Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizz cok sinirlenmistim sen cirkinlesince guldum bak. Noldu acaba o mazur hatun

aynen canımmmm insanlrı anlamak cok zor bende kimyasal geçirdiğimde bi arkadaş bni cok sever cok üzülmüş diğeride demişki sen neden bu kadar üzüldün ki sanane gibisinden laf etmiş cok üzüldüm yaa gerçekten bunu diyen arkadaşında çocuğu olmuyor düşün bizleri en iyi nlyacak kişiler onlarken nasıl dvranılıyor bazı insanlar cok tuhaf ve gerçekten kötü kalpli ( kendisi için istediğini Müslüman kardeşi içinde istemek imandandır gerçi buda var....

Canım İnsallah en kısa surede bebişin gelir ve sende patronla karsılastıgında merdivende yada günaydın dediğinde bu arada hamileyim der ve gidersin yanından
adamda booooyle baka kalır İnsallah

Günümüz musmusmutlu geçer inşallahhhhh

Gayet normal olaraj söyledi yani merdivendeydik gulerek söyledi bulunuyor iste bana bizim patron herşeyi bilmek ister toplantının ortasinda bebek varmi diye sorar kızlara malum isi birajcaz ya ondan tirsiyo

adama bak sanki iş yerinde değil de özel hayatında da patronun, deli mi ne...Böylelerine söylediğim tek bi söz var benim 'lüzumsuz'...bu arada günaydın cnm :)

Oyle tabiki. Bazi insanlar bilerek yada bilmeyerek cok acimasiz olabiliyolar. Yeterki basina kotu bsey gelsin yani.

Amin canım inşallah.. Herkesin güzel gönlünegöre versin RAbbim..

:) evet walla meraj etmis kiz bne sana kac gündür yazıyorum çörek otu kurune basadim diye hic görmedin

Bilmiyo ya uğraştığimi cok istedigimi bu konuda hassas oldugumu iste ağzı olan konuşuyor malesef

hadii canım inan hiç görmedim ( yoksa yazmaz mıyım bildirimde gelmiyor kötü yapmışlar 2. günü başladın dimi canım hadi inş hayırloara vesile olur bu ay gelir bebişin inş ben faydasına inanıyorum şu reglim gelsin bende başlıcm 2 gün.eşinede keçiboynuzu kürü yap canım mutlaka unutmaa

blazeeeeee tatlışımmmm sinir falan yok bu yum dönemi ayda bir geliyor biliyorsun kızdırma beni çirkinleşirimmmm ben unutmuştım dur size arada 50 iletiden yollayımmmm....

Kizz cok sinirlenmistim sen cirkinlesince guldum bak. Noldu acaba o mazur hatun

ayyy bende güldüm yeminle çirkinleşmemizde burnumuzun ucunda yer arıyoruz sanki

Canım bu aksam olur merak etme ama suratta asma olarmi kizilmayacak gibi değil ya gerçekten kisirda olabildim evet desem Nolcakti ki
Biz sirkette 150 kisiyiz 4 bayan dik 1 i benden 1 sene oncr evlendi 4ay once dogum yapti biro benden 1hafta sonra evlendi simdi 7aylik hamile ondan once karnjnda olmustu bebegi digero bekar tüm gözler üzerimde soranlara borcumiz var bitince alırız bebek diyorumda böyle bazen patavatsizlik yapılıyor iste
Canım İnsallah en kısa surede bebişin gelir ve sende patronla karsılastıgında merdivende yada günaydın dediğinde bu arada hamileyim der ve gidersin yanından
adamda booooyle baka kalır İnsallah

Aminnn canim Allahim ogunleri gostersin ins

dini açıdan da insani açıdan da böyledir ama, birinin sevgisini de mutluluğunu da üzüntüsünü de taaa kalbinin derinliğinde hissedeceksin, hadi hissetmedin üstüne bi de hissedeni yargılarsan ya da acısını paylaşmak yerine dalga geçmeye çalışırsan olmayan beyninle, ne anladım ben senin insanlığından... görüntüde insan ama vasıf olarak sıfırrrr

yolla bebeğim iyi oluyor.

) meger hepimiz cok cirkin insanlarmisiz da gorememisiz yaa mazur abla gozumuzu acti sen 50ileti yolla canim soz bak cirkinlesmicez biz

cnım ya yumyum günlerimizde alttan alalım napalım onların yumyumdan gününden saatinden anladıkları mı var sanki bebeğini neden 1 ay sonrasına erteliyorsun ki 1 ay önce kavuşmak varken :))) ben yumyum günlerimde hiç seslenmiyorum napim ama sonra acısını çıkarıyorum hahahaha D

gereksiz gerçekten gamzem yaaa.. bana da sürekli yapıyorlar birde ben 5 yıllık evliyim

Günaydınnnnnnn canikolarrınmmmmmmmmm
canımmmm lilimmmmm Allahım yüzünü güldürsün bebeğimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…