Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallh cnm dr denedim bide amcayı deneyim dedim

selam canlarim nasilsiniz
ben doktorum la yine konustum 1 hafta sonra git diyor
ben dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum ultrasyona biran once gormek istiyorum bebegimi
bana da dua edin ))

Canım ya .. İyiyiz sen nasılsın? Ne kadar tatlı bir heyecan di mi Rabbim size bağışlasın kuzunuzu..

Hasret deniz sercemmmmm hg kizlarrr :124:

Sadiyecim sıcak tut kendini macunun içeriğinde ne var sordun mu

Lilimmm benimm sen böyle çok dadlusun ben çok zayıf sevmiyorum

canlarımmm bugun topıge pek fazla gıremıcemm malumm camcılarrr gelcekkkk ozlucem sızı hee bugunnnnnnn kendınızee cok ıyı bakınnnn

küsücemmmmmmmm bakkkkk şakkkkkkkkaaaa yapıyorum tabikine huhuhuhuhuhu bi slm veren yok muuuuuuuu?
Cıtır saşadişss slm zayiflamıssin ne guzellll
Askosummm uzulmeeeeekkkkk yooook hersey allahtan hormonlarımı duzene sokup hemen geliyorummmmmmm

İnsallah zamanı vardır da gelir o zmn hayırlısıylaaaa

başka drdan randevu aldım bende acaba utrasonda cıkarmıkı... dr a sorsam bişey soyleyebılırmı yanıı yoksa tekrarmı yapcakk yaaa ööfffffffffffffff.......

sormadım cnm valla orda hazırlamıştı br şişe bak bunuda almaya gelicekler dedi çay birisi kök dedi birisi bitki karışımı dedi o kadar daha fazla bilgi vermedi bilinmesin istiyo galiba normalden fiyatını aşağı tuttu olursa reklam yaparsın dedi olursa amcann reklemını yapıcam anlaştık

başka drdan randevu aldım bende acaba utrasonda cıkarmıkı... dr a sorsam bişey soyleyebılırmı yanıı yoksa tekrarmı yapcakk yaaa ööfffffffffffffff.......

kan testinin sonucunda bir şey çıkmamışsa sorun yok canım.. 3 lü teste ne zaman gideceksin? 3 lü testi başka bir dr git istersen.. 2 li test 14 haftadan sonra yapılmıyor canım..

Askosummm uzulmeeeeekkkkk yooook hersey allahtan hormonlarımı duzene sokup hemen geliyorummmmmmm

ilaca başlayack mısın canım???prolaktin için olana.

Bak takvimimde ne yazıyor.Ama olumsuz haber alınca benim de umudum kırılıyor.Beraber sevinecektik.Öbür aya sevinecez inşallah.((
Evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif sonuç görme ihtimaliniz çok yüksek. Fakat daha kesin sonuç almak için geciken adet dönemini beklemeniz tavsiye edilir.

naıslsınn canımmm.. bende yazıyorum ama cvp verenn yoookkkk.....:44::44: herkes muhabbete dalmışşşş...
kusura bakma, ben görmedim canım, sayfaları zor takip ediyorum :26: nasılsın? bebeğin nasıl?

selam h.g, iyilik sen nasılsın? hava muhalefeti nedeniyle mi geciktin işe?

ben geldim.. karla kaplı diyarbakırdan selamlar.. anca girebildim nete.. nasılsınız canlarım..meltem naptın?
selam hoşgeldin denizcim Buz kaplı pırıl pırıl bursadan da diyarbakıra selamlar

bende aranıza yeni katıldım.
hoşgeldin nerdensin kimlerdensin, anlat bakalım

Canım iyiyim sağolasın şükür... Sen nasılsın?
ben de iyiyim canım, aynen devam... naptın eşinle konuştun mu genetik testleri?

selam canlarim nasilsiniz
ben doktorum la yine konustum 1 hafta sonra git diyor
ben dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum ultrasyona biran once gormek istiyorum bebegimi
bana da dua edin ))
selam, iyilik sen nasılsın?
daha küçüktür, görünmezse moralin bozulur diye öyle demiştir doktorun canım
canlarımmm bugun topıge pek fazla gıremıcemm malumm camcılarrr gelcekkkk ozlucem sızı hee bugunnnnnnn kendınızee cok ıyı bakınnnn
kolay gelsin canım, çok yorma kendiniiii

evet cnm ama 10 kilom dha var diyetisyen öyle dedi zor ama kendimi tutuyorum bebeişim içinnn

hoşbulduk canım.
Zayıf olan zayıf sevmiyor,şişko olan şişko sevmiyor.ben de şişko sevmiyorum.((

Hımmm nede guzel yazmıs ya takvimi kaldirayim bari askosum.nasıl sa negatif onumuzdeki ay daha guzel olcak ilaclari kullaninca hayatımm

inşallah öbür aya canım.. ben bu ay o kadar saldım ki kendimi ne çörek otu ne eşime bişeyler.. hiç saldık gitti.. acaba diyorum bu umursamazlıga gelir mi bebiş

ben de iyiyim canım, aynen devam... naptın eşinle konuştun mu genetik testleri?

Konuştum canım buralar çok fena kar tipi fırsatını bulunca gidip bi sormak istiyorum.. Ama ilk düşük desem bakmazlar mı ben nasıl yalan söylicem iki düşük dicem ortaya çıkar mı bilemedim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…