Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne düşüncesiz insanlar var yaa bende tavrımı koyardımm sinirlerim tavan yapardı yani :))))

iyi yaptım valla , içimde kalmadı öyle şirin kız pozlarına da hiç giremem ne hissediyosam onu söylerim, bi daha da gelemezler...

Iyi yapmissjn bebisim walla helal sana kadında arsizmis gerçekten

öyle valla cnm, numara mı yapim sevimli olacam diye, hak etti ben de verdim ağzının payını

biz de çok iyiz teyzeleri....bugün çirkinleşme günü mü...o zaan öle olsun makyajda yaptım ama yine de çirkin olayım ....

her gün güzel olunmuyor Zeycancım ben dün çirkinleşmedim direkt çirkefleştim :))))))) kadının ödü patladı ama demiştir bu ne fena kız :)

ne demek hakkını helal asıl siz hakkınızı helal edin, sayenizde bebeğim dualarla zikirlerle büyüyo. siz olmasanız ben bu kadar çok dua eder miydim bilmiyorum. hem onlar sizin bebeklerinizse benim de yeğenlerim hem de bebişimin arkadaşları...

cnm valla öyle bi lüzumsuz da bende vardı dün. ama ohhh olsunnn verdim ağzının payını. içim de çok rahat çünkü ben zerre kadar haksız oldumu düşünmüyorum

adetliyken çekiliyor canım. Ben bu yaşıma kadar hep çektim Hatta mübarek gecelerde adetli olduğunda ibadet yapamılmadığı için hep salavat getirir, allahın isimlerini çekerdim.

Test yapmak gelmiyor icimden cnm yaaa insallah hayırlısı olsunn tatlımmm ne diyimmm ya hepimizin amacı belli insallah bakalımm

cnm sadece kurana abdestsiz dokunulmaz ve okunmaz diye biliyorum. sonuçta bu zikir Allahı anıyosun, bunu her zaman her yerde yapabilirsin. tabi ki fırsatın varsa abdestli, başın kapalı yap ama yoksa başın açık ve abdestsiz de çekilir yani. ben başımı kapatıp abdest almıyorum ki her zaman. haa eger namaz kılmışsam abdestim varsa oturup çekiyorum. bi de ben onu bi hocaya sormuştum mesela dolmuşta müzik çalıyo falan ama ben içimden ayetel kürsi okuyorum, dua ediyorum olur mu. hoca tabi olur sen yeter ki Allahı an dedi bana. bence önemli olan niyet, o yüzden rahat olun.

evet canım kontrol var yine dua edin de miniş toparlanmış olsun...
canım bizi habersiz bırakma butün haftasonu aklım sende ve denizde kaldı
benimm yiğenim seni nasıl heyecanlandırıcak nasıl kuvvetli atacak kalbi...

valla bende çok dua etmem ama bebeğimi kaybettikten sonra içimi çok rahatlattı bu dualar... Her şer de bir hayır vardır işte...

evet canım kontrol var yine dua edin de miniş toparlanmış olsun...
İnşallah heer şey yolundadır canım. Allahım senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.

cnm valla öyle bi lüzumsuz da bende vardı dün. ama ohhh olsunnn verdim ağzının payını. içim de çok rahat çünkü ben zerre kadar haksız oldumu düşünmüyorum

Oooooooh çok iyi yapmışsın. Ellerine sağlık. Ama gelene nasıl dayandın ya. Ben sinirden onunla bile muhabbet edemezdim.

Test yapmak gelmiyor icimden cnm yaaa insallah hayırlısı olsunn tatlımmm ne diyimmm ya hepimizin amacı belli insallah bakalımm

Bekle bebeğim bekle. İnşallah hakkında en hayırlısını versin rabbim. Hepimize tabisiiiii.

