• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Abladim hayatim tamam olsunn ayyy adamcagizin hic bisiden haberi yok en mutlu haberini alcak hic biseyden haberi yok iyi durabildin ben esimi hemen arayip soylemistim :-D
vallaa bende nasıl durabıldım sastım kaldım kendımeee :)
söylemeyin canim siz bende su 3 ay bi geçsin artık yavaş yavaş ogrenirler...esim bi avm nin muhasebesinde avm evimin altinda bi sürü iş arkadaşı var 50 den fazla kaç gündur inmiyorum markete hic birine soylemicem dio gobusun çıkınca anlarlar zaten dio kariyer kızlar bana hep soruolardi bebiş yoook mu diee

aynen canımm bızde oyle yapmayı planlıyoruzzzz karnımız cıkınca ogrensınlerr :)

insan sevincini paylaşmak istiyor ama korkuyorum nazar olur diye falan birde daha ne olacağı belli değil allah korusun

aynen canım bende o yuzden korkuyorum su 3 ay 4 ay bı gecsın bı tehlıke gıtsın ondan sonra ogrenırler zatenn bı kalplerının atıslarını duyalım

ben hamiş değilim ama ben de açlığa gelemiyorum, elim ayagım titriyo, bir de sinirli olurum, susarım konuşmam hiç..:18::18::18:

o zaman sen şimdiden hazırsın hamileliğe... inşallah o duyguyu tadarsın canım en kısa sürede.. şeker var mı canım sende ölçtürdün mü??

Back
X