- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?
selam tatlım nasılsın?
hadi hayırlısı, inşallah amcanın macunlar işe yarar canım benim
selam canlarim nasilsiniz
ben doktorum la yine konustum 1 hafta sonra git diyor
ben dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum ultrasyona biran once gormek istiyorum bebegimi
bana da dua edin ))
bende aranıza yeni katıldım.
Cıtır saşadişss slm zayiflamıssin ne guzellllküsücemmmmmmmm bakkkkk şakkkkkkkkaaaa yapıyorum tabikine huhuhuhuhuhu bi slm veren yok muuuuuuuu?
Askosummm uzulmeeeeekkkkk yooook hersey allahtan hormonlarımı duzene sokup hemen geliyorummmmmmmkızlaarrr merhaba.
nasılsınız??????
bugün işe bir saat gecikmeli geldim.Ve çok yoğundu ancak okuyabildim selam bile veremedim.
Lillim ya üzülme lütfen olar mı???Ben de çok üzülürüm yoksa.Cumartesi günü ben de arkandan gelecem.
aminnnnnnnn toprammm ne guzel dua bı boyleee :))
hicranım ailelerede soylememıstık sadece eşimle ben bılıyorum tabı bıde sız :) ama bu durumda soylucez artık aılelere cunku odadakkı koltuklar halının falan cekılmesı gerekıyor toz olmasınn dıyeee
liliiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canımmmmm gelmemısss kandannn ümitt kesilmezzzzzzzzzz rabbım en yakın zamanda göbişine bebiş versınn ınsallahh
gobis cıktı mi senin kuzum en büyük senin bebiş dimi
hosgeldınn canımmmm kan degerım 99.41 cıktı canım yarın ıcınde doktordan randevu aldımm canımm sen nasılsın
hmmbende özeldeki dr memnun değilim.. bende değiştireceğim. 2li test için devlete gitmiştim. baştan o da konuşmuyordu. sonra şebeklik yaptım söyledi.. eğer kağıt vermiş olsaydı üstünde yazıyordu. ordan çözerdik canım ya
hoşgeldin canım.. nasılsın?
Hasret deniz sercemmmmm hg kizlarrr :124:
Sadiyecim sıcak tut kendini macunun içeriğinde ne var sordun mu
Lilimmm benimm sen böyle çok dadlusun ben çok zayıf sevmiyorum
gobis cıktı mi senin kuzum en büyük senin bebiş dimi
başka drdan randevu aldım bende acaba utrasonda cıkarmıkı... dr a sorsam bişey soyleyebılırmı yanıı yoksa tekrarmı yapcakk yaaa ööfffffffffffffff.......
Cıtır saşadişss slm zayiflamıssin ne guzellll
Askosummm uzulmeeeeekkkkk yooook hersey allahtan hormonlarımı duzene sokup hemen geliyorummmmmmm
İnsallah zamanı vardır da gelir o zmn hayırlısıylaaaa
kusura bakma, ben görmedim canım, sayfaları zor takip ediyorum :26: nasılsın? bebeğin nasıl?naıslsınn canımmm.. bende yazıyorum ama cvp verenn yoookkkk.....:44::44: herkes muhabbete dalmışşşş...
selam h.g, iyilik sen nasılsın? hava muhalefeti nedeniyle mi geciktin işe?kızlaarrr merhaba.
nasılsınız??????
bugün işe bir saat gecikmeli geldim.Ve çok yoğundu ancak okuyabildim selam bile veremedim.
Lillim ya üzülme lütfen olar mı???Ben de çok üzülürüm yoksa.Cumartesi günü ben de arkandan gelecem.
selam hoşgeldin denizcimben geldim.. karla kaplı diyarbakırdan selamlar.. anca girebildim nete.. nasılsınız canlarım..meltem naptın?
hoşgeldinbende aranıza yeni katıldım.
ben de iyiyim canım, aynen devam... naptın eşinle konuştun mu genetik testleri?Canım iyiyim sağolasın şükür... Sen nasılsın?
selam, iyilik sen nasılsın?selam canlarim nasilsiniz
ben doktorum la yine konustum 1 hafta sonra git diyor
ben dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum ultrasyona biran once gormek istiyorum bebegimi
bana da dua edin ))
kolay gelsin canım, çok yorma kendiniiiicanlarımmm bugun topıge pek fazla gıremıcemm malumm camcılarrr gelcekkkk ozlucem sızı hee bugunnnnnnn kendınızee cok ıyı bakınnnn
Cıtır saşadişss slm zayiflamıssin ne guzellll
Askosummm uzulmeeeeekkkkk yooook hersey allahtan hormonlarımı duzene sokup hemen geliyorummmmmmm
İnsallah zamanı vardır da gelir o zmn hayırlısıylaaaa
Hasret deniz sercemmmmm hg kizlarrr :124:
Sadiyecim sıcak tut kendini macunun içeriğinde ne var sordun mu
Lilimmm benimm sen böyle çok dadlusun ben çok zayıf sevmiyorum
ilaca başlayack mısın canım???prolaktin için olana.
Bak takvimimde ne yazıyor.Ama olumsuz haber alınca benim de umudum kırılıyor.Beraber sevinecektik.Öbür aya sevinecez inşallah.((
Evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif sonuç görme ihtimaliniz çok yüksek. Fakat daha kesin sonuç almak için geciken adet dönemini beklemeniz tavsiye edilir.
ilaca başlayack mısın canım???prolaktin için olana.
Bak takvimimde ne yazıyor.Ama olumsuz haber alınca benim de umudum kırılıyor.Beraber sevinecektik.Öbür aya sevinecez inşallah.((
Evde yapılan hamilelik testlerinde pozitif sonuç görme ihtimaliniz çok yüksek. Fakat daha kesin sonuç almak için geciken adet dönemini beklemeniz tavsiye edilir.
ben de iyiyim canım, aynen devam... naptın eşinle konuştun mu genetik testleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?