Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne kadar şanslısınn meraklı en azından benımkınde merakın msi yok dra gıdıyoruz soru bıle sormuyo tepkı bıle zor verıyoo asıl ben sinir oluyorummm....

ayy ne güzeeell... bizimkinde öle şeyler yok maleseff... yemeklerı doğurana kadar benn yapacamm belliii nerdeeeeeee.... süprizz yapcakkk pooooooffffff...

bende fotonu göremedim yaaa
bu arada benim esimde bugun evde diyorumki bak milletin kocası yemekler yapıyormuş soyleymis böyleymiş diyorumda adam haaallllaaaa gazetesini okuyor yaaa
ama az önce acıktı kendi kendine hazırladı benim midem cooook bulanıyorrr

bence sinirlenme canım benim eşim biraz rahat takılıyor bu konuda op basina koy esini.... Hani hamilelikte testler yapiliyor ya onları yarin mi yaptircan dedi evet dedim dr sonra yaptir demedi mi diyi yoook şimdi yaptircam dedim sonra demişti diyo hala inatla bende sinirlendim bagirdim ben gec bile kaldım daha önce yaptirmam lazımdı sonuca göre kan ilacı demir ilacı verir belki dedim oda bana bağırdı falan sabah

kuşlarım gelince tek tek yazacam size ama şimdi acil gidiyorum kocişle kar topu oynayacaz biraz. hadi gel bebeğimizi karla tanıştıralım dedi, çok sevimliydi kıramadım :) birazdan gelirim öpüldünüz çok

ayyy ne güüzeeeellllllllll burda karr yokk kiii.... benim yerimedee oynaaaa....

küsücemmmmmmmm bakkkkk şakkkkkkkkaaaa yapıyorum tabikine huhuhuhuhuhu bi slm veren yok muuuuuuuu?

Allah'ım Allah'ım yerim sizi ben ya.. Dikkat et kendine ve bebişe sakın üşümeeee

heehhh al benimkini vurr seninkineee....

ayy ne güzeeell... bizimkinde öle şeyler yok maleseff... yemeklerı doğurana kadar benn yapacamm belliii nerdeeeeeee.... süprizz yapcakkk pooooooffffff...

yapar inşallah canım... bizimki bi de meraklı yaptığı yemekler güzel olunca daha da bir heyecanla yapıyor hoşuna gidiyor.. ee benimde hoşuma gidiyor.. Allah razı olsun ondan.. yorgun argın gidiyorum bi de erkenden uykum geliyor.. bi de eve girer girmez yemek yemem lazım.. yoksa sanki kaç gündür yemek yememişim gibi saldırıyorum..

senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım?

dr konusunda şansızım kadın bişey demedii yaaa herşey ıyı dedi sadece... hiç bişey demiyo onun dışında bebişimin resmini bile vermedii... dru değiştirmeyi düşünüyorum... ben sormasam agızını bıle acmıyo bıde özele gidiyozzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…