Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet güzelim hamileyim :) darısı isteyenlerin başınaa :)

oyyyyyyyyyyyy rabbimeee şükürler olsunnnn topik anneside hamilee bacılarım RABBİM kucagınızada almayı nasip etisin inş :118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124:

canım hemen moralini bozma.. önce değerlerine bak olur mu? benimde sol kasığım ağrıyordu. Allah'ıma şükürler olsun bebiş duruyor. Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah.

canımmm belkıı gazda olabılır ya malum bızım bu sıralar gazla aramız ıyı hemen aklına kötu seyler getırmee canımm

canımm acilde veremezmısın kan hastanede acılde yaparlar sanırım herhalde
ben rusyadayim kizlar burda acili tanimiyorum
ya Rabbim nolur verdiyin mucizemi koru nolur harab oldum nolur Allahim

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMM biz isteyenlerede nasip etttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

ayyy canım çok sağol allah bin kere razı olsun senden ilk ultrasonunda kaç haftalıktın hiç kese bile görünmüyor o kadar rahatladım ki allahda seni sıkmasın inşallah.

cnm 4-6 ve 8. haftaki ultrasonlarım. tabi ya o yüzden rahat ol dedim. benim 6+2'de kalp atışı bile minicik duyulabildi. ama hiç endişelenmedim, Allahım bu duyguyu yaşattıysa tamamını da yaşatır dedim. rahat olun biraz yaaa, bişi olmaz Allahın izniyle. Allah hepimizden razı olsun cnm.

140 salavat
500 Allahümme ya evvelü

Allah kabul etsin inşallah...

Allah kabul etsin cnmmmmm

ekliyorum canim 6+2de gittim ama 5 haftalikmis benim ki
doktor önce karından baktı canım idrarn çok sıkışık dedi snra adetlerin düzensizmidir yani bir şey yok demeye getirdi moralmen çöktüm bende hep düzenlidir dedim. sonra dedi ki vajinal bakmamı istermisin dedi çok tedirgin oldun dedi. evet dedim kimyasal gebelik çok yaşadığım için korktum dedim. bu arada doktorumu da değiştirdim tabi. sonra vajinal baktı ve evet var hamilesin dedi niye silik o kadar dedim daha küçük dedi kimyaasal değil dimi dedim yok değil dedi 5+1 günlük haftanla da uyumlu dedi. ama doktorun olumsuz söyledikleri he içimde kaldı.

ohhhhhhhhh ne güzelll 5+1 ALLAHIM kucagına almayıda nasp etsin bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…