evet canım ilk ultraasonlarınız varsa bir de kaç haftalık gitmiştinizfoto mu istedin benden canim
kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
RABBİME HAMDOLSUN DEĞERİM 50 den 133,63' e çıkmış
evet güzelim hamileyim :) darısı isteyenlerin başınaa :)
oyyyyyyyyyyyy rabbimeee şükürler olsunnnn topik anneside hamilee bacılarım RABBİM kucagınızada almayı nasip etisin inş:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124:
toparlıyorum kuzum Allah razı olsun hepinizde
canım hemen moralini bozma.. önce değerlerine bak olur mu? benimde sol kasığım ağrıyordu. Allah'ıma şükürler olsun bebiş duruyor. Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah.
canımmm belkıı gazda olabılır ya malum bızım bu sıralar gazla aramız ıyı hemen aklına kötu seyler getırmee canımm
cnm her çarşıya çıktığımda aklıma geliyor alayın ben de bitane hep unutuyorum yaa... tabi ki çok daha kullanışlı ve rahattır teşbihten...inşallah unutmaz alırım...
korkma cnm bişi olmaz, stres yapmaa
canım eşin elini karnına koyup ya mübdi okusun.inşallah sıkıntı olmaz.hemen moralini bozma.böyle yaparsan olmayacak olan olur.rahat ol.olacak olduktan sonra ne yapsan engel olamazsın.bol bol dua et.allah'ın izniyle bişey olmaz.
ben rusyadayim kizlar burda acili tanimiyorumcanımm acilde veremezmısın kan hastanede acılde yaparlar sanırım herhalde
hemen bakıyorum zeycanım tesbihten bakamadımcanım özel mesaj gel di mi_???
ben rusyadayim kizlar burda acili tanimiyorum
ya Rabbim nolur verdiyin mucizemi koru nolur harab oldum nolur Allahim
ekliyorum canim 6+2de gittim ama 5 haftalikmis benim ki
hemen bakıyorum zeycanım tesbihten bakamadım
ayyy canım çok sağol allah bin kere razı olsun senden ilk ultrasonunda kaç haftalıktın hiç kese bile görünmüyor o kadar rahatladım ki allahda seni sıkmasın inşallah.
140 salavat
500 Allahümme ya evvelü
Allah kabul etsin inşallah...
canim ben 120 çektim devam ediyorum daha
ekliyorum canim 6+2de gittim ama 5 haftalikmis benim ki
doktor önce karından baktı canım idrarn çok sıkışık dedi snra adetlerin düzensizmidir yani bir şey yok demeye getirdi moralmen çöktüm bende hep düzenlidir dedim. sonra dedi ki vajinal bakmamı istermisin dedi çok tedirgin oldun dedi. evet dedim kimyasal gebelik çok yaşadığım için korktum dedim. bu arada doktorumu da değiştirdim tabi. sonra vajinal baktı ve evet var hamilesin dedi niye silik o kadar dedim daha küçük dedi kimyaasal değil dimi dedim yok değil dedi 5+1 günlük haftanla da uyumlu dedi. ama doktorun olumsuz söyledikleri he içimde kaldı.ekliyorum canim 6+2de gittim ama 5 haftalikmis benim ki
canim ben 120 çektim devam ediyorum daha
tmm bebeşimmmmmmmmmmmmmmmmmcanim ben 120 çektim devam ediyorum daha
dr bakma canim hep olumsuz konuşuyorlar bana da geç döllenme dedi kanama vs olmamasına rağmen düdük riskin var dedi beni de korkuttu
doktor önce karından baktı canım idrarn çok sıkışık dedi snra adetlerin düzensizmidir yani bir şey yok demeye getirdi moralmen çöktüm bende hep düzenlidir dedim. sonra dedi ki vajinal bakmamı istermisin dedi çok tedirgin oldun dedi. evet dedim kimyasal gebelik çok yaşadığım için korktum dedim. bu arada doktorumu da değiştirdim tabi. sonra vajinal baktı ve evet var hamilesin dedi niye silik o kadar dedim daha küçük dedi kimyaasal değil dimi dedim yok değil dedi 5+1 günlük haftanla da uyumlu dedi. ama doktorun olumsuz söyledikleri he içimde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?