Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bizde seni sevdik canım maşallah ne güzel bi aile tablosu çocukların yaslari küçük mu masallah kızına da

canım ikizlerim 11,5 yasında kızım 6,5 yasında Allah herkesinkine benimkilerede sağlık sıhhat verisn
yavrularım babayla birlik sofrayı kurup kaldırdılar naaapsınlar neyim var diye merak ediyorlar ama henüz hamileyim demedim alıştırıyorum sadece ikizlerden tekine dedimki hamile olabilir aaaa dedi 7 aylık olup tekme atıncamı paylasıcaksınız bizimle dedi bende yok o kadar beklemezsiniz dedim tamam o zaman dedi

Yumurtlama tembelligi gibi bisey sanirim tatlimm

hımm netten bkıyım ne imiş

evet rabbim izin verirse kalbini duycam esim calisiyor canim gelse bile onu almazlar çünkü bu sefer devlet hast gidicem o yüzden sesini kaydetmeyi düşünüyorum dua et bize emi teysesi

niye almıyorlar ya çok garipler ya dua ederim cnm benim teyzesinin bitanesinin ilk fotosunuda paylaş burda olur mu

ikinci fotosu olacak teyzesi paylaşırım.... Devlet çok yoğun oluyor canım almıyorlar

ikinci mi ay kaçır mışım ya varsa şimdi paylaşsan ya merak ettimm mümkünse tabi göbüşünün fotosunu gördüm ay nasıl çıkmış cnm ya benim görümcemin 6 aylık olmuştu karnı seninki kadardı iyi besliyosun yeğenimi ben senin bebişi hep oğlan diye geçiriyorum ya sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez benim açımdannn

Kabızlık gecmedi bitanemde dıskımın rengi normale dondu bende ondan gitmedim hastaneye ya bide cok soguk hastanede uzak napsamm bilemedjm

Yapar adam ya daha neler yapr kim bilir askosummmm.

eminem iyi misin bebişimmmmm kıs sen hangi arada test yaptın reglin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…