içini ferah tut canım... hayırlısı ile güzel haberler alacaksın... MASAL annesine sıkı sıkı tutundu ve büyüyor üzme onu böyle düşünerek... senin için bol bol dua ediyoruz hepimiz... hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini...
benim ısı değerim neden yükselmiyor onu anlamadım yavaş yavaş yükselmesi gerekmiyor mu sence? benim ki düşüyor :))
Bnmde ev arkadaşım var orda gelsem onuda ziyaret etsem olcakda peh izmire zor gidiyorum burnumun dibinde:)) sen bizle cene calacagina git ucaga bin gec oluyo kaçırma ucagi hadi
bu ayda olmazsa kimse beni toplayamazzzzz ben diyim bırakırım bu işleri rahibe olurummmmmm :))))))))))))))
alemsin ya iyi tamam ben gideyim bugün degil yumoş zamanı ama olsun riske atmayım..maç sonucu bildiririm
cnm. telaslanma. atesin gayet normal gidiyor. zaten bu sekilde inisli cikisli olmasi normal. eger ayni duzeyde gitseydi sorun olurdu.
daha yumurtlamadin. erken demekki. sen calismalarina bak cnm. gun gun yaz ki bakalim atesine de...
Kız rahibe olup napcan mikmik heyecan demek efor sarfetmek demek ask demek tutku demek len bunları nasıl silcende rahibe olcan :))
gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gaze geldimmmmmmmmmmmm
Sen daha burda misin lida hasta olmuş bide hobaaaaa yuppy teyteytey
daha da tutmayın beniiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
cnm. linke tikla. sayfada asagi dogru in. tabloda benim ismimi bul. hamile ikonlulara bak cnm. ismimin karsisindaki linke tikla. karsina benim ates tablolarim gelcek. orada iki koyu kirmizi cizgi goreceksin. onlarin kesisim noktasi benim yumurtlama gunum. atesimin inis cikisina bakabilirsin oradadn.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
cnm. linke tikla. sayfada asagi dogru in. tabloda benim ismimi bul. hamile ikonlulara bak cnm. ismimin karsisindaki linke tikla. karsina benim ates tablolarim gelcek. orada iki koyu kirmizi cizgi goreceksin. onlarin kesisim noktasi benim yumurtlama gunum. atesimin inis cikisina bakabilirsin oradadn.
baktım cnımmm anladım bir daha kontrol ederim..... :)
kızlar iyi geceler hepinizi öpüyorummmmmmmm
Berabere kalmadan gelme :)) bol gollü bir mac olur inss :)))
Canjm benim ovu testlerim daha koyulasmadi ama yapisik olan sey cok az var yumurtluuomuyum yumurtlamiyomuyjm amlamadim sence durum nedir
cnm testin koyulasmadiysa daha yumurtlamamissindir.
bu arada akintin yapiskan olmayacak. su gibi berrak tertemiz olacak. uzadikca uzayacak.
bebegm profl resmnı dgstrsene bnda yan durmssn
Hayirli aksamlar herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?