Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dr bakma canim hep olumsuz konuşuyorlar bana da geç döllenme dedi kanama vs olmamasına rağmen düdük riskin var dedi beni de korkuttu
aslında yeni doktorum çok tatlı güler yüzlü bir bayan çok da ilgili inşallah 10 gün sonra görürürm bebeğimi çok sağol canım bu arada allah razı olsun.

Halletim butun dolabı nı yıkadım ütüledimmm hergun kiyafet degistiriyo gene yıka gene ütü offf tatlımm napcan iste aksam oldu bile ne yemek yapsam ki acaba onu düsünüyorumm

1000 tane çektim beni de ekler misin listeye? Allah kabul etsin hepimizin dualarını.

cnm benım 1700 allahumme ya evvelüyü kaydettın mı

yaa ne cekiyonzzz :18: Bnada söyleyin abdes alıp gelip bnde okuyumm:44:

psikocum benden de 1000 allahümme ya evvelü, 10 ayetel kürsi ...
Allah kabul etsin
kızlar ekleddim sizi ağzınıza yüreğinize sağlık biraz işim var bu sayfada bırakıyorum.. Burdan devam etcem kızlar ok 5 de bağışlayacağız

ben rusyadayim kizlar burda acili tanimiyorum
ya Rabbim nolur verdiyin mucizemi koru nolur harab oldum nolur Allahim

canım rusyada nerdesin? ben 2 sene önce moskovaya gitmiştim çok begenmiştim

bana neden kimse yazmıyor yaaa temizlikten cinnete bağladım

1000 tane çektim beni de ekler misin listeye? Allah kabul etsin hepimizin dualarını.

Allahumme ya evvelu çekiyoruz cnm. Bu arada ben senin için Ya Allah Ya Hu çektim. dün demiştim ya senin adına çekecem. elham ve ihlas okuyup amin der misin?
oyyyyyyyyyyyyyyy ALLAH razı olsunn hemn gidip ebdes alıp bnde okucamm
sağol canım darısı sizlerinde başına inşallah.

ALLAH RAZI olsunn hepnzdennnnn

slm kızlar bu gün hiç giremedim kk bu gün genel bi temizlik yaptım antebe gideceğim için sizi çok özledim bu zaman zarfının için de bi bakayım dedimmm kısçelerim nasıl

slm kızlar bu gün hiç giremedim kk bu gün genel bi temizlik yaptım antebe gideceğim için sizi çok özledim bu zaman zarfının için de bi bakayım dedimmm kısçelerim nasıl

Bizde aynı kusummmm yaa bildigin gibi utu yaptım sabahtan beri tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…