Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?

selam tatlım nasılsın?

hadi hayırlısı, inşallah amcanın macunlar işe yarar canım benim

kızlaarrr merhaba.
nasılsınız??????
bugün işe bir saat gecikmeli geldim.Ve çok yoğundu ancak okuyabildim selam bile veremedim.

Lillim ya üzülme lütfen olar mı???Ben de çok üzülürüm yoksa.Cumartesi günü ben de arkandan gelecem.

aminnnnnnnn toprammm ne guzel dua bı boyleee :))
ailen yakin değil mi canım annen falan gelse
hicranım ailelerede soylememıstık sadece eşimle ben bılıyorum tabı bıde sız :) ama bu durumda soylucez artık aılelere cunku odadakkı koltuklar halının falan cekılmesı gerekıyor toz olmasınn dıyeee
liliiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canımmmmm gelmemısss kandannn ümitt kesilmezzzzzzzzzz rabbım en yakın zamanda göbişine bebiş versınn ınsallahh

hmm bende özeldeki dr memnun değilim.. bende değiştireceğim. 2li test için devlete gitmiştim. baştan o da konuşmuyordu. sonra şebeklik yaptım söyledi.. eğer kağıt vermiş olsaydı üstünde yazıyordu. ordan çözerdik canım ya

selam canlarim nasilsiniz
ben doktorum la yine konustum 1 hafta sonra git diyor
ben dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum ultrasyona biran once gormek istiyorum bebegimi
bana da dua edin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…