Tebrikler canimmm... kizz boyle mi haber verilir.. yaninada iki halay cekilir..Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
Anammmm kigizzz baktim biraz netten.. yabanci erotik diyooo.. kigizzz.. saskinnn.. neler okuyosun sen oyle..Aynen canim cumartesi olsun bana bayram olsun :)) bu araa grinin 50 tonunu okuyan varmi aranız da
hafta olarak seçtim canım zaten kac gun olduğu koselerde yazıyor
Tebrikler canim.saglikla kucagina al insallahHamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
ohhhhh keyfini cikar doya doyaa miss
benim 9.20de canim testlerim falan da var ogleden sonraya kalır işim kesin
Hadiiiiiiii yaaaaaaaaa cooooooook sevindim balımmmmmmmm
hafta olarak seçtim canım zaten kac gun olduğu koselerde yazıyor
Aynen canim cumartesi olsun bana bayram olsun :)) bu araa grinin 50 tonunu okuyan varmi aranız da
tebrikler Allah tamamına erdirsinHamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
meltemsaol canınm benım bakalımm yarın buyuk gun yarını tarıhe yazmak lazımm :)))
saoll lilimmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn canımmm aminnnn ınsallahh rabbım sızlerede versınn hayırlı en yakın zamanda
hosbuldukk toprammmm cok saol baksın bakalım katlanır ınsallah kat katttt :):):)):
doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere bol bebisli insgelecek yil ins kucaginda bebisinle kutlarsin dogum gununu
Doğum günün kutlu olsunnnn bitanemmm
canımm mutlu yıllar dilerim yeni yaşın yeni mutluluklar umutlar getirsin inşallah sana :)
sağlık , huzur ve aşk dolu senelere
Ayy Kıyamam yaaa aglama gel sarıl bana onemsenmek cok güzel Allahim korusun nazarlarsan dogum günün kutlu olsun tum duaların kabul olsun
nice nice musmutlu yıllara cnmmmmmm...hadi küslük bitti, bak ne güzel bi jest yapmış kocişin bakalım ben oduncum 5 gün sonra bana nasıl bi sürpriz yapıcak :)
Dogum gunun kutlu olsun.. insallah yeni yasinda bebegin sana gelir.. Her zaman biraz naz cok iyidir..
İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMMMM İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMM İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUN İYİ DOĞDUN BİTANEMMMMMMMMM
ALLAH'IM BUGÜZEL İNSANA EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİNİ BEBEĞİNİ VER İNŞALLAH...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOKÇOK ÇOKÇOKÇOKÇOK MUTLU OLUNNNNNNNNNNN
hoşbulduk canlarımmm ıyıyım cok sukurr sız nasılsınız saglık ocagından geldım[/QUOTE
dogumgunun kutlu olsun canim kocaman opucuk yolladım sana yakalaaaaa
oyyyy, doğum günün kutlu olsun, musmutlu bir ömür geçir inşallah bütün sevdiklerinle ailenle birlikte
bebegimmm nefesimmmTebrikler canim.saglikla kucagina al insallahHamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
ohhhhh keyfini cikar doya doyaa miss
Caniimmm hicranimmm
Saglik ocaginda kan testi yaptiramadim kizlar.yapmadilar daha dogrusu.idrar testim pozitifff ama cok silikkk.kocam trafik kazasi gecirip beyin kanamasindan ameliyat olmustu 15 gun once.resmen hediye oldu bebegim.boyle bir acinin ardindan nasil bir mutluluk verdin allahimmm.sukurler olsunnn
Tebrikler canimmm... kizz boyle mi haber verilir.. yaninada iki halay cekilir..Allah'im kucagina almayi nasip etsin.. insallah bebegin sana tutunur.. ve guzel bir hamilelik gecirirsin...
Anammmm kigizzz baktim biraz netten.. yabanci erotik diyooo.. kigizzz.. saskinnn.. neler okuyosun sen oyle..
Himmmm ilgimi cekti ama.. ozetini okudumm.. biz sara oluyoz demii..
Saglik ocaginda kan testi yaptiramadim kizlar.yapmadilar daha dogrusu.idrar testim pozitifff ama cok silikkk.kocam trafik kazasi gecirip beyin kanamasindan ameliyat olmustu 15 gun once.resmen hediye oldu bebegim.boyle bir acinin ardindan nasil bir mutluluk verdin allahimmm.sukurler olsunnn
batin ne zamandı kuzum...su tadilat işini bence biraz erteleyin yada birine temizlet lütfen sen yapma
inşallahhh cannımmm benımm Allahh razııı olsunnn. rabbım sızlereeee en yakın zamandaaa nasıpp etsınnn canlarımmmgamzem performanslarını örnek alıyoruz kuzummmbende duruyor aldım ama okumadım güzel mi
tebrikler Allah tamamına erdirsin
meltemkatkat artsın inşallah dikkat et kendine canım çok dikkat et
Hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım. İyi ki varsınız. Hepinizi çok çok çok seviyorum.
psipsikom rabbim duanı peygamberimiz aracılığıyla duysun inşallah.
batin ne zamandı kuzum...su tadilat işini bence biraz erteleyin yada birine temizlet lütfen sen yapma
Hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım. İyi ki varsınız. Hepinizi çok çok çok seviyorum.
psipsikom rabbim duanı peygamberimiz aracılığıyla duysun inşallah.
papatyam yakaladım. yüzüm öpücük doldu.
minikbebişim inşallah senin de gözlerinden mutluluk gözyaşları dökülür o gün.
nutescim senin de bebişcanın hayırlı uğurlu olsun.
monbebecim nazı çok sever benim kocam. Ama sevimli olanlarını :)
Alıntılamayı unuttuğum varsa sizleri de çok seviyorum ve kokulu kokulu öpüyorummmmm.
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
ben de hem akdeniz anemisi hem de orak hücre anemisi taşıyıcısıyım canım, sürekli folik asit kullanıyorum ve b12 düşme riskine karşı da benexol kullanıyorum şuan... sen de bi hematoloğa gittin mi hiç?Tasıyıcıyım.tatlım ama kucukken kan kanseri riskim varmıs kan degerim cok düsük kan verirken bayılırım hep
tebrik ederim canım, sağlıcakla al kucağınaaHamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
inşallah topraaammm 1567687545 kat katlasın inşallahsaol canınm benım bakalımm yarın buyuk gun yarını tarıhe yazmak lazımm :)))
saoll lilimmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn canımmm aminnnn ınsallahh rabbım sızlerede versınn hayırlı en yakın zamanda
hosbuldukk toprammmm cok saol baksın bakalım katlanır ınsallah kat katttt :):):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?