- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
bizde seni sevdik canım maşallah ne güzel bi aile tablosuçocukların yaslari küçük mu masallah kızına da
bogazin şişer canım yaaa kıyamam.. Bende pzt sali o ses car yüzyıl per aramızda kalsın cuma medcezir cmt pazar yetenekben su an birseyi fark ettimde ben hep stari izliyomusum
masallah canim büyüklermiş yardimlari olur sana... 4. Cocuk masallah cesaret işi tebrik ediyorum seni
Yumurtlama tembelligi gibi bisey sanirim tatlimm
evet rabbim izin verirse kalbini duycam esim calisiyor canim gelse bile onu almazlar çünkü bu sefer devlet hast gidicem o yüzden sesini kaydetmeyi düşünüyorumdua et bize emi teysesi
diğer diziler çok kötü saçma ta uff bunları da mecburiyetten izliyoruz kötünün iyisi... Yetenek bile sıkıyor artık
ikinci fotosu olacak teyzesi paylaşırım.... Devlet çok yoğun oluyor canım almıyorlar
Bende hep star izliyorum ve dediklerinin hepsini kacirmiyorum bende
bekliyoruz survivor baslasa
ikinci fotosu olacak teyzesi paylaşırım.... Devlet çok yoğun oluyor canım almıyorlar
gündüz patlamıştım ultrason resminide canım evet cabuk cıktı benim gobis dünden hazirmis
Kabızlık gecmedi bitanemde dıskımın rengi normale dondu bende ondan gitmedim hastaneye ya bide cok soguk hastanede uzak napsamm bilemedjmLilicim nasıl oldun,kabızlık problemin geçti mi? Normale döndü mü herşey?
bekliyoruz survivor baslasa
gündüz patlamıştım ultrason resminide canım evet cabuk cıktı benim gobis dünden hazirmis
kuru kayisi falan yesen canim yada aci ye bagirsaklarin çalışır
Kabızlık gecmedi bitanemde dıskımın rengi normale dondu bende ondan gitmedim hastaneye ya bide cok soguk hastanede uzak napsamm bilemedjm
Yapar adam ya daha neler yapr kim bilir askosummmm.
o nokta kesesi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?