herkese günaydınlar kuzularNasılsınız bakalımmm?
çok be survıvorım gelmedi hiçççayy dünden beri sorucam aklımda arad kuyamadıgım sayfalar oldu
nutez en son kocasını kameraya cekecekti, neler olmuş? Kocası ne tepki vermiş bilen var mı???
ne düşüncesiz insanlar var yaa bende tavrımı koyardımm sinirlerim tavan yapardı yani :))))
Iyi yapmissjn bebisim walla helal sana kadında arsizmis gerçekten
biz de çok iyiz teyzeleri....bugün çirkinleşme günü mü...o zaan öle olsun makyajda yaptım ama yine de çirkin olayım ....
canımmm senin hakkını nasıl ödeyeceğiz biz yaaa...:2: Sen böyle yapınca ben çok çok çok duygulanıyorum boynuna atladım bennnnnnCanım arkadaşımmmmmmmmmmm bitanemmmm
"allahümme ya evvelü" çekiyorum bende hala çekiyorum akşamüstü bağışlarız...
Hakkını helal et kuzucummm
Yaaaa ben bile çok heyecanlandım. son 1. Seni tahmin edemiyorum.
Bu arada top olma kız. Beddua edilecekse ben ederim. Bir daha bize günaydın demezsen hamile olursun inşşşşaaaalllllaaaahhhh.
Al bir hadsiz terbiyesiz dahaaaa. Ay çirkinleşecem yineeeeeMazur görünnnnn
Günaydın tatlım sen bu hafta sonu gidicektin doktora dimi?
ayyy bebeğim bilmiyorum ki akşam da bu abdestli mi çekilmeli başın kapalı mı olmalı diye sorduk kimse bilmiyor ama ben iş yerinde yolda evde falan çekiyorum başımı kapatmadım ama çekiyorum bilen varssa desin kızlar
Yaaaa ben bile çok heyecanlandım. son 1. Seni tahmin edemiyorum.
Bu arada top olma kız. Beddua edilecekse ben ederim. Bir daha bize günaydın demezsen hamile olursun inşşşşaaaalllllaaaahhhh.
Al bir hadsiz terbiyesiz dahaaaa. Ay çirkinleşecem yineeeeeMazur görünnnnn
Günaydın tatlım sen bu hafta sonu gidicektin doktora dimi?
Bende ictim bu ay sogan kürü acaba benimde gecikir mu iste 1 gün kaldı bat a
hoşgeldinnnn
çok be survıvorım gelmedi hiççç
Test yapmak gelmiyor icimden cnm yaaa insallah hayırlısı olsunn tatlımmm ne diyimmm ya hepimizin amacı belli insallah bakalımm
ayyy bebeğim bilmiyorum ki akşam da bu abdestli mi çekilmeli başın kapalı mı olmalı diye sorduk kimse bilmiyor ama ben iş yerinde yolda evde falan çekiyorum başımı kapatmadım ama çekiyorum bilen varssa desin kızlar
vlaa bilmiyorum ki bacım benim 2-3 aydr böyle yaptı adetim gecikiyo birinde 18 gün gecikmişti
canım bizi habersiz bırakma butün haftasonu aklım sende ve denizde kaldıevet canım kontrol var yine dua edin de miniş toparlanmış olsun...
iyi yaptım valla , içimde kalmadı öyle şirin kız pozlarına da hiç giremem ne hissediyosam onu söylerim, bi daha da gelemezler...
öyle valla cnm, numara mı yapim sevimli olacam diye, hak etti ben de verdim ağzının payını
her gün güzel olunmuyor zeycancım ben dün çirkinleşmedim direkt çirkefleştim :))))))) kadının ödü patladı ama demiştir bu ne fena kız :)
ne demek hakkını helal asıl siz hakkınızı helal edin, sayenizde bebeğim dualarla zikirlerle büyüyo. Siz olmasanız ben bu kadar çok dua eder miydim bilmiyorum. Hem onlar sizin bebeklerinizse benim de yeğenlerim hem de bebişimin arkadaşları...
