Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yumurtlama gününü biliyor muydun? yumurtlamandan sonra 14 gün gecti mi? adet egcikmesi gec yumurtlamadan olabiliyor bak ben bir hafta gec yumurtladım batım 19 aralıktan 25 aralıka kaydı.

Hımmmmm anladım o zmb test yaptıgımda yumurtlamadan 8 gun gecmisti simdi 12 gun cnm ben tatlım bekleyesim var benim hic olmazsa yarın yaparım belki

Minik bebisimmm.. Bende geleyim sana... o kosede kahveni iceyimmm.. senle.. bayildim mobilyalarin evin super.. evimi degistirirsem seni ariycam..
Zeycanimm.. melegini mi gormeye gideceksin.. insallah hersey yolundadir.. bende cok selam soyle..

h.g bebecim, nerdesin sen ya dün de yoktun? kocişin geldi haa süperr...gel bebeğim kapım sana her zaman açık, çok teşekkür ederim cnm renkli ya o yüzden farklı ve hoş görünüyo size :) olsun cnm ben sana mimarlık yaparım, atarız düz renkleri her yeri cıvıl cıvıl rengarenk yaparız :) ama bebekleri oturma odasına atacaz biz kahve içerken ona göre :))))))

Günaydın canlarım benim nasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti

günaydın kuşum, hayırdır?

canım tebrik ederim tekrar alıntıladım sandım ama alıntılamamışım çok duygulandım

Günaydın canlarım benim nasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti
günaydın hicrancım h.g., hayırdır yaa niye kötü devam etti?

tamam canım, her boşluk bulduğumda çekicem ben de, zaten 5:30 da işten çıkıyorum, 5 gibi duasını yapar bağışlarım Allah kabul etsin hepimizinkini

ay ne romantik...bende ösledim kocamı...dr amcası yasak koydu bebiş için....
Kigizzz neresi romantik.. kapida bekliyodu.. sapiiiiikkkk.. hihi cok guldum ama..
Size yok yasak.. aaaa.. size opucuk serbest.. Kuzumm bebek iyi olsundaa...
Ben hamile olsam 9 ay dayanamam.. cok zor..
bebeğimmmm bende evimi değiştirirsem minikbebişimden fikir alcam kesinlikleee...
Kiz cok zevkli.. evinin ici ciceklii falan cok guzel renkler uyumlar bayildimm..

hayırdır hayatımın hicranı

bebeğimmmm bende evimi değiştirirsem minikbebişimden fikir alcam kesinlikleee...

ben de istanbula gelirsem ilk seni arayacam psikocummmmmmm :) cnm çok saol ya valla evimi bi kat daha sevdim siz beğeninizi dile getirince... seve seve yardımcı olurum. kuzenimin eşine de konsol çizdim geçenlerde, onu yaptıracak şimdi o da

Beklemem lazım bitanemmm ya 4 gun once gizli saklı test yaptım negatifti ondan korkuyorum simdi tatlımmm

İnşallah bu sefer pozitifi görürsün canım.

Canım bence o lekeler rahmin içinde kalan kırıntılar. Bir kaç defa bende de oldu. Doktora sormuştum. Normal demişti.

merhaba bende bu ay 1 hafta öncesinden adet oldum bende de sol yumurtalığımda pko var bu ay 3 4 gün kadar soğan suyu içmiştim ona bağlıyorum bir yandan da ama bilemiyorum durum nedir

Hımmmmm anladım o zmb test yaptıgımda yumurtlamadan 8 gun gecmisti simdi 12 gun cnm ben tatlım bekleyesim var benim hic olmazsa yarın yaparım belki

14 gün gecsin canım inşallah 15. gün yaparsın. benim 37 gün olacak 2 bat arası uffff

TMM BEBEĞİM 5 GİBİ YAZARIZ HEPİMİZ...
KIZLAR İLGİLENENLER İÇİN SON KEZ YAZIYORUM BEBEĞİ OLMASINI İSTEYENLERİN ÇEKTİĞİ BİR TESBİH ALLAHÜMME YA EVELÜ ÇEKİYORUZ BUGÜN 5 GİBİ BAĞIŞLAYACAĞIZ OKUYACAK OLANLAR BAŞLASIN

BENDE BAYILDIM KUZUCUMMMMMMM ÇOK BEĞENDİM

kızçele ben çıkyorum bugün diyetisyen gnm çok korkuyorum bakalım kaç kilo verdim gelince konuşuruz öptümmm

İnşallah bu sefer pozitifi görürsün canım.

Canım bence o lekeler rahmin içinde kalan kırıntılar. Bir kaç defa bende de oldu. Doktora sormuştum. Normal demişti.

Hayırlısı tatlımmm yaaa saglık problemim var olsada olmasada hayırlısı bal böceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…