ben de istanbula gelirsem ilk seni arayacam psikocummmmmmm :) cnm çok saol ya valla evimi bi kat daha sevdim siz beğeninizi dile getirince... Seve seve yardımcı olurum. Kuzenimin eşine de konsol çizdim geçenlerde, onu yaptıracak şimdi o da
blazimmmm senin diş nasıl oldu kuzummminşallah bu sefer pozitifi görürsün canım.
Canım bence o lekeler rahmin içinde kalan kırıntılar. Bir kaç defa bende de oldu. Doktora sormuştum. Normal demişti.
bebeğim herşey yolunda sıkma kuzumukisss benim hep olmuyor haftada bir ancak....ayyy yarin kontrolummm vaarrr çok heyecanlı ve stresliyimm:18:
bebeğimmmmm benim face im yokcnm kızlar evi facebookta gördü, misafir albümüm var, onlarla çekildiğim fotoları atıyorum albümüme orda gözüküyor ya salonumun tamamı ondan bahsediyolar rengarenk diye :)
kahvaltımı güzelce yaptım yarim saat sonra bulanti başladı....
Hayirli haberlerle gel canim ins.... Bugun msa dr gidecekti beykannesi de gidecekti yarin ben ve meltem gidecek hafta sonu zeycan gidecek ins herkes güzel haberler verir
ben bebek fikrine sıcak bakmıyodum başlarda, 1 odayı boş bırakmayıp misafir yatak odası yaptım dolabıyla bazasıyla komodiniyle. pişman mıyım evetttttt. şimdi kıyamıyorum ordaki eşyaları da atmaya. dolabı süslicem, sadece bi çamaşırlık alacam bebeğe, oyun odası kuracam odanın kalanına da. oraya atcaz bebekleri siz bana gelince, biz kahve içecez manzaralı balkonumda :) bak evrene güzel bi dilek yolluyorum ona göre :)))))).
Biraz zorr hayatımmm ama olsun bunada sükür yaaa ama 1 tane testim var onuda harcarsam sogukta cıkamambence yapmane gerek var bibikim.... Birde telden girdigin icin zor oluyor yazmak takip etmek dimi
batına bir gün kalmadımı canım yaa
yap tabi yap olsun ilk falan fark etmez günün geldi çünkü hadiiiiiiiiiiiii
yaaa tatlım sen ovu testini kaçıncı gün yapmaya başladın?bence su an idrarda cıkmaz kan ver..
ayy ben de ov testi yaptım yine koyu çift çizgi.. 3. gün yani, acaba catlamadı mı demek?
inşallah canımDuyacaksin insallah.. merak etme..
Insallah doktora gitmeme gerek kalmaz insallah uzun surmez.. canim.. sagol..
ayy pardon ablacim yaa seninkini daha ileriki bi tarih saniyordum :26:
ayy pardon ablacim yaa seninkini daha ileriki bi tarih saniyordum :26:
bence su an idrarda cıkmaz kan ver..
ayy ben de ov testi yaptım yine koyu çift çizgi.. 3. gün yani, acaba catlamadı mı demek?
ben de facebookumu 2 sene önce kapattım, kullanmıyorum..operacım facebookta kaçamak yapıyoruz kızlarla :) gel katıl sen de bize :)
yaaa tatlım sen ovu testini kaçıncı gün yapmaya başladın?
inşallah canım
bekle bekle
dua edicem ablam sana hemen
ben de facebookumu 2 sene önce kapattım, kullanmıyorum..operacım facebookta kaçamak yapıyoruz kızlarla :) gel katıl sen de bize :)
yaaa tatlım sen ovu testini kaçıncı gün yapmaya başladın?
inşallah canım
giy taytını gel operam survayvırımmmm... Beylikdüzündeyim işte...hımmm ben de diyorum benden gizli buluşmalar mı yaşanıyor
ya kızlar valla sizin doktor tarihleriniz listenin yanında olsun takibi kolay olsun unutmayalım sizin kontrollerben bebek fikrine sıcak bakmıyodum başlarda, 1 odayı boş bırakmayıp misafir yatak odası yaptım dolabıyla bazasıyla komodiniyle. Pişman mıyım evetttttt. şimdi kıyamıyorum ordaki eşyaları da atmaya. Dolabı süslicem, sadece bi çamaşırlık alacam bebeğe, oyun odası kuracam odanın kalanına da. Oraya atcaz bebekleri siz bana gelince, biz kahve içecez manzaralı balkonumda :) bak evrene güzel bi dilek yolluyorum ona göre :))))))
ooooo randevu haftası yani bu hafta. Inşallah herkes çok güzel haberlerle gelir. Desene yarın şükür duası da yapacaz.
bekle beklebi acelemiz yok nasilsa cift cizgi bekleyip tek çizgiyi görmek kötü bi durum yaşanmayan bilemez
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ciğerleriimmmmmmmmmm
ins canim inss benim randevum 9.20de duanizi eksik etmeyin öğlen gelirim belki
biliyorum kuşum bende trabzone gelirsemmmseninle oturup saatlerce sohbet edelimmmmm...
Kızlar istanbul buluşmasını unutmadım iyi olayım hemen gündeme getircem..karda geçsin elimden kurtulamazsınızzz
blazimmmm senin diş nasıl oldu kuzummm
bebeğim herşey yolunda sıkma kuzumu
bebeğimmmmm benim face im yok
Kuzummm sen zaten allah razi olsun heo guzel dileklerde bulunuyosun.. kigizz bebekler gozumuzun onunde olsun... basta bende hic bebek istemiyordum.. soranlaraa beni pusetle falan dusenebiliyomusun diyordumm .. simdide gelsee diye hayal kuruyorumm.. Ama bende senin gibi bir odayi giyinme odasi yaptim dresssing.. bebek gelirse mecbur kaldircam herseyii.. :26:
Kizlar bende face kullanmiyorum cok kaynatmayin yaban ellerde
Ben hamislerin gobekli resimlerini istiyorum... uzaktanda olsa sevelimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?