Bunlar bizi yildirmasin kiz bizde art ardina dogururuz ikiser ikisr yetisirsin ona:))
iyiki burda aynı dili konuştugum insanlar var yoksa delircem az kaldışöyle karşılıklı içsek efkar dagıtsak tam o moddayım yani
ayyy varya bende o moddayım yaaa( nedense dünden beri bir çökkünlük yok böle bişey... ateşimi ölçüyorum yükselmiyorda (
aslında gideyim bi kavga edeyim kocuşlasinirim geçsin belki kavgadan sonra adrenalin yükselmesi olurda mik mik olur
Evet gercekten :) kızım var 5 yasında senin?
kızlar selam... cutem nasılsın umarım iyisindir masalın da iyidir kontrole gittin mi... ya benim ölçümlerim şöyle...
8. gün 36.4
9.gün 36.1
10. gün 36.3
11. gün 36.0
bütün ölçümleri sabah 7 de uyandığım gibi yataktan kalkmadan yapıyorum yükselmesi lazımdı ama yükselmiyor sağ kasığımda ağrı var geceleri ateş basması ama bu ısı yükselmiyor( acaba yumurtlama olmayacak mı bu ay yoksa birden mi yükselecek??
iyiki burda aynı dili konuştugum insanlar var yoksa delircem az kaldışöyle karşılıklı içsek efkar dagıtsak tam o moddayım yani
kız neden kavga edicen adamla sarıl öp zaten adrenalin yükselirrrrr.... heeee illa ateşli olsun dersen ben işine karışmam :))))))))))))))) dimi kız gamze :))))
cnm. daha 11. gundesin. dur bakalim. atesinizi dogru olcuyorsun. simdilik yumurtlama yok. biraz daha bekleyelim bakalim.
ben 15. gun yumurtladim misal.
dr. yarin canim. cok gerginim. sabah nasil olacak bilemiyorum. maglum iki kaybim var. yarin cok onemli benim icin. ne olacak hic bilmiyorum.
cnm. daha 11. gundesin. dur bakalim. atesinizi dogru olcuyorsun. simdilik yumurtlama yok. biraz daha bekleyelim bakalim.
ben 15. gun yumurtladim misal.
dr. yarin canim. cok gerginim. sabah nasil olacak bilemiyorum. maglum iki kaybim var. yarin cok onemli benim icin. ne olacak hic bilmiyorum.
Ooh süper ozaman istediginizi söyleyin hepsi benden:))
kız neden kavga edicen adamla sarıl öp zaten adrenalin yükselirrrrr.... heeee illa ateşli olsun dersen ben işine karışmam :))))))))))))))) dimi kız gamze :))))
şuan tek istegim toplanın gelin ilk uçakla diyarbakıradagıtalım bu gece..
Yan cizmee kızım haklısın canim walla biz karismayizda dün mikmik yoksa bugun vardir git kocanın yanına in sahaya ya aaa kizcam bak benim kocam yok depresyondayim
şuan tek istegim toplanın gelin ilk uçakla diyarbakıradagıtalım bu gece..
dün akşam sarılıp uyuduk kuzu kuzu bu akşam :)) maç bu akşam gamzeeeeeeeeeeee
Yan cizmee kızım haklısın canim walla biz karismayizda dün mikmik yoksa bugun vardir git kocanın yanına in sahaya ya aaa kizcam bak benim kocam yok depresyondayim
kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa... canım benimmmm ben çok ağlarım ama içinceeeeeee
Dun ben sahalardaydim bugun yok mikmik filan koca masa gitti :)) neyseki dun berabere kaldik
yok dün oldu da bugünde yapcam sonra artık 22 sine büyük günsenin kocuş nerde kız hemde yumoş zamanı..
agla bebegim agla birlikte aglarız :84: :84: ertesi sabahta hiçbişey hatırlamayı ohhhh :101: :101:
yok dün oldu da bugünde yapcam sonra artık 22 sine büyük günsenin kocuş nerde kız hemde yumoş zamanı..
agla bebegim agla birlikte aglarız :84: :84: ertesi sabahta hiçbişey hatırlamayı ohhhh :101: :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?