kusura bakma, ben görmedim canım, sayfaları zor takip ediyorum :26: nasılsın? bebeğin nasıl?
selam h.g, iyilik sen nasılsın? hava muhalefeti nedeniyle mi geciktin işe?
selam hoşgeldin denizcimBuz kaplı pırıl pırıl bursadan da diyarbakıra selamlar
hoşgeldinnerdensin kimlerdensin, anlat bakalım
ben de iyiyim canım, aynen devam... naptın eşinle konuştun mu genetik testleri?
selam, iyilik sen nasılsın?
daha küçüktür, görünmezse moralin bozulur diye öyle demiştir doktorun canım
kolay gelsin canım, çok yorma kendiniiii
selam canim benim sukur iyiyiz hem tatli heyecan hemde ben cok stresliyim ay suram agridi noldu acaba filan derken cok stres yapiyorumCanım ya .. İyiyiz sen nasılsın? Ne kadar tatlı bir heyecan di mi Rabbim size bağışlasın kuzunuzu..
Hasret deniz sercemmmmm hg kizlarrr :124:
Sadiyecim sıcak tut kendini macunun içeriğinde ne var sordun mu
Lilimmm benimm sen böyle çok dadlusun ben çok zayıf sevmiyorum
evet cnm ama 10 kilom dha var diyetisyen öyle dedi zor ama kendimi tutuyorum bebeişim içinnn
ins faydası olur canım
selam canim benim sukur iyiyiz hem tatli heyecan hemde ben cok stresliyim ay suram agridi noldu acaba filan derken cok stres yapiyorum
kusura bakma, ben görmedim canım, sayfaları zor takip ediyorum :26: nasılsın? bebeğin nasıl?
selam h.g, iyilik sen nasılsın? hava muhalefeti nedeniyle mi geciktin işe?
bi ara sende koy gobis fotosu
kiss ben kara kuru biseydim evlendiğimde 38kiloydum düşün sen gerisini
kan testinin sonucunda bir şey çıkmamışsa sorun yok canım.. 3 lü teste ne zaman gideceksin? 3 lü testi başka bir dr git istersen.. 2 li test 14 haftadan sonra yapılmıyor canım..
Anladımm cnmm insallah verirsin istedigin kadar benim de fazlam var ama zayiflaya popis yoook
evet cnm ama 10 kilom dha var diyetisyen öyle dedi zor ama kendimi tutuyorum bebeişim içinnn
kuzum sen pro mu oldunnn
Hımmm nede guzel yazmıs ya takvimi kaldirayim bari askosum.nasıl sa negatif onumuzdeki ay daha guzel olcak ilaclari kullaninca hayatımm
canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onuKonuştum canım buralar çok fena kar tipi fırsatını bulunca gidip bi sormak istiyorum.. Ama ilk düşük desem bakmazlar mı ben nasıl yalan söylicem iki düşük dicem ortaya çıkar mı bilemedim :S
aman maşallah iyi olunbebişkoda ıyı bende cok sukurr sadece belırsızlıkler canımı sıkıyor moralman dusugumm acıkcasııı:44: sen nasılsın ıyımısınnn...
ooooo, işin zor desene canım :26:hoşbulduk canım.Evet hava şartlarından dolayı canım.
Hergün Erciyesi aşıp ilçeye gidip geliyorum ben.Erciyes kapalıymış.Sabah uzun yoldan geldik.
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.Hımmm nede guzel yazmıs ya takvimi kaldirayim bari askosum.nasıl sa negatif onumuzdeki ay daha guzel olcak ilaclari kullaninca hayatımm
bunu ancak doktor yorumlayabilir arkadaşım... biz ne desek boş şimdikızlar benım 1 gun gectı kan verdım 0. 114 cıktı kasık agrılarım ne olabılır kıstten supheenıyorum gec dollenme olabılır mı ?
inşallah öbür aya canım..ben bu ay o kadar saldım ki kendimi ne çörek otu ne eşime bişeyler.. hiç saldık gitti.. acaba diyorum bu umursamazlıga gelir mi bebiş
foto ekledim kızlarrrrrrrr bakabilirsiniz göbişime :)
İyiyim cnmmmm ya bilincindeydim zaten ya sorun olmadi hormonlari dusurup basliycamm calısmalara bomba gibi gelcemmm
Ya kızlar bu kociş sinirden öldürecek beni sonunda yaa, aşırı meraklı ve ilgili bi adam. hamilelikle ilgili okumadığı araştırmadığı hiçbir şey yok. şimdi de tv8'de tarama testlerini anlatıyo doktor onu izliyo nefes almadan. bana da bırak bilgisayarı hayatım programı izle diyo. yok bizim ense pilisi kalınlığı kaç çıkmıştı 1.2 diyorum ama doktor 1 normal dedi diyo. ayyyyyyyy bayılacam şimdi doktorum normal dedi diyorum yok biz bi daha mı baktırsak diyo...yok ayağını toplama yok bi hırka daha giy...ay sen işe gitsene dedim bugün izin vermiş kendine :))))
ne güzellllldün benim yaşadıklarımı hatırladım.. telefonu elime aldıkça elimden alması üstüme battaniye örtmesi bana yemekler yapıyor adam.. geçen tiramisu canı istemiş ben işteyken.. açmiş defteri yapmış.. büşra çok beğendi.. farklı yapmışsın bu sefer dedi.koptum.. ben yapmadım diyince hadi canım dedi... ayyy benimki artık yemeklere bile başladı... hoşuma da gitmiyor değileve gittiğimde yemek hazır oluyor.. bugünün menüsü kurufasulye pılav salata ve kocacım yapacak seninki de başlar artık
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmhoşgeldin canım :)
allah kabul etsin canımmmm not ettim akşam üstü duasını yapalımkızlar hamile kalamayan arkadaşlar için 500 tane allahümme ya evelü okudum 10 tanede ayetel kürsi Allah kabul etsin daha okuyabilirsem yazarım.
kiss ben kara kuru biseydim evlendiğimde 38kiloydum düşün sen gerisinibalik etli seviyorum ben yüzleri çok güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?