Ya kızlar bu kociş sinirden öldürecek beni sonunda yaa, aşırı meraklı ve ilgili bi adam. hamilelikle ilgili okumadığı araştırmadığı hiçbir şey yok. şimdi de tv8'de tarama testlerini anlatıyo doktor onu izliyo nefes almadan. bana da bırak bilgisayarı hayatım programı izle diyo. yok bizim ense pilisi kalınlığı kaç çıkmıştı 1.2 diyorum ama doktor 1 normal dedi diyo. ayyyyyyyy bayılacam şimdi doktorum normal dedi diyorum yok biz bi daha mı baktırsak diyo...yok ayağını toplama yok bi hırka daha giy...ay sen işe gitsene dedim bugün izin vermiş kendine :))))
dün benim yaşadıklarımı hatırladım.. telefonu elime aldıkça elimden alması üstüme battaniye örtmesi bana yemekler yapıyor adam.. geçen tiramisu canı istemiş ben işteyken.. açmiş defteri yapmış.. büşra çok beğendi.. farklı yapmışsın bu sefer dedi.koptum.. ben yapmadım diyince hadi canım dedi... ayyy benimki artık yemeklere bile başladı... hoşuma da gitmiyor değileve gittiğimde yemek hazır oluyor.. bugünün menüsü kurufasulye pılav salata ve kocacım yapacak seninki de başlar artık
Ya kızlar bu kociş sinirden öldürecek beni sonunda yaa, aşırı meraklı ve ilgili bi adam. hamilelikle ilgili okumadığı araştırmadığı hiçbir şey yok. şimdi de tv8'de tarama testlerini anlatıyo doktor onu izliyo nefes almadan. bana da bırak bilgisayarı hayatım programı izle diyo. yok bizim ense pilisi kalınlığı kaç çıkmıştı 1.2 diyorum ama doktor 1 normal dedi diyo. ayyyyyyyy bayılacam şimdi doktorum normal dedi diyorum yok biz bi daha mı baktırsak diyo...yok ayağını toplama yok bi hırka daha giy...ay sen işe gitsene dedim bugün izin vermiş kendine :))))
bence sinirlenme canım benim eşim biraz rahat takılıyor bu konuda
kuşlarım gelince tek tek yazacam size ama şimdi acil gidiyorum kocişle kar topu oynayacaz biraz. hadi gel bebeğimizi karla tanıştıralım dedi, çok sevimliydi kıramadım :) birazdan gelirim öpüldünüz çok
her yanin ayri seksiii lilimm
kuşlarım gelince tek tek yazacam size ama şimdi acil gidiyorum kocişle kar topu oynayacaz biraz. hadi gel bebeğimizi karla tanıştıralım dedi, çok sevimliydi kıramadım :) birazdan gelirim öpüldünüz çok
bende fotonu göremedim yaaa
bu arada benim esimde bugun evde diyorumki bak milletin kocası yemekler yapıyormuş soyleymis böyleymiş diyorumda adam haaallllaaaa gazetesini okuyor yaaa
ama az önce acıktı kendi kendine hazırladı benim midem cooook bulanıyorrr
mrb canim güzel kilo vermişsin kuzum amca konusunda bisey diyemicem
ayy ne güzeeell... bizimkinde öle şeyler yok maleseff... yemeklerı doğurana kadar benn yapacamm belliii nerdeeeeeee....süprizz yapcakkk pooooooffffff...
çifte kumrular ya:123::123:
küsücemmmmmmmm bakkkkk şakkkkkkkkaaaa yapıyorum tabikine huhuhuhuhuhu bi slm veren yok muuuuuuuu?
askomm kaç haftalık oldunuz
mrb canim güzel kilo vermişsin kuzum amca konusunda bisey diyemicem
yapar inşallah canım... bizimki bi de meraklı yaptığı yemekler güzel olunca daha da bir heyecanla yapıyor hoşuna gidiyor.. ee benimde hoşuma gidiyor.. Allah razı olsun ondan.. yorgun argın gidiyorum bi de erkenden uykum geliyor.. bi de eve girer girmez yemek yemem lazım.. yoksa sanki kaç gündür yemek yememişim gibi saldırıyorum..
senin ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım?
gittikçe kilo vermen zorlasir canim sıkıntı yapma normal
naıslsınn canımmm.. bende yazıyorum ama cvp verenn yoookkkk.....:44::44: herkes muhabbete dalmışşşş...
askomm kaç haftalık oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?