yumurtlama gününü biliyor muydun? yumurtlamandan sonra 14 gün gecti mi? adet egcikmesi gec yumurtlamadan olabiliyor bak ben bir hafta gec yumurtladım batım 19 aralıktan 25 aralıka kaydı.
Günaydın canlarım benimnasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti
mide bulantisiiii afedersin cikardim
Minik bebisimmm.. Bende geleyim sana... o kosede kahveni iceyimmm.. senle.. bayildim mobilyalarin evin super.. evimi degistirirsem seni ariycam..
Zeycanimm.. melegini mi gormeye gideceksin.. insallah hersey yolundadir..bende cok selam soyle..
canım tebrik ederim tekrar alıntıladım sandım ama alıntılamamışım çok duygulandımdilek2912 ....aksam aglamaktan mahfoldum beni aldattizabetmem...
canım her ne sebeple olursa olsun şüphe sevgiyi bitirir yapma ..zaten allah korusun böyle birşey olmuş yada olucak olsa inan bana sen bunu anlıyor çözüyorsun onun ayağına dolanıyor çünkü ve unutma kadınlar özel varlıklardır gözümüzden kaçması mümkün olmaz :) için rahat olsun :)
günaydın hicrancım h.g., hayırdır yaa niye kötü devam etti?Günaydın canlarım benimnasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti
tamam canım, her boşluk bulduğumda çekicem ben de, zaten 5:30 da işten çıkıyorum, 5 gibi duasını yapar bağışlarımcanım "allahümme ya evvelü" çekiyoruz saat koyalım mesela 5 gibi duasını yapıp bağışlayalım
ayy saol tatlım bizi bilgilendirdin kızlar bişey dicem hamilelerin doktor kontrollerini de listeye yanına yazsak mı ben sizi merak ediyorum ama hepinizin kontrolünüde tutamıyorum aklımda
monbebemmmm ooooooooooooooooooo açılışı yapmışsın... Bişey yoktur kuzucum ya...
Benim hala gelmedi
Kigizzz neresi romantik.. kapida bekliyodu.. sapiiiiikkkk..ay ne romantik...bende ösledim kocamı...dr amcası yasak koydu bebiş için....
Kiz cok zevkli.. evinin ici ciceklii falan cok guzel renkler uyumlar bayildimm..bebeğimmmm bende evimi değiştirirsem minikbebişimden fikir alcam kesinlikleee...
mide bulantisiiii afedersin cikardimUffff
bulantı canım ya:120: birde kötü kötü rüyalar görüyorum hep düsuk yaptigimi goruyorum
hayırdır hayatımın hicranı
bebeğimmmm bende evimi değiştirirsem minikbebişimden fikir alcam kesinlikleee...
Beklemem lazım bitanemmm ya 4 gun once gizli saklı test yaptım negatifti ondan korkuyorum simdi tatlımmm
Nasilsiniz kizlar... ??? Hamisler ve bebeleri... Hamis olmak isteyenler.. bekleyenler...
Dun kocama kavustumm...Dusa girmistim.. kapida bekliyoduuu sapiiiiikkkk... 1-2 saat sonra tekrar dus... kizlar ama benim adet bitmisti.. dun ikinci dustan sonra tekrar kanama basladi... cok az geldi.. ve durdu.. bugun hic bisey yok.. Noluyo ki ??? anlamadim :44::44::44::44::44::44:
kızçeler günaydın ben iyim ve kötüyüm kötüyüm adet oldum dün kvde de iyiyim eşim olmassa olmaz dedi fazla üstüme gelmedi bu sefer ben nasıl pkoluyum anlamış değilim adet günm 15 di ben 11 de oldum deli olucam bu ayda benden umut yok eşim dr gitme bu ay ben kontrolleri yaptırım ondan sonra giderisin dedi bu ay dinlenip incir kürü deniycem eşimede ahmet marankinn macununu yaptırcam keçiboynuzu kürü yapcam bakalım tüm ümitlerim gene gittiiiiii
balim yaa mide bulantisii...
Hımmmmm anladım o zmb test yaptıgımda yumurtlamadan 8 gun gecmisti simdi 12 gun cnm ben tatlım bekleyesim var benim hic olmazsa yarın yaparım belki
balim yaa mide bulantisii...
Senin test sonucu ne zaman çıkcakti
TMM BEBEĞİM 5 GİBİ YAZARIZ HEPİMİZ...günaydın hicrancım h.g., hayırdır yaa niye kötü devam etti?
tamam canım, her boşluk bulduğumda çekicem ben de, zaten 5:30 da işten çıkıyorum, 5 gibi duasını yapar bağışlarımAllah kabul etsin hepimizinkini
BENDE BAYILDIM KUZUCUMMMMMMM ÇOK BEĞENDİMKigizzz neresi romantik.. kapida bekliyodu.. sapiiiiikkkk..hihi cok guldum ama..
Size yok yasak.. aaaa.. size opucuk serbest..Kuzumm bebek iyi olsundaa...
Ben hamile olsam 9 ay dayanamam.. cok zor..
Kiz cok zevkli.. evinin ici ciceklii falan cok guzel renkler uyumlar bayildimm..
İnşallah bu sefer pozitifi görürsün canım.
Canım bence o lekeler rahmin içinde kalan kırıntılar. Bir kaç defa bende de oldu. Doktora sormuştum. Normal demişti.
kisss benim hep olmuyor haftada bir ancak....ayyy yarin kontrolummm vaarrr çok heyecanlı ve stresliyimm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?