Cnm valla öyle bi lüzumsuz da bende vardı dün. Ama ohhh olsunnn verdim ağzının payını. Içim de çok rahat çünkü ben zerre kadar haksız oldumu düşünmüyorum
canımm dün anca zor izin kopardım inş p.tesi gidecemm ALLAH korusun kötü bişi olmasnn :18:
Evt gelmesin die dua ediyoruz ama gelmedigi zaman da geriliyoruz
İnşallah heer şey yolundadır canım. Allahım senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.evet canım kontrol var yine dua edin de miniş toparlanmış olsun...
cnm valla öyle bi lüzumsuz da bende vardı dün. ama ohhh olsunnn verdim ağzının payını. içim de çok rahat çünkü ben zerre kadar haksız oldumu düşünmüyorum
Test yapmak gelmiyor icimden cnm yaaa insallah hayırlısı olsunn tatlımmm ne diyimmm ya hepimizin amacı belli insallah bakalımm
aynenn canım hayırlısı neyse o olsun amaaaaaaaaa inşş hamişsindirrr
Tabi canim ne olursa olsun buan once gidelm.bende kicami bekliorm test alcakti sorada dra gidicez hayal kirikligi yadamak istemiorm umutluym bebisten hayirlisi bakalm
canım bende hmiş olduğumda saatler sonr silik çıkmıştı 2 gün ilk idrarımla yaptım hemen cıktı çizgi :)) inş hamişsindir bitanem çıkabiliyorsan kan testine git
İnsallah ama hayırlısıysa gelsin balım benimmm
İnşallah heer şey yolundadır canım. Allahım senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
Oooooooh çok iyi yapmışsın. Ellerine sağlık. Ama gelene nasıl dayandın ya. Ben sinirden onunla bile muhabbet edemezdim.
Bekle bebeğim bekle. İnşallah hakkında en hayırlısını versin rabbim. Hepimize tabisiiiii.
canım hak edene hakkını vericeksin canım iyi yapmışsın...iyi yaptım valla , içimde kalmadı öyle şirin kız pozlarına da hiç giremem ne hissediyosam onu söylerim, bi daha da gelemezler...
öyle valla cnm, numara mı yapim sevimli olacam diye, hak etti ben de verdim ağzının payını
her gün güzel olunmuyor Zeycancım ben dün çirkinleşmedim direkt çirkefleştim :))))))) kadının ödü patladı ama demiştir bu ne fena kız :)
ne demek hakkını helal asıl siz hakkınızı helal edin, sayenizde bebeğim dualarla zikirlerle büyüyo. siz olmasanız ben bu kadar çok dua eder miydim bilmiyorum. hem onlar sizin bebeklerinizse benim de yeğenlerim hem de bebişimin arkadaşları...
cnm valla öyle bi lüzumsuz da bende vardı dün. ama ohhh olsunnn verdim ağzının payını. içim de çok rahat çünkü ben zerre kadar haksız oldumu düşünmüyorum
inşallah tatlım sağlıkla....canım bizi habersiz bırakma butün haftasonu aklım sende ve denizde kaldı
benimm yiğenim seni nasıl heyecanlandırıcak nasıl kuvvetli atacak kalbi...
valla bende çok dua etmem ama bebeğimi kaybettikten sonra içimi çok rahatlattı bu dualar... Her şer de bir hayır vardır işte...
inşallah canı Rabbim sağlık versin herkese....İnşallah heer şey yolundadır canım. Allahım senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
Oooooooh çok iyi yapmışsın. Ellerine sağlık. Ama gelene nasıl dayandın ya. Ben sinirden onunla bile muhabbet edemezdim.
Bekle bebeğim bekle. İnşallah hakkında en hayırlısını versin rabbim. Hepimize tabisiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?