ayy onu ben bi yerden duymuştum..ve inanmamıştım.. hayırlı ewlat olsun die çekerlemiş. sizde ondanmı çekionuz:26:..
kesinlikle tercih meselesi canım....ama kullanmamak daha iyi hamilelikte ve oncesinde...normal zamanda insan kendi bedenine ne yaparsa yapsınIcki ile alakasi varmi bilmiyorum kizlar ama bi arkadasim dusuk yapmisti.sucu da kendisinde aradi
Hamile kaldigini dusundugu gun icmisler esi ile.esi sarhosmus.
3 aylik bebegini kaybettikten sonra hep buna bagladi
Bilmiyorum ben alkol kullanmiyorum kullansamda tirsardim ama
Gerci kullananlarin cocugu olmuyomu oluyooo.
Tercih meselesi yaa
ya ben ilk ay bebeğe böyle şeylerin zararı olmuyr diye biliyorum ama. yani henüz çok ufacık oluyor onun için.
azaltabildigin kadar azalt canim
bizde cekiyoruz besmele canım
canım bende sigara içiyorum malesef. ama hamile kalırsam içemem yani vicdanım elvermez zaten. hatta şimdiden bırakmak istiyorum ama malesef. sadece biraz azalttım ama hala bırakamadım
yok canim niyet onemli burdaki besmelede o anda cekmesen bile ise baslamadan once cek yani...
Icki ile alakasi varmi bilmiyorum kizlar ama bi arkadasim dusuk yapmisti.sucu da kendisinde aradi
Hamile kaldigini dusundugu gun icmisler esi ile.esi sarhosmus.
3 aylik bebegini kaybettikten sonra hep buna bagladi
Bilmiyorum ben alkol kullanmiyorum kullansamda tirsardim ama
Gerci kullananlarin cocugu olmuyomu oluyooo.
Tercih meselesi yaa
azaltabildigin kadar azalt canim
ya ben ilk ay bebeğe böyle şeylerin zararı olmuyr diye biliyorum ama. yani henüz çok ufacık oluyor onun için.
Ben bıraktım canım 2 ay oldu ins sende bırakırsın.canim bu kadın 1 değil 2 değil 1 pakete yakın diyor benim vicdanım sızladı hala düşünüyorum yazık günah ya
inss canim arkandayiz :13::13::13:
[sıze=3]ya o durumda ne bileyim ya çarpılırsak
Açıkcası çekinirim öle bi halde besmele çekmeye yada çekilmesine [/sıze]:26:
[sıze=3]bana şey gibi geldi şimdi.. Yol açık ileri hücuuuuuummmmmm... Ya alllahhh bismillahhhhh haldır haldır...
Tövbe tövbe .. Anladınızmı ne demek istediğimi [/sıze]
[sıze=3]bana şey gibi geldi şimdi.. Yol açık ileri hücuuuuuummmmmm... Ya alllahhh bismillahhhhh haldır haldır...
Ben bıraktım canım 2 ay oldu ins sende bırakırsın.canim bu kadın 1 değil 2 değil 1 pakete yakın diyor benim vicdanım sızladı hala düşünüyorum yazık günah ya
inşallah canım ya bende kurtulurum en yakın zamanda. gerçekten yazık. kendimize zarar veriyoruz, o bebeğin suçu ne
Yok canim bisi olmuyo bibarkadasimoz hamile kaldığını bilmiyomus tatilde bi dunya icmisler sırtını da cignetmis antibiyotik de kullanmus sapa saglam çocuğu
Anladim canim ama soyle dusun.her ne kdar zevk icin yapiliyo da olsa sonucta korunmasiz iliski ve bebek istegimiz oncelikli niyetimiz
Dusununce garip geliyo is ustundeyken onu yapmak ama biz her iliskide yapiyoss
Hatta esim dua ediyoo sadece besmele de degill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?