Ohhh Olmasinnn gamzemmmm.. olmasin... formasiz sahalar daha guzel beaaa.. Cumartesii gelsin.. gamzemm sevinsinn..
Dogum gunun kutlu olsun.. insallah yeni yasinda bebegin sana gelir.. Her zaman biraz naz cok iyidir..
Insallah o gunleri gorelim gelsin bebislerimiz.. allah'im herseyin hayirlisi versin..
Bebisimmm cok sagol.. o senin guzelligin bitanemmm.. oyle deme..masallah burda ki butun kizlar secilmis hepside guzel.. Senin kalbinin guzelii yuzune vurmus hamisimm..
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
yoook bebeğim hamilelikte sut hormonu yukseliyor diye biliyorum ben
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
saol canınm benım bakalımm yarın buyuk gun yarını tarıhe yazmak lazımm :)))maşallah canım benim
saoll lilimmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn canımmm aminnnn ınsallahh rabbım sızlerede versınn hayırlı en yakın zamandaOhhhhg masallahhh hadi bakalım allah sana kavustursun canmm guzel hamilelik gecirin
hosbuldukk toprammmm cok saol baksın bakalım katlanır ınsallah kat katttt :):):)):aaaaa geçmiş olsun canım, akdeniz anemisi hastası mısın yoksa taşıyıcı mısın?
yani adetin 12. günü fln mı oluyor? acaba erken yumurtladın da, şimdi de hamiş misin diye aklıma takıldı canım ya...
ben hala çift çizgi görmedim, bugün adetimin 17. günüsanki koyulaşacağına, daha da silindi gibi...
hoşgeldin topraaammmdeğerin çıkmış hadi gözün aydın, yarın kendi doktorun da tekrarlar muhtemelen, katlamış mı diye bakar hadi hayırlısı
oyyyy, doğum günün kutlu olsun, musmutlu bir ömür geçir inşallah bütün sevdiklerinle ailenle birlikte
ilayda niye gelmiyor canım ya buraya?
canim dusuk yaptiginj hic duymadim gamzem yazdi ama... Hamileligin ilk haftasindan itibaren prolaktin yukselmeye basliyo kuzum benim bildiğim de bu :44:
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına..... Kaç cıktı değerinHamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
canim dusuk yaptiginj hic duymadim gamzem yazdi ama... Hamileligin ilk haftasindan itibaren prolaktin yukselmeye basliyo kuzum benim bildiğim de bu :44:
senin randevun kacta canım
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
senin randevun kacta canım
ohhhhh keyfini cikar doya doyaa missHuhuuu saat kac olmusd ben izinliyim ya yeni uyandimm
Cok kalamicam sekerler.kahvalti , dus ve disciye gidicemm Sonra
Hepinizi opuyorummmmm
abowwwwwwwww cok zorrr bı soruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lilimmmmmmmmmmmmmmTmm cnmmm pes pese hamisler geliyor bende bende bende istiyorum gidiyorum test. Yapmaya yapayım mı
yapmazsan içinde kalacak üzülmezsem yap hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?