Kiz senjn ne isin var kocan nerde tamam bebegim sen iste bn degistirem
oda dedkı bn grme demyorum kı az gır dyo bnde tamam ddm kostum gldm ama smdı tekrar gtcem cay yaptm
Değiştirdim sekerrrr afiyet olsun size bn yalniz takilirimzatenkızlarida mikmike gönderdim kaldım yalnız:)))
degstrmmssn tatlm bnmde yarın mik mik var senle aynı gdyoruz
Tutturcaz bu gidişle:)) hadi bakalım yumyum larimiza kuvvet
Kimse varmiii mikmikciler görev başında heralde:))
Başarılı bende k.v gile gitcem aksama oraya yikilcam bugün de :)(
hayırlı cumalar kızlar,
beni mazur görün ama bir yanlışı söylemek zorundayım,dün akşam ki yorumları biraz abartı buldum,eşinizle olan her münasebeti yazmanız gerçekten pek doğru değil,bunlar sizin mahreminiz, özeliniz,tamam muhabbet sizi sarmış ama hoş olmamış,
bunu yazarken çok düşündüm kınamak ya da uyarı tarzında(zaten bunlara hakkım yok) algılamayın lütfen,beni anlayacağınızı düşünüyorum teşekkür ederim tekrar hayırlı cumalaaar
cnm. daha 11. gundesin. dur bakalim. atesinizi dogru olcuyorsun. simdilik yumurtlama yok. biraz daha bekleyelim bakalim.
ben 15. gun yumurtladim misal.
dr. yarin canim. cok gerginim. sabah nasil olacak bilemiyorum. maglum iki kaybim var. yarin cok onemli benim icin. ne olacak hic bilmiyorum.
herkese günaydın kızlarrr. haftasonu geldi ama ben bugün yarım gün çalışıyorum poff
Günaydın kızlar Nasılsıniz
günaydın canım. ben iyiyim senden ne haber????
Günaydııınnn...
Sorunsuz ve keyifli bir gün geçirirsin umarım... Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum saat 16:30'a kadar ama
Dakka 1 gol 1 oldu ve şirkete girdiğim an şikayet aldım. Adam sabahın köründe dikilmiş beni bekliyo yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?