Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm. telaslanma. atesin gayet normal gidiyor. zaten bu sekilde inisli cikisli olmasi normal. eger ayni duzeyde gitseydi sorun olurdu.
daha yumurtlamadin. erken demekki. sen calismalarina bak cnm. gun gun yaz ki bakalim atesine de...

Bnmde ev arkadaşım var orda gelsem onuda ziyaret etsem olcakda peh izmire zor gidiyorum burnumun dibinde:)) sen bizle cene calacagina git ucaga bin gec oluyo kaçırma ucagi hadi

alemsin ya iyi tamam ben gideyim bugün degil yumoş zamanı ama olsun riske atmayım..maç sonucu bildiririm

cnm. telaslanma. atesin gayet normal gidiyor. zaten bu sekilde inisli cikisli olmasi normal. eger ayni duzeyde gitseydi sorun olurdu.
daha yumurtlamadin. erken demekki. sen calismalarina bak cnm. gun gun yaz ki bakalim atesine de...

tamam canımmmmmm... saolasın.... birazdan gidicem işime bakıcammmm ))

sende içini ferah tut yarın bize çıkar çıkmaz sonucu yaz tamam mı... masalın fotografını getir bize gelirkeeennnn :)) teyzeleri kurban olur onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

cnm. linke tikla. sayfada asagi dogru in. tabloda benim ismimi bul. hamile ikonlulara bak cnm. ismimin karsisindaki linke tikla. karsina benim ates tablolarim gelcek. orada iki koyu kirmizi cizgi goreceksin. onlarin kesisim noktasi benim yumurtlama gunum. atesimin inis cikisina bakabilirsin oradadn.

Canjm benim ovu testlerim daha koyulasmadi ama yapisik olan sey cok az var yumurtluuomuyum yumurtlamiyomuyjm amlamadim sence durum nedir

baktım cnımmm anladım bir daha kontrol ederim..... :)

kızlar iyi geceler hepinizi öpüyorummmmmmmm

Canjm benim ovu testlerim daha koyulasmadi ama yapisik olan sey cok az var yumurtluuomuyum yumurtlamiyomuyjm amlamadim sence durum nedir

cnm testin koyulasmadiysa daha yumurtlamamissindir.
bu arada akintin yapiskan olmayacak. su gibi berrak tertemiz olacak. uzadikca uzayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…