir çok hadiste ayette bu geçiyor, besmelesiz yapmayın cidden çocuğun ahlakında bile etkisi var o besmelenin. cinsel birlktelik ve ordaki haz da Allahın bi hediyesi bize. bunda utanacak ya da sıkılacak, çekinecek bir şey yokki. Allahın bize helal kıldığı adamla yine Allahın izin verdiği şeyi yapıyoruz. çocuk niyeti olsun olmasın besmele çekmek gerekir hem o esnada o besmele bize bi örtü olur habis ruhlara karşı, hem Allahın izin verdiğinin bilincinde olduğumuz için ibadet sevabı olur hem de o birlktelikten bi bebek dünyaya gelirse muhakkak etkisi olur.

benimki de dua ediyor. şimdi sen söyleyince hatırladım. fısır fısır. Allahım sen hayırlısıyla nasip et gibi şeylerdi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…