Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebişkoda ıyı bende cok sukurr sadece belırsızlıkler canımı sıkıyor moralman dusugumm acıkcasııı:44: sen nasılsın ıyımısınnn...

Canım ya .. İyiyiz sen nasılsın? Ne kadar tatlı bir heyecan di mi Rabbim size bağışlasın kuzunuzu..
selam canim benim sukur iyiyiz hem tatli heyecan hemde ben cok stresliyim ay suram agridi noldu acaba filan derken cok stres yapiyorum
Hasret deniz sercemmmmm hg kizlarrr :124:

Sadiyecim sıcak tut kendini macunun içeriğinde ne var sordun mu

Lilimmm benimm sen böyle çok dadlusun ben çok zayıf sevmiyorum

hosbulduk anim benim nasilsin bebegin nasil annesi
ya hicranim ilk kan verdiginde senin kan degerin kacdi kac gun gecmisdi adetinden?

kızlar benım 1 gun gectı kan verdım 0. 114 cıktı kasık agrılarım ne olabılır kıstten supheenıyorum gec dollenme olabılır mı ?

selam canim benim sukur iyiyiz hem tatli heyecan hemde ben cok stresliyim ay suram agridi noldu acaba filan derken cok stres yapiyorum

Canım ya.. 3 ayın bitene kadar da o streslerin azalmaz.. Çok normal göbişinde canından can taşıyorsun ve en ufak bi olumsuzluk nefesini kesiyor.. Rabbim her kötü şeyden uzak eylesin sizi..

kusura bakma, ben görmedim canım, sayfaları zor takip ediyorum :26: nasılsın? bebeğin nasıl?

selam h.g, iyilik sen nasılsın? hava muhalefeti nedeniyle mi geciktin işe?

hoşbulduk canım.Evet hava şartlarından dolayı canım.
Hergün Erciyesi aşıp ilçeye gidip geliyorum ben.Erciyes kapalıymış.Sabah uzun yoldan geldik.

kan testinin sonucunda bir şey çıkmamışsa sorun yok canım.. 3 lü teste ne zaman gideceksin? 3 lü testi başka bir dr git istersen.. 2 li test 14 haftadan sonra yapılmıyor canım..

aslında 26 aralıkta gıdııcem ama başka yerden randevu aldımm 24nde olcak nsıpsee.... bakalım hayırlısıı...

kızlar hamile kalamayan arkadaşlar için 500 tane allahümme ya evelü okudum 10 tanede ayetel kürsi Allah kabul etsin daha okuyabilirsem yazarım.​

Anladımm cnmm insallah verirsin istedigin kadar benim de fazlam var ama zayiflaya popis yoook

benm kilo almamam lazım bebiş glene kada r yumurtalıklar çalışmıuyo kilo alınca bu yüzden almaya korkuyorum dengeli olmam lazım hem verimde hamiş olunca hepsini geri alırım

evet cnm ama 10 kilom dha var diyetisyen öyle dedi zor ama kendimi tutuyorum bebeişim içinnn

10 kiloyu ne kadar sürede verdin canım.Bir de kaçtan kaça düştün.Darısı bana.Bir de şu amcanın yeri nerde ya.Hangi şehirde.İşe yararsa bana da yapsın.;Ben de pko luyum ((

Konuştum canım buralar çok fena kar tipi fırsatını bulunca gidip bi sormak istiyorum.. Ama ilk düşük desem bakmazlar mı ben nasıl yalan söylicem iki düşük dicem ortaya çıkar mı bilemedim :S
canım evde kendi kendine düşük yapanları nasıl tespit edebilirler ki? ortaya fln çıkmaz.. ama ilk düşükte test yapıp yapmamak doktorun vicdanına kalmış bişey. Öyle vicdanlı doktor bulursan zaten sakın kaybetme onu

bebişkoda ıyı bende cok sukurr sadece belırsızlıkler canımı sıkıyor moralman dusugumm acıkcasııı:44: sen nasılsın ıyımısınnn...
aman maşallah iyi olun belirsiz olan ne ki canım? ben iyiyim, yumurtamın yollarını gözlüyorum ovu testi aldım da, almaz olaydım daha çok karıştı kafam

hoşbulduk canım.Evet hava şartlarından dolayı canım.
Hergün Erciyesi aşıp ilçeye gidip geliyorum ben.Erciyes kapalıymış.Sabah uzun yoldan geldik.
ooooo, işin zor desene canım :26:
gerçi ben de hergün uludağın eteklerinden kaya kaya merkeze iniyorum.. Buralarda da çok buz var maalesef

Hımmm nede guzel yazmıs ya takvimi kaldirayim bari askosum.nasıl sa negatif onumuzdeki ay daha guzel olcak ilaclari kullaninca hayatımm
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?

kızlar benım 1 gun gectı kan verdım 0. 114 cıktı kasık agrılarım ne olabılır kıstten supheenıyorum gec dollenme olabılır mı ?
bunu ancak doktor yorumlayabilir arkadaşım... biz ne desek boş şimdi

inşallah öbür aya canım.. ben bu ay o kadar saldım ki kendimi ne çörek otu ne eşime bişeyler.. hiç saldık gitti.. acaba diyorum bu umursamazlıga gelir mi bebiş

Gelir canım Allah'ın izniyle.Sen hamile kalabiliyorsun en azından.Ne güzel bir kere gördün çift çizgiyi bida göreceksin inşallah.

foto ekledim kızlarrrrrrrr bakabilirsiniz göbişime :)
kardeşimmmmmmm

İyiyim cnmmmm ya bilincindeydim zaten ya sorun olmadi hormonlari dusurup basliycamm calısmalara bomba gibi gelcemmm

gel lilimm teste yapma boşver

ne güzelllll

hoşgeldin canım :)
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

kızlar hamile kalamayan arkadaşlar için 500 tane allahümme ya evelü okudum 10 tanede ayetel kürsi Allah kabul etsin daha okuyabilirsem yazarım.​
allah kabul etsin canımmmm not ettim akşam üstü duasını yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…