Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

seksi lili sabaj günaydın yazdım dönüp bi cevap bile vermedin aşkolsun....

ayyyy zeycann.. gecen ay batımız aynı gündü şimdi sen 8 haftalık olmuşsun ne güzel, maşallah.. bize de nasip olur inşallah, kem gözle demiyorum sakın yanlış anlama,çok garip hissettim kendimi

Valla gormedim kusum telden giriyorum ya ütü yaptim simdide yemek gorduklerime yazıyorumm canımmmmmmm kusura bakma olur mu tatlı yigenimin annesiiiii
ok öle olsun bakalım..nasılsın evde olmak nasıl bi duygu..bence evde olmak gibisi yok...
ayyyy zeycann.. gecen ay batımız aynı gündü şimdi sen 8 haftalık olmuşsun ne güzel, maşallah.. bize de nasip olur inşallah, kem gözle demiyorum sakın yanlış anlama,çok garip hissettim kendimi

tatlım pazar günü 8. haftaya gircez inşallah 7+4 olduk sanırım....darısı hemen sana inşallah...

bu dualar da nee ?? :26: Okumamı yapıosunuz? Saat 5 de ne duası? Ayy ben katılamıyorum böle şeylere malum işteyim..
Herkesin hamile kalması için Allahümme ya evvelü çekiyoruz canım, saat 17:00'de de psiko duasını yapıcak, Allah kabul etsin
Ben de işteyim ama boşluk buldukça çekebildiğim kadar çektim canım...

Ütü yaptım belim agrıdı acıktım yatıyorummmm tatlımmmmmmmmmmmmm sizin cam.balkon isi nasıl gidiyorrr

canım bızım kullanmadıgımz bı balkon var onu pımapenle kapatıyoruz. ıyı gıdıyordu adamlar bı camı kırdı sımdı degıstırmeye gıttılerr. ahhh kıyamam canımaaa eee bıseylerrr yesenee canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…