Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm. daha 11. gundesin. dur bakalim. atesinizi dogru olcuyorsun. simdilik yumurtlama yok. biraz daha bekleyelim bakalim.
ben 15. gun yumurtladim misal.

dr. yarin canim. cok gerginim. sabah nasil olacak bilemiyorum. maglum iki kaybim var. yarin cok onemli benim icin. ne olacak hic bilmiyorum.

kız neden kavga edicen adamla sarıl öp zaten adrenalin yükselirrrrr.... heeee illa ateşli olsun dersen ben işine karışmam :))))))))))))))) dimi kız gamze :))))

şuan tık yok hiç yaklaşasım gelmiyo ondan belki hırslanırsam istek gelir diyorum bak karpuz kesmiş yicen mi diyo.. evet yicem ama seni

Ins canim kotlrktugun gibi olmaz ve sag salim alırsın kucagina yüreğini ferah tut Allahin izniyle gelecek annesinjn kucagina

içini ferah tut canım... hayırlısı ile güzel haberler alacaksın... MASAL annesine sıkı sıkı tutundu ve büyüyor üzme onu böyle düşünerek... senin için bol bol dua ediyoruz hepimiz... hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini...

benim ısı değerim neden yükselmiyor onu anlamadım yavaş yavaş yükselmesi gerekmiyor mu sence? benim ki düşüyor :))

kız neden kavga edicen adamla sarıl öp zaten adrenalin yükselirrrrr.... heeee illa ateşli olsun dersen ben işine karışmam :))))))))))))))) dimi kız gamze :))))

Yan cizmee kızım haklısın canim walla biz karismayizda dün mikmik yoksa bugun vardir git kocanın yanına in sahaya ya aaa kizcam bak benim kocam yok depresyondayim

Yan cizmee kızım haklısın canim walla biz karismayizda dün mikmik yoksa bugun vardir git kocanın yanına in sahaya ya aaa kizcam bak benim kocam yok depresyondayim

yok dün oldu da bugünde yapcam sonra artık 22 sine büyük gün senin kocuş nerde kız hemde yumoş zamanı..

kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa... canım benimmmm ben çok ağlarım ama içinceeeeeee

agla bebegim agla birlikte aglarız :84: :84: ertesi sabahta hiçbişey hatırlamayı ohhhh :101: :101:

bu ayda olmazsa kimse beni toplayamazzzzz ben diyim bırakırım bu işleri rahibe olurummmmmm :))))))))))))))

Kocam maca gitti bugün özgür yarina saklıyor kendisini bide jack götür du yanında onu öldürüp gelecek siz geljn bize kocamin zulasini patlatalim :)) ay ben çok fenayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…