Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Valla bulanti ögürme yanma gaz hepsi var canim bugun kotuyum bayaa. Salatalik yogurt braz ferahlatti ama yanma devamm:26: amaaan bebegim iyi olsun da bunlar muhim degil. Ben esimin uyumasina bozuldum niyeyse

koltukta mı uyuyor yoksa? eğer öyleyse artık bunun testesteronla ilgili olduğunu düşünücem,bi tane de burda var tam karşımda uyuyor :) miden için sarı leblebi veya yavan ekmek de iyi gelir canım geçmiş olsun bu arada

Evet koltukta uyuyo valla tuzlu leblebi yiyorum canim kac gundr iyiydim bugun boyle oldu gecer heralde yaa

Evet yarın ama ben bugun test yaptım negatif cıktı uzulmedin pek cunku sut hormonum yuksek goguslerimden sut geliyor onu dengelemem lazım

anladım canım,prolaktin değil mi,ev arkadaşım da tedavi görmüştü ondan,şimdi bir oğlu var,darısı sana inşallah,ya burda birisi yeni gebe kaldığında kabız olduğunu yazmıştı da ordan bağlantı kurduydum bu ay oldu deyince.

Tmm sen vur bnde cenemle bezdireyim mademm:99::99::99::100::100::119::119::119:

Evt cete olusturalım biz bebiste dogunca oda tukurur ogretiriz tükür babanın suratina deriz

Bende kurdum da olmadı cnm napalım sutu düsürelim esim sütlü nuriye dio bana

Evet yarın ama ben bugun test yaptım negatif cıktı uzulmedin pek cunku sut hormonum yuksek goguslerimden sut geliyor onu dengelemem lazım
Lilimmmmm güçlü kuzum benim ilaçlarına başla hiç aksatmadan birde bugün sana dediler bir hemotoga git diye bunları aksatma kuzucum biran önce yap seni seviyoeum

busecim test yaptın mı merak ettim cnm :26::26::26::26:

Topiği psiko kapatmış ben de açayım madem..
O kadar coşmuşsunuz ki yine sayfaları 3'er 5'er atlayarak geldim valla..
Dilerim herkes iyidir.. Canınıza eşinizi sevdiklerinize iyi bakın...
Güzel günler daha mutlu günler bizleri bekliyor inşallah Rabbimin de izniyle...

İnsallah canim ne guzel yazmissin gunaydinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…