o nokta kesesi canimins koyarsiniz sizde en kisa zaman da
Acı mide mi maf eder yiyemem gülümde insallah normale donerim 9 aylık kadar gobegim var mubarekkuru kayisi falan yesen canim yada aci ye bagirsaklarin çalışır
eminem iyi misin bebişimmmmm kıs sen hangi arada test yaptın reglin ne zaman
inss canim inss, tez vakitte... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasun
kola daha fazla kabiz ederdi canım hemde iyice sisirmistir seni
Acı mide mi maf eder yiyemem gülümde insallah normale donerim 9 aylık kadar gobegim var mubarek
Yarın regl tatlım.bugun yaptim sabah olmadi bisi onumuzdeki aya gariii
kola daha fazla kabiz ederdi canım hemde iyice sisirmistir seniaci yesen sabaha bi seyin kalmazdı ama kayisi ye bakalım bol su iç
Kabızlık gecmedi bitanemde dıskımın rengi normale dondu bende ondan gitmedim hastaneye ya bide cok soguk hastanede uzak napsamm bilemedjm
Yapar adam ya daha neler yapr kim bilir askosummmm.
kiss catlarsin cikaramazsan
bulantı mi var yanma mi canım :44:
:119::119::119::119:
canim pc den giriosan ayarlardan yapiosun cvp yazdigin alanın altında oluyor bu suratlar ama ben telden giriyorum nail yapıldığını bilmiyorum ben iki nokta ve rakam ile yapıyorum suratlari ezberledimde:119::119::119::119:
sen nerden buluyosun bu hareketleri yahu?
canim pc den giriosan ayarlardan yapiosun cvp yazdigin alanın altında oluyor bu suratlar ama ben telden giriyorum nail yapıldığını bilmiyorum ben iki nokta ve rakam ile yapıyorum suratlari ezberledimde
bulantı mi var yanma mi canım :44:
butun rakamlarda surat var canim
kabızlık için hızlı ve kesin çözüm magnezi kalsine diye bi toz,ben hamileyken demir ilaçalrı çok kabızlık yapardı,ıkınmak da tehlikeli olduğu için doktor bunu vermişti,kana karışmadığı için hiçbir yan etkisi yok demişti.renk olayına sevindim,bana göre asıl problem oydu çünkü.
Eğer Acun'cuysanız,bundan sonra Tv 8 izleyeceksiniz cicim,zira kendisi kanalı satın almış.Yakında hepsini orda yayınlar
akşama kadar çalışıyorlar yorulmuştur kuzum ya...
Tskler cnm cok sagol bilgin icin bende kullaniyorum kan ilacı ama o yapmıyordu boyle birsey bu ay oldu insallah oda gecer tatlımm cook sagol acunu sevmem ama yaptkları hos
Tskler cnm cok sagol bilgin icin bende kullaniyorum kan ilacı ama o yapmıyordu boyle birsey bu ay oldu insallah oda gecer tatlımm cook sagol acunu sevmem ama yaptkları hos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?