Tabi canim ne olursa olsun buan once gidelm.bende kicami bekliorm test alcakti sorada dra gidicez hayal kirikligi yadamak istemiorm umutluym bebisten hayirlisi bakalm

ayy hadi inşşş madem senin ümdin var inş boşa cıkmazzz

günaydınnnnnnn kızlarr
dünden beri çokkk sayfa birikmiş şimdi onları okuycam üşenmeden :)
ama önce dünü anlatayım dedim :)
güzel haberi aldıktan sonra ofise gittim öncesinde hazırladığım kutuyu kargodan bir poşete koydum ve çaycıya verdim ben ofise çıktım eşimle otururken çaycı geldi abi sana kargo geldi sabah unutmuşuz vermeyi dedi :) eşim aldı bende video kayıdına başladım çaktırmadan evirdi çevirdi isim falan yok ya bombamı ki dedi güldü ve açtı :)
mektubu okurken ara ara bakım sesli gülüşünü unutamam birde küçük ördek yavrusu gibi suratını tek cümlesi vallamı oldu ve sarıldık :) uzun süre öyle kaldık :)
kv ve babama aldığım süpriz ler hala kargoda eee durabilirmiyiz hemen çarşıya çıkalım buluruz dedeli babanneli eşya lütfen bu akşam açıklamalıyız dedi :) hemen çıktık vee bulduk cicileri onlarıda 2 kutu yaptık onlarada mektup yazmamı istedi yazdım bende akşam kv gittik size yılbaşı hediyelerini şimdiden aldık dedi hadi açın yemekten önce :) dedi
kv ve kp beni çok severler evlet gibiyim onlara ve torun için benden başka şansları yok tek ve son olucak
tekli koltuklara ayrı ayrı oturttuk eşim camerasını açtı onları da çekti :) ilk açan babam oldu veee ayakları havaya kalktı adamın :) annem koca bir kahkaha patlattı :)) allah yüzlerini hep güldürsün inşallah :) biz kuzenlere önceden haber vermiştik biliyorlardı akşamki süprizi ve butun akşam hepimizin tlfn durmadı :) evet nazardan korkuyoruz ama yaa biz dayanamadıkkii :) cümle alem biliyor artık hele kendi annem ilan etti bile facede :) kp de genç yaşımda dede oluyorum yazmış :) akşam 5 gibi dr çağırdı görmeliyim seni dedi gittik ilaçlarımı yazdı ilk dosyamı hazırladı.
geçmişinde düşüğün yok ama ağrım var diyorsun şimdi her ihtimale karşı sana bir ilaç vericem ve lütfen 1 ay bunu kullanmaını istiyorum tek sorun baş dönmen olucak ama dayan olurmu dedi burda duymuştum o ismi hemen PROGESTAN mı dedim aferin dedi :) aynen .
tabi kullanmamıştım ya akşam ilk dozu aldım anammm yarım saat sonra 70 lik içmiş gibiydim ben yaa yürüyemiyodum bile 12 di saat allahtan ben yatıyorum dedim ve yattı şimdi kullananlara bir sorum var. GÜN İÇİNDE BUNU ALICAM YA ETKİSİ NEKADAR SÜRÜYOR NEKADAR SARHOŞ GİBİ GEZİCEM BEN ufak oğlum var çünkü tam okuldan geldiği saatler napıcam :)

canım bende hmiş olduğumda saatler sonr silik çıkmıştı 2 gün ilk idrarımla yaptım hemen cıktı çizgi :)) inş hamişsindir bitanem çıkabiliyorsan kan testine git

Ayyy gercektenmiii yaaa.hmn cikip kan testi yaptiricam kar durdu.cok sagol cvp verdigin icinnnnnn :)))) ucurakkkk gidiyorumm :)

İnsallah ama hayırlısıysa gelsin balım benimmm

lili bence test yap negatifse zaten kanaman başlar hemen kafan rahatlayacagı için, pozitifse (inşallah öyledir) boşuna sıkmamış olursun canını.. ben de fazla test var gönderiim mi?

cnm sonuçta benim evime geliyor kadın misafir yani, elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalıştım. ben de sinir oldum eve geldim bi hışımla nerdeyse sinirden ağlayacaktım. eşimle konuşuyoduk tam o esnada kapı çaldı baktım gelmiş ne diyim aldım içeri öyle muhabbet işte:)

canım hak edene hakkını vericeksin canım iyi yapmışsın...
inşallah tatlım sağlıkla....
inşallah canı Rabbim sağlık versin herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…