Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynen canim cumartesi olsun bana bayram olsun :)) bu araa grinin 50 tonunu okuyan varmi aranız da

maşallah canım benim
saol canınm benım bakalımm yarın buyuk gun yarını tarıhe yazmak lazımm :)))
Ohhhhg masallahhh hadi bakalım allah sana kavustursun canmm guzel hamilelik gecirin
saoll lilimmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn canımmm aminnnn ınsallahh rabbım sızlerede versınn hayırlı en yakın zamanda
hosbuldukk toprammmm cok saol baksın bakalım katlanır ınsallah kat katttt :):):)):

Huhuuu saat kac olmusd ben izinliyim ya yeni uyandimm
Cok kalamicam sekerler.kahvalti , dus ve disciye gidicemm Sonra
Hepinizi opuyorummmmm

canim dusuk yaptiginj hic duymadim gamzem yazdi ama... Hamileligin ilk haftasindan itibaren prolaktin yukselmeye basliyo kuzum benim bildiğim de bu :44:

Tmm cnmmm pes pese hamisler geliyor bende bende bende istiyorum gidiyorum test. Yapmaya yapayım mı

canim dusuk yaptiginj hic duymadim gamzem yazdi ama... Hamileligin ilk haftasindan itibaren prolaktin yukselmeye basliyo kuzum benim bildiğim de bu :44:

hıcranımmm sana bıseyy sorucamm :) hadı telde regl guncesı dıye bı program kullanıoz ya sen hamılelık modunu gun olarak mı sectın hafta olarak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…