Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Acı mide mi maf eder yiyemem gülümde insallah normale donerim 9 aylık kadar gobegim var mubarek

Yarın regl tatlım.bugun yaptim sabah olmadi bisi onumuzdeki aya gariii

kısçem daha erken dur bakim bekle biraz daha işalah pıtır cığin sana tutunmuştur neyse ben kaçar yarın yine gelirim byyyyyyyyyyy

Kabızlık gecmedi bitanemde dıskımın rengi normale dondu bende ondan gitmedim hastaneye ya bide cok soguk hastanede uzak napsamm bilemedjm

Yapar adam ya daha neler yapr kim bilir askosummmm.

kabızlık için hızlı ve kesin çözüm magnezi kalsine diye bi toz,ben hamileyken demir ilaçalrı çok kabızlık yapardı,ıkınmak da tehlikeli olduğu için doktor bunu vermişti,kana karışmadığı için hiçbir yan etkisi yok demişti.renk olayına sevindim,bana göre asıl problem oydu çünkü.
Eğer Acun'cuysanız,bundan sonra Tv 8 izleyeceksiniz cicim,zira kendisi kanalı satın almış.Yakında hepsini orda yayınlar

Son düzenleme:
Kizlaar midem cok kotuydu yogurt salatalik faln yedim esim de uzuldu oyle gorunce. Biraz kndime gelnce yattgm yerden sebeklik yaptim muzik actim oynadim

İyi oldugumu gorunce uyuyakaldi beyfendi sinir oldum yaaaa:113::113::113:

canim pc den giriosan ayarlardan yapiosun cvp yazdigin alanın altında oluyor bu suratlar ama ben telden giriyorum nail yapıldığını bilmiyorum ben iki nokta ve rakam ile yapıyorum suratlari ezberledimde

maşallah ne hafıza var sende:) ufaklık bu konuda sana çeker inşallah. bunu senden kopyaladım şimdi :)

Tskler cnm cok sagol bilgin icin bende kullaniyorum kan ilacı ama o yapmıyordu boyle birsey bu ay oldu insallah oda gecer tatlımm cook sagol acunu sevmem ama yaptkları hos

İyi geceler canlar seviyorum sizi eşim geldi cikayim ben... Yarin randevum vat lütfen dua edin bana bebismin pitpitlari duyayim...optum hepucugunuzuu

Tskler cnm cok sagol bilgin icin bende kullaniyorum kan ilacı ama o yapmıyordu boyle birsey bu ay oldu insallah oda gecer tatlımm cook sagol acunu sevmem ama yaptkları hos

ya bak şimdi kurtlandım ben,normalde olmuyodu bu ay oldu deyince..bat yarın mı demiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…