Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ohhhh sabahlar olmasin monbebem hasret gider missiniz ne güzel ins bende cumartesiyi bekliyorum formasiz incem sahaya wallA
Ohhh Olmasinnn gamzemmmm.. olmasin... formasiz sahalar daha guzel beaaa.. Cumartesii gelsin.. gamzemm sevinsinn..
Dogum gunun kutlu olsun.. insallah yeni yasinda bebegin sana gelir.. Her zaman biraz naz cok iyidir..

Insallah o gunleri gorelim gelsin bebislerimiz.. allah'im herseyin hayirlisi versin..
Bebisimmm cok sagol.. o senin guzelligin bitanemmm.. oyle deme.. masallah burda ki butun kizlar secilmis hepside guzel.. Senin kalbinin guzelii yuzune vurmus hamisimm..

İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMMMM İYİ Kİ DOĞDUN BLAZİMM İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUN İYİ DOĞDUN BİTANEMMMMMMMMM
ALLAH'IM BUGÜZEL İNSANA EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİNİ BEBEĞİNİ VER İNŞALLAH...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOKÇOK ÇOKÇOKÇOKÇOK MUTLU OLUNNNNNNNNNNN

EN GÖRDÜM MONBEBEMİİİİ ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN KAHVELİ FOTOLAR İLLAKİ GELİR SENDE GELİRSİN KUZUCUMMMMMM AYARLARIZ SANA GÖRE DE

canım cok güzel haber vermişsin ben daha esimin ailesine söylemedim zira sevmezler beni en son onlara soylim diyorum

cnm çok teşekkür ederim, enerjimiz geçiyo birbirimize ne güzel yaaaaa...

Catlamıstır balım bende akdeniz anemisi var kan veremem kusum ya kanım az zaten cıkarsa cıkar napalm kusum varsa vardır insallah
aaaaa geçmiş olsun canım, akdeniz anemisi hastası mısın yoksa taşıyıcı mısın?

ben de facebookumu 2 sene önce kapattım, kullanmıyorum..

ben ov testine adet bttikten bir hafta sonra basladım..
yani adetin 12. günü fln mı oluyor? acaba erken yumurtladın da, şimdi de hamiş misin diye aklıma takıldı canım ya...
ben hala çift çizgi görmedim, bugün adetimin 17. günü sanki koyulaşacağına, daha da silindi gibi...

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmm ciğerleriimmmmmmmmmm
hoşgeldin topraaammm değerin çıkmış hadi gözün aydın, yarın kendi doktorun da tekrarlar muhtemelen, katlamış mı diye bakar hadi hayırlısı

oyyyy, doğum günün kutlu olsun, musmutlu bir ömür geçir inşallah bütün sevdiklerinle ailenle birlikte

Bebeğim ılaydanın cok cok slm var tebrij ediyo seni ve vizeler falan ugrasiyo yaza bebek isine baslayacakmis yeniden :)
ilayda niye gelmiyor canım ya buraya?

canım bende çıkarıyorum ama moral bozmak yok bana dr.um söylemişti mide bulantisi iyidir sıkı tutunduğunu gösterir demişti o yüzden birazcık bulansın yahu (gerçi benim hic durmuyor oda zor yaaa)

Tasıyıcıyım.tatlım ama kucukken kan kanseri riskim varmıs kan degerim cok düsük kan verirken bayılırım hep

AMAN KUZUM DİKKAT ET NOLUR
Eger hamile kalırsam sut hormonu düsürür mü ya
hiç bilmiyorum lilimmmmmm inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…