Dogru coook dogru cnm bendr dikkat ediyrum ama veremedm bakalim dogumdan sonra veririm canimmbenm kilo almamam lazım bebiş glene kada r yumurtalıklar çalışmıuyo kilo alınca bu yüzden almaya korkuyorum dengeli olmam lazım hem verimde hamiş olunca hepsini geri alırım
Reglin gelsin öyle kaldır canım ya .
beraber kaldıralım haftasonu
evet şimdi 49 canim.... Benim boyda kisa 1.60
canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onu
aman maşallah iyi olunbelirsiz olan ne ki canım? ben iyiyim, yumurtamın yollarını gözlüyorum ovu testi aldım da, almaz olaydım daha çok karıştı kafam
ooooo, işin zor desene canım :26:
gerçi ben de hergün uludağın eteklerinden kaya kaya merkeze iniyorum.. Buralarda da çok buz var maalesef
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?
bunu ancak doktor yorumlayabilir arkadaşım... biz ne desek boş şimdi
canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onu
aman maşallah iyi olunbelirsiz olan ne ki canım? ben iyiyim, yumurtamın yollarını gözlüyorum ovu testi aldım da, almaz olaydım daha çok karıştı kafam
gerçi ben de hergün uludağın eteklerinden kaya kaya merkeze iniyorum.. Buralarda da çok buz var maalesef
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Benim takvimide bi kopyalar misiniz :26:
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014Benim takvimide bi kopyalar misiniz :26:
10 kiloyu ne kadar sürede verdin canım.Bir de kaçtan kaça düştün.Darısı bana.Bir de şu amcanın yeri nerde ya.Hangi şehirde.İşe yararsa bana da yapsın.;Ben de pko luyum((
ayyyy fasulye kadar olmuş mudur şimdi çok sevindim ya nokta gibiydi kesesi iki hafta önce
teşekkür edrim kukulogumm
Dogru coook dogru cnm bendr dikkat ediyrum ama veremedm bakalim dogumdan sonra veririm canimm
Sen olumsuz düsünme canımmmmm yaaa bence senin gerek kalmıycak hayatım
ben 67 kiloyum.bu kiloyla hamile kalırsam yusyuvarlak olurum.evet şimdi 49 canim.... Benim boyda kisa 1.60
ben 67 kiloyum.bu kiloyla hamile kalırsam yusyuvarlak olurum.
kızlar hamile kalamayan arkadaşlar için 500 tane allahümme ya evelü okudum 10 tanede ayetel kürsi Allah kabul etsin daha okuyabilirsem yazarım.
canım bebiş olsun yeter ki dogumdan sonra sıkı bi diyetle veririz
kurban byramından bu zmna kadar 86 dım 76 şuan ama bnm yağ oranm azmış diyetisyen öyle dedi şuan kime sorsam 60 kilo felansındır diyolar ben kiloluykende orentılı oluyorum allah kolarlık versin ama kilona dikkat et cnm
evet hicranim bir canim arkadasim hediyye etdi hamilelik hediyemkuzum sen pro mu oldunnn
Bebişim iyi canım yarın gitmeye gidicem... Ilk degerim battan iki gun sonra 126.4 cıktı canım
evet şimdi 49 canim.... Benim boyda kisa 1.60
ben 67 kiloyum.bu kiloyla hamile kalırsam yusyuvarlak olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?