Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın? hoşbuldum sabahtan beri ısınmaya ve ayılmaya çalışıyorum... kahvemi de içtim ama hala kendime gelemedim yaa keşke evde olsak da uyusak
hoşgeldinnnn

çok be survıvorım gelmedi hiççç
hoşbuldum psikocum
şimdi ne okuyoruz dua olarak, ben de işyerindeyim, abdestim yok ama ben de çekebilirim yani.. çektiklerimizi burdan mı bildiricez,?

Ağzına sağlık canım, iyi demişsin, hadlerini bilsinler azcık

Sure olmadigi icin cekilir canim abdestsiz de adetliyken de.. Tabi abdestli daha iyi olur.

Beklemem lazım bitanemmm ya 4 gun once gizli saklı test yaptım negatifti ondan korkuyorum simdi tatlımmm

Rabbim sonunuzu hayır eylesin inşallah canım ya.. Ne kadar güzel.. Ben de 1 hafta kullandım yatarken bile ev beynimde dönüyr gibi oluyordu.. Etkisi bende biraz sürüyordu gün içinde hep sarhoş gibiydim inşallah sen de o kadar etki göstermez..

Nasilsiniz kizlar... ??? Hamisler ve bebeleri... Hamis olmak isteyenler.. bekleyenler...

Dun kocama kavustumm... Dusa girmistim.. kapida bekliyoduuu sapiiiiikkkk... 1-2 saat sonra tekrar dus... kizlar ama benim adet bitmisti.. dun ikinci dustan sonra tekrar kanama basladi... cok az geldi.. ve durdu.. bugun hic bisey yok.. Noluyo ki ??? anlamadim :44::44::44::44::44::44:

selam..
adetten sonra benim de oluyor arada özellikle ilişkiden sonra.. takma kafana normaldir

lili bence test yap negatifse zaten kanaman başlar hemen kafan rahatlayacagı için, pozitifse (inşallah öyledir) boşuna sıkmamış olursun canını.. ben de fazla test var gönderiim mi?

Bende 2 tanr aldim 4 gun once yaptım gizli saklı negatifti ondan simdi yapasım yok balım yaaaaaa yok gibi sanki hic belirtim yok

selam..
adetten sonra benim de oluyor arada özellikle ilişkiden sonra.. takma kafana normaldir

Selammm canim..
Bilemedimm ki.. bende bitti diye sevindim.. demeki bitmemis.. ama iliski sirasinda hic bi kanama falan olmadi.. 2.30 saat sonra geldi.. :44::44: olsun yaa kavustumm yaa cirkinimee..

Bende 2 tanr aldim 4 gun once yaptım gizli saklı negatifti ondan simdi yapasım yok balım yaaaaaa yok gibi sanki hic belirtim yok

yumurtlama gününü biliyor muydun? yumurtlamandan sonra 14 gün gecti mi? adet egcikmesi gec yumurtlamadan olabiliyor bak ben bir hafta gec yumurtladım batım 19 aralıktan 25 aralıka kaydı.

oyy ne güzelll Allah daim etsin, sonunu da güzel kılsın canım...
Bu arada progestanı günde kaç kez kullanacaksın? benim günde 1 kezdi, onu da gece yatarken vajinal olarak kullanıyordum.. en etkili saatlerinde uykuda oluyordum yani, ama devamlı kullandığım için de o sersemlik sürekli vardı yani pek geçmiyordu. Ama ağızdan alındığında daha fazla sersemlik yapıyormuş. o yüzden doktorunla konuşup sen de vajinal kullanabilirsin belki
hoşgeldin tatlım
benim bi arkadaşımın da adeti aynı seninki gibi oluyor son zamanlarda.. doktora fln gitti, ama sebebini bulamadılar tam. Şuan hormon ilacı kullanıyor

ayyyyyyyyyyyyyyyy çokk güzell gözlerim dolduu burnum sızladı vllaa ALLAH kucagına almayıda nasip etsin inşş bacımmmdarısı bizim basımıza olsunn inşşş

canım "allahümme ya evvelü" çekiyoruz saat koyalım mesela 5 gibi duasını yapıp bağışlayalım

sure olmadigi icin cekilir canim abdestsiz de adetliyken de.. Tabi abdestli daha iyi olur.
ayy saol tatlım bizi bilgilendirdin kızlar bişey dicem hamilelerin doktor kontrollerini de listeye yanına yazsak mı ben sizi merak ediyorum ama hepinizin kontrolünüde tutamıyorum aklımda

monbebemmmm ooooooooooooooooooo açılışı yapmışsın... Bişey yoktur kuzucum ya...
Benim hala gelmedi

Minik bebisimmm.. Bende geleyim sana... o kosede kahveni iceyimmm.. senle.. bayildim mobilyalarin evin super.. evimi degistirirsem seni ariycam..
Zeycanimm.. melegini mi gormeye gideceksin.. insallah hersey yolundadir.. bende cok selam soyle..

kızçeler günaydın ben iyim ve kötüyüm kötüyüm adet oldum dün kvde de iyiyim eşim olmassa olmaz dedi fazla üstüme gelmedi bu sefer ben nasıl pkoluyum anlamış değilim adet günm 15 di ben 11 de oldum deli olucam bu ayda benden umut yok eşim dr gitme bu ay ben kontrolleri yaptırım ondan sonra giderisin dedi bu ay dinlenip incir kürü deniycem eşimede ahmet marankinn macununu yaptırcam keçiboynuzu kürü yapcam bakalım tüm ümitlerim gene gittiiiiii

dilek2912 ....Aksam aglamaktan mahfoldum beni aldattizabetmem...

canım her ne sebeple olursa olsun şüphe sevgiyi bitirir yapma ..zaten allah korusun böyle birşey olmuş yada olucak olsa inan bana sen bunu anlıyor çözüyorsun onun ayağına dolanıyor çünkü ve unutma kadınlar özel varlıklardır gözümüzden kaçması mümkün olmaz :) için rahat olsun :)

günaydın canlarım benim Nasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti
hayırdır hayatımın hicranı

minik bebisimmm.. Bende geleyim sana... O kosede kahveni iceyimmm.. Senle.. Bayildim mobilyalarin evin super.. Evimi degistirirsem seni ariycam..
Zeycanimm.. Melegini mi gormeye gideceksin.. Insallah hersey yolundadir.. Bende cok selam soyle..
bebeğimmmm bende evimi değiştirirsem minikbebişimden fikir alcam kesinlikleee...

ay ne romantik...bende ösledim kocamı...dr amcası yasak koydu bebiş için....

monbebemmmm ooooooooooooooooooo açılışı yapmışsın... Bişey yoktur kuzucum ya...
Benim hala gelmedi
PsiikommmmmEvet... sira sende.. yaa niye gelmedi ki senin adet.. demeki o kadarmis.. :44::44::44: bilemedim ki benimde hic durmuyo baksana.. :44::44::44:
hoşgeldin tatlım
benim bi arkadaşımın da adeti aynı seninki gibi oluyor son zamanlarda.. doktora fln gitti, ama sebebini bulamadılar tam. Şuan hormon ilacı kullanıyor

Hosbulduk guzelimm.. YAaa oleymi.. ?? insallah sorun yoktur.. hayirlisi bakalimm.. olmadi doktora giderim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…