tmm bebeşimmmmmmmmmmmmmmmmm
1000 tane çektim beni de ekler misin listeye? Allah kabul etsin hepimizin dualarını.
aslında yeni doktorum çok tatlı güler yüzlü bir bayan çok da ilgili inşallah 10 gün sonra görürürm bebeğimi çok sağol canım bu arada allah razı olsun.dr bakma canim hep olumsuz konuşuyorlar bana da geç döllenme dedi kanama vs olmamasına rağmen düdük riskin var dedi beni de korkuttu
yaa ne cekiyonzzz :18: bnada söyleyin abdes alıp gelip bnde okuyumm:44:
evet lilim yaaa sorma
benim eşimde ütü konusunda çok şikayetçi benden.bize bir ütücü bul diyip duruyor.yığılıyor adamın kıyafetleri ütülemiyorum.bazen diyorum ona.ben sana hiç bakmıyorum özür dilerim.diye.:))))
çok ta yorma kendini canım ya.bir kısmını bugün bir kısmını yarın ütülersin
yaa ne cekiyonzzz :18: bnada söyleyin abdes alıp gelip bnde okuyumm:44:
sağol canım darısı sizlerinde başına inşallah.ohhhhhhhhh ne güzelll 5+1ALLAHIM kucagına almayıda nasp etsin bacımmm
Halletim butun dolabı nı yıkadım ütüledimmm hergun kiyafet degistiriyo gene yıka gene ütü offf tatlımm napcan iste aksam oldu bile ne yemek yapsam ki acaba onu düsünüyorumm
bende başka bi dr gidicem canım ilgili güler yüzlü biri... Sen sagol canim benim seni rahatlattiysak ne mutlu bize
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
psikocum benden de 1000 Allahümme ya evvelü, 10 Ayetel Kürsi ...canım sayı yok çekebildiğin kadar
kaydettim canım
gamze seninkinide kaydettim kuşum
Efendimmmmmmm cancazımmmmmmmmmmmmmmmmm
1000 tane çektim beni de ekler misin listeye? Allah kabul etsin hepimizin dualarını.
cnm benım 1700 allahumme ya evvelüyü kaydettın mı
yaa ne cekiyonzzz :18: Bnada söyleyin abdes alıp gelip bnde okuyumm:44:
kızlar ekleddim sizi ağzınıza yüreğinize sağlık biraz işim var bu sayfada bırakıyorum.. Burdan devam etcem kızlar ok 5 de bağışlayacağızpsikocum benden de 1000 allahümme ya evvelü, 10 ayetel kürsi ...
Allah kabul etsin
ben rusyadayim kizlar burda acili tanimiyorum
ya Rabbim nolur verdiyin mucizemi koru nolur harab oldum nolur Allahim
oyyyyyyyyyyyyyyy ALLAH razı olsunn hemn gidip ebdes alıp bnde okucammAllahumme ya evvelu çekiyoruz cnm. Bu arada ben senin için Ya Allah Ya Hu çektim. dün demiştim ya senin adına çekecem. elham ve ihlas okuyup amin der misin?
sağol canım darısı sizlerinde başına inşallah.
nasılsınnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm
Ütü yaptım belim agrıdı acıktım yatıyorummmm tatlımmmmmmmmmmmmm sizin cam.balkon isi nasıl gidiyorrr
slm kızlar bu gün hiç giremedim kk bu gün genel bi temizlik yaptım antebe gideceğim için sizi çok özledim bu zaman zarfının için de bi bakayım dedimmm kısçelerim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?