İyi geceler canlar seviyorum sizi eşim geldi cikayim ben... Yarin randevum vat lütfen dua edin bana bebismin pitpitlari duyayim...optum hepucugunuzuu
Zeytin yagı icerim hic olmadı yaaakiss catlarsin cikaramazsanneren araştır kabızlığa ne iyi geliyor diye lilim
Kizzz senin piknik tüpünü yolla. Kafasina furmak suretiynen adami uyandiracamm:122::122::122:
ya bak şimdi kurtlandım ben,normalde olmuyodu bu ay oldu deyince..bat yarın mı demiştin?
Valla bulanti ögürme yanma gaz hepsi var canim bugun kotuyum bayaa. Salatalik yogurt braz ferahlatti ama yanma devamm:26: amaaan bebegim iyi olsun da bunlar muhim degil. Ben esimin uyumasina bozuldum niyeyse
Zeytin yagı icerim hic olmadı yaaacatlamam askos merak etme
Benim.adam daha isten gelmedi ya sen kaldirma kuzummm bebge bisey olur belki ben vururummmm
koltukta mı uyuyor yoksa? eğer öyleyse artık bunun testesteronla ilgili olduğunu düşünücem,bi tane de burda var tam karşımda uyuyor :) miden için sarı leblebi veya yavan ekmek de iyi gelir canım geçmiş olsun bu arada
Evet yarın ama ben bugun test yaptım negatif cıktı uzulmedin pek cunku sut hormonum yuksek goguslerimden sut geliyor onu dengelemem lazım
Tmm sen vur bnde cenemle bezdireyim mademm:99::99::99::100::100::119::119::119:
anladım canım,prolaktin değil mi,ev arkadaşım da tedavi görmüştü ondan,şimdi bir oğlu var,darısı sana inşallah,ya burda birisi yeni gebe kaldığında kabız olduğunu yazmıştı da ordan bağlantı kurduydum bu ay oldu deyince.
Bebeğim 100 tane ayetel kürsi okudum Allahım sana ve bebeğine sağlık versin dualarımızı kabul etsin... Hiç merak etme yarın çok güzel haberler alacaksınHicranim misafir var gitsin ayetel kürsi okucam sana yarın sağlıkla gelceksiniz ikinizde :)
Lilimmmmm güçlü kuzum benim ilaçlarına başla hiç aksatmadan birde bugün sana dediler bir hemotoga git diye bunları aksatma kuzucum biran önce yap seni seviyoeumEvet yarın ama ben bugun test yaptım negatif cıktı uzulmedin pek cunku sut hormonum yuksek goguslerimden sut geliyor onu dengelemem lazım
ayy kukulogumm canim benim çok duygulandım
ayy kukulogumm canim benim çok duygulandımrabbim ne muradin varsa verdin gonlundekini nasip eylesin allah razi olsun bebeğim çok seviyorum seni hepinizi ayrı ayrı seviyorum
Topiği psiko kapatmış ben de açayım madem..
O kadar coşmuşsunuz ki yine sayfaları 3'er 5'er atlayarak geldim valla..
Dilerim herkes iyidir.. Canınıza eşinizi sevdiklerinize iyi bakın...
Güzel günler daha mutlu günler bizleri bekliyor inşallah Rabbimin de izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?