Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hmm evet oyle yaziyoo netten...oku bakalim ozet cek bize.. ben hic okumam firsatim olmaz bile...
Bende kocişin hali sahasi oldugunda okuyorum genelde yada o tvde mac izlerken okuyorum
İyiyim cnmmmm ya bilincindeydim zaten ya sorun olmadi hormonlari dusurup basliycamm calısmalara bomba gibi gelcemmm

Topragim yaptın sanırim test sağlık olsun bomba gibo başla ve parkuru tamamla ins

Kizlar merhaba nasilsiniz bakim ben gorumcedeyim cok bakamiyorum size kahwaltiya eldim buraya hastalardi biraz ama bende hasta oluyorum sanirim aksam cok usudum bogazlarim cok sismis opuyorum hepinizi canlarimmmm

gecmiş olsun kuzumm neyin varr ki :44: inşş hep bomba gibi oll :124::124:
Sut hormonlarım yuksek memistem süt geliyor cnmm
Bende kocişin hali sahasi oldugunda okuyorum genelde yada o tvde mac izlerken okuyorum

Topragim yaptın sanırim test sağlık olsun bomba gibo başla ve parkuru tamamla ins

Aynen toprağımmmmm beraber hamis olcaz yaaa onda. Bekliyorum seniiii

Kizlar merhaba nasilsiniz bakim ben gorumcedeyim cok bakamiyorum size kahwaltiya eldim buraya hastalardi biraz ama bende hasta oluyorum sanirim aksam cok usudum bogazlarim cok sismis opuyorum hepinizi canlarimmmm

Ohh ne güzel valla canımm keyfini çıkar.. Hastalığına da dikkat et çok geçmiş olsun..

Ya kızlar bu kociş sinirden öldürecek beni sonunda yaa, aşırı meraklı ve ilgili bi adam. hamilelikle ilgili okumadığı araştırmadığı hiçbir şey yok. şimdi de tv8'de tarama testlerini anlatıyo doktor onu izliyo nefes almadan. bana da bırak bilgisayarı hayatım programı izle diyo. yok bizim ense pilisi kalınlığı kaç çıkmıştı 1.2 diyorum ama doktor 1 normal dedi diyo. ayyyyyyyy bayılacam şimdi doktorum normal dedi diyorum yok biz bi daha mı baktırsak diyo...yok ayağını toplama yok bi hırka daha giy...ay sen işe gitsene dedim bugün izin vermiş kendine :))))

dün benim yaşadıklarımı hatırladım.. telefonu elime aldıkça elimden alması üstüme battaniye örtmesi bana yemekler yapıyor adam.. geçen tiramisu canı istemiş ben işteyken.. açmiş defteri yapmış.. büşra çok beğendi.. farklı yapmışsın bu sefer dedi.koptum.. ben yapmadım diyince hadi canım dedi... ayyy benimki artık yemeklere bile başladı... hoşuma da gitmiyor değil eve gittiğimde yemek hazır oluyor.. bugünün menüsü kurufasulye pılav salata ve kocacım yapacak seninki de başlar artık

NE yapsın canım ya o da çok heyecanlıdır ne kadar güzel ilgili en azından... Sinirlenme sen de dominant duygularına hakim ol :))) Bu arada maşallah çok tatlısın.. Yerim göbişini ya :))) Rabbim sağlıkla sonlandırsın bebişini kucağına al inşallah..

ben geldim kızçeler diyestisyne gittiim 1.5 kilo vermişim 2 haftada toplam 10.5 kilo oldu diyetisyenden sonra aktara gittim marankinn sperm kürünü alıcam demiştim ya girdim aktara amcan kuran dinliyo dedim amca böyle böyle kızım ben sana bu veririm ama bir faydası olmaz dedi bi dengesizlik var bunda dedi bak ben kaç senedir burdayım dedi bende yapıyoruym macun dedi tamam amca sen yapdedim eşinn sperm sayısı kaç dedi bilimiyorum amca bu ay yaptırmadı daha dedim sende birproblem var mı dedi ben pkoluyum dedim yumurtalıklarım büyümüyo dedim tmm sana macun eşine maacun bide sana iki tane çay yapıcam dedi ben kaç kişiye yaptım bu çarşıdan halimi hatrımı ssormadan geçmezler dedi valla amca olursa bende sana bol bol dua etcem amca dedim bir senedir uğraşıorum dr gidiytorum dedim sen r geç dedi insann hormonlarıyla oynuyolar dedi doğru diyon amca dedim anlıycağınızben buay amcadan yanayım 4 de gel al dedi gidip alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…