metabolizma meseleside olabiliraksama kadar pc basinda hic hareket yoook ki sadece yememekle veremiyor
yok cnm bizimki masallah spor yapiyor. hic durmuyor. bazen uyurken bile zayifladigini dusunuyorum..
bebeğim o senin güzel kalpliliğinden minnoşumbenim kafa burda ya dikatli bakmadım,düşüşünü filan göremedim,
çirkinleş canım,benim gibi sazanlaşmaktan iyidir,bi güzel anlatıyorum saf saf,adam kafa buluyo orda...adam dedim bak,kızlar da erkek olduğundan şüpheleniyolardı Allah söyletti :)
kız yok bildğin safa yatıyordu ya sürekli aynı soru sorulur mubence adam değildide cooooooook saf bi hatunduuu
Allah hepinize sağlık versinnyok cnm bizimki masallah spor yapiyor. hic durmuyor. bazen uyurken bile zayifladigini dusunuyorum..
uzgunum canim regl olduysan... Ins önümuzdeki ay olursun hamisMerhaba
bugun ilk kez yaziyorum.benim bir kizim var ama bir cocuk daha istiyoruz,ama olmuyor,ovitrellli ignesi kasim 26 sinda oldum bugun 13.gunum ve regl oldum,15 inden sonra belli olur demisti doktorum,sizce sansim var mibu ay
kıslar bna müsade yarın burdayım gelirim koçişle kavga etik yedik birbirimiz bna müsade hepnizi öpüyorum ALLAHA emanetsinzz
bebeğim o senin güzel kalpliliğinden minnoşum
kız yok bildğin safa yatıyordu ya sürekli aynı soru sorulur mu
Allah hepinize sağlık versinn
metabolizma meseleside olabilir
var öyle cinsler yaa anlatıyorsun anlatıyorsun anlamiyooo alican lilinin piknik tupunu patlatican kafaya
bebeğim o senin güzel kalpliliğinden minnoşumdimi ama....valla teşhisi koyan bir profesyonel olunca,itirazım olmaz...
kız yok bildğin safa yatıyordu ya sürekli aynı soru sorulur mu
ya da diğer sağlıksız beyinli arkadaş gibi mesaj doldurmaya çalışıyodu,konuya uygun bişey yazıyım dedi salladı....
tüp deyince aklıma nefesal geldi güzel kuşum benim bugün dedi ya çok iyi bir tüpçü diye doktoravar öyle cinsler yaa anlatıyorsun anlatıyorsun anlamiyooo alican lilinin piknik tupunu patlatican kafaya
bende tüp hayalleri kurarken geldi bebişim ins onunda öyle olur insan onun hamisligine ayri bi sevincem
bende dilketin nefesal gamze rose dilek azap çiçeği illuianka bu arkadaşlar çok bekledi gerçekten çok sevinicem heee bide ben tabiiiiiiiiiiiiiiiibende tüp hayalleri kurarken geldi bebişim ins onunda öyle olur insan onun hamisligine ayri bi sevincem
metabolizma meseleside olabilir
saydigin isimler benim icinde duamda baslarda sende dahil
canımmmmmmmmmmm anemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmsaydigin isimler benim icinde duamda baslarda sende dahil
bende kilo almak için çok dr gittim
bende dilketin nefesal gamze rose dilek azap çiçeği illuianka bu arkadaşlar çok bekledi gerçekten çok sevinicem heee bide ben tabiiiiiiiiiiiiiiii
annen kurbann olsun siyeee
bende kilo almak için çok dr gittimaynı anlattigin gibi.... 19 yasina kadar 38kiloydum evlendim bi on kilo aldim simdi hamisim bi otuz kiloda böyle alırım herhalde
minnoşum biz de anne olcaz saydm işte önümüze ki 5 ay bizim ayımız bu da maksimum sölimmmmmmm asla umutsuzluk yok bende de olursa çirkinlik yapın banahakkaten döküle döküle geldik değil mi bugüne,biz hala deniyoruz,benim rüyalarıma giriyor artık burdaki arkadaşlar,birinin kocası Bolivya'ya gidiyor mesela ne alakaysa :) geçen parkta bi kadınla karşılaştım,korunmayı bıraktıktn 6 ay sonra hamile kalmış,
olmuyo diye umudunu kaybetme dedi,içimden dedim,sağolsun arkadaşlar buna izin vermiyor hiç....
annen kurbann olsun siyeeeben kaçtım bakar iyi geceler seviyorum sizi çok
minnoşum biz de anne olcaz saydm işte önümüze ki 5 ay bizim ayımız bu da maksimum sölimmmmmmm asla umutsuzluk yok bende de olursa çirkinlik yapın bana
iyi geceler hayatımın hicranısize iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?