Aynen bencede lüzumsuz bebisim hani burda insanlar neder diye konuşuluyor ya ondan yazmak istedim patronumun muhtesem sözlerini anlatnak istedigim herkes herseyi söyler istesekte istemesekte duyacagiz ve hic ciddiye almadim ben çünkü benim icin cok onemli değil sahisGünümüz musmusmutlu geçer inşallahhhhh
adama bak sanki iş yerinde değil de özel hayatında da patronun, deli mi ne...Böylelerine söylediğim tek bi söz var benim 'lüzumsuz'...bu arada günaydın cnm :)
hadii canım inan hiç görmedim( yoksa yazmaz mıyım bildirimde gelmiyor kötü yapmışlar 2. günü başladın dimi canım hadi inş hayırloara vesile olur bu ay gelir bebişin inş ben faydasına inanıyorum şu reglim gelsin bende başlıcm 2 gün.eşinede keçiboynuzu kürü yap canım mutlaka unutmaa
Bana günaydın yok muuuu
ahaahhahaha. içimizdeki çirkini bulup çıkardı resmen
cnım ya yumyum günlerimizde alttan alalım napalım onların yumyumdan gününden saatinden anladıkları mı var sanki bebeğini neden 1 ay sonrasına erteliyorsun ki 1 ay önce kavuşmak varken :))) ben yumyum günlerimde hiç seslenmiyorum napim ama sonra acısını çıkarıyorum hahahahaD
gereksiz gerçekten gamzem yaaa.. bana da sürekli yapıyorlar birde ben 5 yıllık evliyim
canımmmm lilimmmmm Allahım yüzünü güldürsün bebeğimmmmmm
Kizz aglama cok cirkin oldun gene baklili banada gunaydin dememis ama ben atladim hemenn:122::122::122:
İyiyim bebemmm yaaa son 1 isteee sen nasılsın yeğenim nasılllll :16Hosgeldin piknik tüpümnasilsin bugun
Oy oy oy benim askıma gunaydin olmaz mı bebegimmmm telden giriyorum ya gorduklerimi sectim tatlım cooook seviyorummmmmBana günaydın yok muuuu
ahaahhahaha. içimizdeki çirkini bulup çıkardı resmen
Ovvv 3 gun ha test yapmadın mı cnmmmGunaydin canim benimki 9da olacakti 3 gun gecti bakalim
gereksiz gerçekten gamzem yaaa.. bana da sürekli yapıyorlar birde ben 5 yıllık evliyim
canımmmm lilimmmmm Allahım yüzünü güldürsün bebeğimmmmmm
içinizdeki çirkineee sesleniyorummmm;
SİZİ ÇİRKİNDE SEVİYORUMMMMM
(50 ileti olacak gün içinde mazur görünnn)
İyiyim bebemmm yaaa son 1 isteee sen nasılsın yeğenim nasılllll :16
Oy oy oy benim askıma gunaydin olmaz mı bebegimmmm telden giriyorum ya gorduklerimi sectim tatlım cooook seviyorummmmm
Ovvv 3 gun ha test yapmadın mı cnmmm
İnsallah bebegimmmmmmm hepimizin yuzu gulcek sırası var herseyinnnnn ballı lokumum
sabah sabah işlerimi topladım ve geldim.. (dün gelmeyince işler masada) nasılsınız bayanlar?
sabah sabah işlerimi topladım ve geldim.. (dün gelmeyince işler masada) nasılsınız bayanlar?
canım test olmadan bişey söylemek zorkizlar ya bnm adet gecikeli bugun 4.gun.
Gecen reglim 4 gun erken olmustu.simdiki reglim bu yuzdenmi gecikiyo yoksa hamilemiyim3 gun once testim negatifti.saatler sonra silik cizgi cikti.karda cok fena yagiyo burda. Disari cikmam imkansiz gbi.siz ne dusunuyosunuz?
hadi bakalim hakkinda hayrlisi kuzummbizde iyiyiz. Kim bana kahvalti hazirlicak diye dusunuyorum ama benden baska kmse yok sanirim
dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. kadın ne dese beğenirsiniz? ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. biz yarın geliriz dedi. kusura bakma yarın yokum dedim. cuma gelsek dedi. cuma da yokum dedim. ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. bi hışım çıktım eve. eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?
dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. kadın ne dese beğenirsiniz? ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. biz yarın geliriz dedi. kusura bakma yarın yokum dedim. cuma gelsek dedi. cuma da yokum dedim. ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. bi hışım çıktım eve. eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?
Kizlar ya bnm adet gecikeli bugun 4.gun.
Gecen reglim 4 gun erken olmustu.simdiki reglim bu yuzdenmi gecikiyo yoksa hamilemiyim3 gun once testim negatifti.saatler sonra silik cizgi cikti.karda cok fena yagiyo burda. Disari cikmam imkansiz gbi.siz ne dusunuyosunuz?
sabah çirkin çirkin başladım yaaaaa.
lilitiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bize niye günaydın demedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. Saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. Neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. Kadın ne dese beğenirsiniz? Ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. Ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. Ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. Biz yarın geliriz dedi. Kusura bakma yarın yokum dedim. Cuma gelsek dedi. Cuma da yokum dedim. Ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. Bi hışım çıktım eve. Eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. Dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? Aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. Ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? Siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?
sana yazmıştım gördün mü canım testlerle ilgili falaniyiyimmmmmmmmmm iyiyiyimmmmmm hep de iyi olucammmmmmm bebeğim de gelecekkkkkkkkk daha da iyi olucammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?