LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO
Ürün Kodu : 6455628
Dükkan kategorisi : Medikal Ürünler
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO
Sepete Ekle
Satıcı Çevrimdışı
Ürünü şikayet et
İzlemeye al
Arkadaşıma gönder
Hemen Al Fiyatı : 21,00 TL
aghan da buu bacımm benm adet 1-2-3 de idi ama gelen yok gidene koyimm derleradet yuk hec bi belirti yuk hamişte deilim eminim bilmiyom ki yarn dr gideyim diyonn
hemen al çok uygun fiyat bence
hiç kaytarmaaaa... hepimiz hamile olcazzzz... hem suçlu hem güçlüsünbende himş deilimmmm
ön hazirlik yapmissiniz ne güzel benim kocus veremiyo yabenim kocusta gobuslu... Yakinda yaristircaztelde nasilsiniz bebislerim diyo bende iyiyiz siz nasilsiniz diorum ven ve gobusum mu iyiyiz dio
benimki normalde zayifti. biz bu yaz kilo vermistik. iyki vermisiz demek ki. Allah'im bizi buna hazirlamis
yaa bacım gelmeyi cok istiyom da hepinz hamişsnz yaa konuştuklarınızı bazen anlamıyom sesiz kalıyom buda beni üzüyoo bişi bilemiyom cvp veremiyom diyeyoksaa sizleri arada takip ediyomm unutmamışsınz beni tşk ettim hepinizee
benimkide sulu kar diye inatlasti ama bildiğin dolu cox hızlı yere düşüyo çünkü birde yerde ziplio
al bence çok uygun, normalde düzenli miydi canım reglin
haber bekliyomm senden bacımm alim mii :18: off ümidim ovüye kaldıı
hiç kaytarmaaaa... hepimiz hamile olcazzzz... hem suçlu hem güçlüsün
canim neden gelmiyorsun ki bu topikte Allah'in izni ile herkes hamile olacak. hepimiz hepimiz icin dua edip birbirimize destek oluyoruz. sakin umudunu kaybetme ve gel olur mu?
tmm canim al ins ise yarar ben bir ay yaptım zaten 20 test almıştım yarısı duruyor sıkıldım yapmadım
az önce maç izlerken eşim diyo ki:" doluya bak nasıl yağıyo" ben de dedim ki:" o dolu değil sulu kar bence" sonra senin msj gördüm,"doluymuş" dedim bakıyo garip garip,ne alaka diyo herhalde:)
kesinlikle benim kocam biz hamileyiz der yaaa... acaip fena araştırıyor benim gibi herşeyi öyle olmaz böyle olur sürekli karışır bizde bir deyim vardır EBE KARI aynen öyle
annem şimdi sen beni takip et bir olay olursa çirkinleşcem sende öğrencen çekirgeeeee
birlikte alın birlikte verirsiniz bişey olmaz yaaa
ön hazirlik yapmissiniz ne güzel benim kocus veremiyo ya
benimkide sulu kar diye inatlasti ama bildiğin dolu cox hızlı yere düşüyo çünkü birde yerde ziplio
yarin erkenden mesaiye baslayim kacirmayim olaylaribende cirkinlesmek istiommmm
aksama kadar pc basinda hic hareket yoook ki sadece yememekle veremiyor
tm bacım artık gelcem sizi merkta bırakmıcam vllaha sizleri cok seviyommm
bence adam değildide cooooooook saf bi hatunduuu
aksama kadar pc basinda hic hareket yoook ki sadece yememekle veremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?